עבור לתוכן

נראה לי שהגעתי למקום ראשון... KIUHB

Featured Replies

פורסם

טוב, ידיד שלי הציע לי ליצור פה גם תרד בנושא, אז הנה:

קניתי מעבד 1700+ KIUHB, בתחילה חשבתי שיהיה סתם איזה... ועכשיו...

http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=listprojects&orderby=NEW_SPEED&sortorder=DESC&cpu_type=AMD&PHPSESSID=16bce777757bf3d919e95b20fca9c519

מה אתם חושבים? אפילו אין לי מזגן בבית, זה על קירור אויר והספק שלי על סף מוות, אבל בכל זאת ;)

• תגובות 34
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם לי יש מעבד זהה לשלך, והסטיגמה ש KIUHB הוא גרוע היא פשוט לא צודקת (ואתה ההוכחה החיה לכך).

מה שכן, המתח שאתה נותן לו הוא פשוט מטורף, מאוד לא מומלץ לעבוד איתו כך באופן קבוע.

אגב, מה הטמפרטורה?

פורסם

אומנם תוצאה יפה, אבל אתה יכול כבר להתחיל להתאבל עליו, לא נראה לי שהוא יחיה הרבה עם מתח כזה..

לא אמרת כמה מעלות דרך אגב..

פורסם
  • מחבר

הקירור שלי יחסית גרוע, אז הטמפרטורה היא בהתאם, כ-55 מעלות.

ולמה הוא לא יחיה הרבה עם מתח כזה? תיאורטית Throughbred חי כל עוד הטמפ' לא עולה על 80 מעלות, לא?

ד"א - =בטח= שאני לא עובד במתח כזה קבוע, מה אני... ;)

פורסם

איך אתה נותן מתח כזה?

יש לי מעבד זהה והלוח שלי ASUS A7N8X נותן מקסימום 1.85V ולכן הגעתי "רק" ל-2200 איתו.

גם הקירור שלי לא משהו : היטסינק של SPIRE FALCONROCK II וSMART FAN 2 עליו.

פורסם

מה אתה כל כך משוויץ עם מתח כזה אין לך מעבד תוך כמה חודשים ספורים....

תכין לו בנתיים חברים מעבדים גופי קירור שיבואו להלוויה...

פורסם

למה אתם כל כך בטוחים שהמעבד הולך להשרף? אני לא מבין גדול בתחום החשמל, אבל נראה לי שכל עוד הטמפרטורות סבירות, אין סיכוי שמתח גדול יהרוג את המעבד.

אם אני טועה, אנא תקנו אותי אך גם הסבירו על מה אתם מבססים את הטענות שלכם.

תודה.

פורסם

אתה טועה. יותר מדי מתח הורג את המעבד, בדיוק כמו שאם תשים על לד מתח גבוה מדי הוא ישרף בסוף. המעבד תוכנן ל 1.6V. אתה כמעט והכפלת את המתח עליו. זה לא בריא בשבילו זה בטוח.

בכל מקרה, התוצאה שלך בכלל לא משהו. גם לי יש KIHUB עם מפרט דומה לשלך וממש בלי בעיה אני יכול להגיע לרמה הזאת. השאלה היא כזו: 1. האם זה יציב? (בדקת?)

2. אני רציתי מלכתחילה אוברקלוקינג לאורך זמן ולכן לא עברתי את ה- 1.8 (בפועל 1.87) - ולכן היום אני עומד על 2192MHZ עם 46 מעלות (ישתנה שאני אתקין את הונטק).

כל הרעיון באוברקלוקינג זה שיהיה אפשר לעבוד עם המחשב אח"כ. זה לא בעיה להגיע למהירויות גבוהות סתם ככה כדי שיראה בפוסט. ומניסיון שלי עם לוחות EPOX, ב- 55 מעלות הם נועלים את המערכת והמחשב נתקע כל שניה (לפחות ככה זה ב- 8RDA+ שלי).

פורסם
  • מחבר

איך אתה נותן מתח כזה?

יש לי מעבד זהה והלוח שלי ASUS A7N8X נותן מקסימום 1.85V ולכן הגעתי "רק" ל-2200 איתו.

גם הקירור שלי לא משהו : היטסינק של SPIRE FALCONROCK II וSMART FAN 2 עליו.

יש לך לוח אם של אסוס, למה כבר יכולת לצפות? ;)

זה כל הכיף שבלוחות EPOX ו-ABIT, יש לך כמעט אינסוף אופציות :o

פורסם
  • מחבר

אתה טועה. יותר מדי מתח הורג את המעבד, בדיוק כמו שאם תשים על לד מתח גבוה מדי הוא ישרף בסוף. המעבד תוכנן ל 1.6V. אתה כמעט והכפלת את המתח עליו. זה לא בריא בשבילו זה בטוח.

בכל מקרה, התוצאה שלך בכלל לא משהו. גם לי יש KIHUB עם מפרט דומה לשלך וממש בלי בעיה אני יכול להגיע לרמה הזאת. השאלה היא כזו: 1. האם זה יציב? (בדקת?)

2. אני רציתי מלכתחילה אוברקלוקינג לאורך זמן ולכן לא עברתי את ה- 1.8 (בפועל 1.87) - ולכן היום אני עומד על 2192MHZ עם 46 מעלות (ישתנה שאני אתקין את הונטק).

כל הרעיון באוברקלוקינג זה שיהיה אפשר לעבוד עם המחשב אח"כ. זה לא בעיה להגיע למהירויות גבוהות סתם ככה כדי שיראה בפוסט. ומניסיון שלי עם לוחות EPOX, ב- 55 מעלות הם נועלים את המערכת והמחשב נתקע כל שניה (לפחות ככה זה ב- 8RDA+ שלי).

* העלאה ב-0.5V זו לא ממש הכפלה לדעתי... אבל אולי זה רק אני כזה ::)

אוקיי, ראשית כל, כיוון שספק הכוח שלי לא משהו, הייתי חייב להחליף את ה-9100 שלי ב-RAGE PRO, אבל אולי העובדה ש-3DMARK 2000 רץ עד הסוף עם מהירות מעבד כזו תשמש לך לפחות חלק מההוכחה שזה יציב.

שנית, לשימוש יומיומי אני לא מעלה את המתח המקורי שלו אפילו בחצי וולט, כי כפי שכבר אמרתי - הספק שלי ימות :P

ככה, כל יום הוא רץ אצלי על 2000 מה"צ (12x 166) יציב ב-100% והטמפרטורה בפול לואד לא עולה על 45 מעלות.

*ואל תשכח שלוח האם שלי זה לא 8RDA אלא 8K5A2+ ;D

פורסם

אצלי זה היה יציב לגמרי ב2200 אבל לעבודה יומיומית הורדתי ל1900 במתח 1.6 (מקורי) .

כאשר הייתי על 2200 המתח היה 1.775.

בכל אופן, אני מחכה לקנות קירור הרבה יותר טוב (SLK) וכמובן לחורף ;D ;D ;D

פורסם

LOL , עקפת את צוות קירור המים (thebyter ו suma..) מכובד מכובד.. אבל עם מתח גבוהה מאוד!!

וממש לא בריא למעבדיי T-Bred, אולי הוא לא הכי קטלני לפלומינו ולT-Bird..

פורסם

נחמד ביותר...!

נ.ב.

אני פותח עליך מלחמת מהירות, Defend Yourself :evilking:

:itschy:

פורסם
  • מחבר

חחחח, האתגר מתקבל ;D

פורסם

לדעתי אפשר להגיע ליותר. בפחות מתח. צריך קירור יותר טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים