עבור לתוכן

מתלבט בין מערכות הפעלה

Featured Replies

פורסם

טז כך אני עובד עם אקס פי הרבה זמן וחשבתי להחליף אותה לויסטה או 7

המחשב שלי

מעבד Q9550

זיכרון -4 GIGA

לוח - ASUS RAMPAGE FORMULA

הארדיסק 500

ספק PCPOWER?&COOLING 750

ומארז HAF 932

המחשב לא למשחקים הרוב לאינטרנט ותוכנות

תודה

נ.ב מה ההבדל בין 32 ל 64 ביט

פורסם
  • מחבר

ברור

מעניין אותי ה וינדוס 7

פורסם

מה לא הבנת?

פורסם

עם מפרט כמו שלך :s05:

המחשב לא למשחקים הרוב לאינטרנט ותוכנות

מה אתה צריך יותר ממה שכבר מותקן ? ממליץ על VISTA SP2 שתרוץ

מצויין עם המפרט שלך - יותר ממצויין, WINDOWS 7 תתגלה בסופו של דבר כצ'ק ללא כיסוי.

אם כבר חושב על שבע, לא לפני שחולפת לפחות שנה מרגע צאתה למדפים בעוד כחודש.

פורסם

יש לך איזשהם הוכחות לכל מה שאמרת או שאתה ממציא הכל מהראש?

פורסם

יש לי כלל - לא להתווכח, אני לא צריך להוכיח כלום . (אלא אם כן, הפורום הופך לבית משפט שצריך להביא הוכחות)

מדובר על מערכת הפעלה שעדיין לא נמכרת לציבור הרחב, מה אני צריך להוכיח ?

זו דעתי - ניתן להסכים או לא להסכים - מה רע בלהמציא מהראש - בסופו של עניין, כולם ממציאים מהראש. (ולא מהתחת :P)

פורסם

חשוב לפותח הת'רד לדעת שהדעה שלך מבוססת על כלום. זה יעזור לקבל את ההחלטה הנכונה.

QFT

עם מפרט כמו שלך :s05: מה אתה צריך יותר ממה שכבר מותקן ? ממליץ על VISTA SP2 שתרוץ

מצויין עם המפרט שלך - יותר ממצויין, WINDOWS 7 תתגלה בסופו של דבר כצ'ק ללא כיסוי.

אם כבר חושב על שבע, לא לפני שחולפת לפחות שנה מרגע צאתה למדפים בעוד כחודש.

פורסם

בכל מקרה , שיקבל החלטה נבונה.

שנה טובה ומוצלחת.

תמיד חשבתי שויסטה מערכת מגושמת, כבדה, וכו' "סופרלטיבים" עד שלמדתי "קצת" את שבע, אני רק יכול לשבח את ויסטה עכשיו.

WINDOWS 7 מערכת טובה עם רעיון טוב, אבל עדיין לא מלוטשת, אולי אחרי חבילת השירות (כרגיל אצל מיקרוסופט)

[אגב, אין שאלות טפשיות... רק תשובות טפשיות :)]

פורסם

חלונות 7 היא ליטוש של ויסטה. שוב אני אבקש שתביא הוכחות למה שאתה אומר.

פורסם

טוב - אי אפשר לדבר על וינדוס שבע במושגים של שלמות, לא בעיה לנבור ברשת ולהביא ציטוטים/מאמרים לטובת או נגד...

נתקלתי במאמר: windows 7 "הטוב, הרע,...והמכוער" (תרגום שלי לעברית ;)) יש לי לא מעט יישומים שלא עובדים על WINDOWS 7

יהיה די סזיפי לספור כאן מה לא עובד, מכיר משתמש שלקח הימור טיפשי והתקין 7 כמערכת ראשית ויתר על XP לחלוטין, הסתבר למסכן...

שמספר DOKים של SANDISK עם חומר יקר ערך לא שוים קליפת השום על 7 כמובן שהחומר לא אבד, תמיד ניתן להוציא על XP או ויסטה.

אני עדיין לא מבין למה אני צריך להביא הוכחות ומאמרים כאלו או אחרים - מאמרים מטעם מיקרוסופט ? הם יאמרו שאני צודק ? מאמרים "רציניים"

מאתרים כאלה או אחרים ? אני חושב שלא צריך למהר להתקין מערכת הפעלה חדשה מיד, למה לא לתת לבעלי נסיון או חסרי נסיון לשבור ידיים וראש ?

המערכת טרם משווקת, וכל מתקיני 7 עובדים עם מערכת RC (פרט למנויי MSDN ) עם לא מעט באגים .

אני סבור שחומרה טובה וחזקה מריצה ויסטה מצויין, לא ש WINDOWS 7 לא טובה, אבל לא יזיק להמתין , ולא לרוץ בפרט שהמערכת כאמור לא נמכרת עדיין.

וגוגל תמיד לשרות מחפשי המידע - הכל פתוח וחופשי.

פורסם

אני עובד עם 7 כבר 9 חודשים על מספר מחשבים שונים. זאת מערכת הפעלה מעולה ואיכותית.

יותר מהירה מויסטה, יותר נוחה לעבודה מאקס פי וויוסטה. היא יפה ומרשימה ויש לה פיצ'רים מאוד מעניינים. אני לא יודע על איזה באגים אתה מדבר ואני לא מכיר שום בעיה עם דיסק און קי כמו שאתה מתאר. זה נשמע לי כמו בעיות לוקאליות. יש ל7 כרגע בשניה זו, מיליוני משתמשים שנהנים ממנה ללא בעיות.

תוכנות שלא עובדות עליה הן מועטות מאוד וכוללות כמה משחקים שלא עדכנו את הDRM שלהם וזה פחות או יותר הכל.

7 מערכת מעולה ומומלצת להתקנה לכל מי שזכאי לה.

פורסם

:xyxthumbs:

OK, אז ברוח טובה וחברית אני יכול לומר בגדול שאין הבדלים מהותיים בין מה שאתה אומר לדברי , אני די מסכים עקרונית.

משתמשים מנוסים יכולים להתגבר על כל בעייה קטנה יותר או פחות עם כל מערכת הפעלה - אין בעיה לפתור הכל במימד הזמן.

גם אני עובד עם 7 מאז יצאה/שוחררה להורדה לציבור. [RC]

אני רק הצעתי שרצוי לחכות קצת ולא למהר לשום מקום .

ועוד פרט שולי וקטן: על טעם וריח לא מתווכחים, מה שיפה וטוב עבור X לא בהכרח מתאים עבור Y .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים