עבור לתוכן

שאלות על דרמל

Featured Replies

פורסם

אבא שלי קנה לפני 5-7 שנים דרמל מולטי באירופה, ולאחרונה כשגיליתי את נפלאות המודינג הוצאתי אותו מהארון במרפסת.

יש לי כמה שאלות:

1)זה מסוכן? שכן שלי מאוד מתמצא בעבודת יד, חשמל, קירור, ובקיצר תחזוקה. אם היה לו אכפת הוא היה יכול לעשות מודינג ברמה עולמית. הוא ראה את הדרמל הזה והוא אמר (וצעק קצת) שזה כלי מאוד מסוכן, שהוא טוב רק לשיוף, שהוא לא יעיל, ושאפילו בן-אדם מאוד מיומן עלול להיפגע, ממנו. מה אתם אומרים?

2)בהנחה שהשכן שלי לא ישרוף אותו ואמא שלי תרשה לי, אני צריך ראשים לדבר הזה. איפה קונים? אני גר בנס-ציונה, יש פה באזור? וכמה זה עולה?

3)הדבר הזה בכלל שווה משהו? השכן שלי דאג להבהיר לי שזה צעצוע.

4)איזה ראשים טובים לחריטה עדינה בפרספקס

5)איזה ראשים טובים לחיתוך המארז?

פורסם

תביא תמונה.

ראשים אתה יכול למצוא בחנויות "עשה זאת באצמך" .

זה תלויי איזה דרמל יש לך כי אוליי זה באמת "רוצח" . כאשר אתה חותח משהו עם הדרמל אז ממש ממש מומלץ ללבוש משקפיי מגן כי לפעמים הדיסק של הראש חיתוח נשבר ועף לכל מקום ובדרך יכול לפגוע בעיניים.

שכן שלך צודק בכמה דברים, דרמל זה לעבודות קטנות ,אפשר לחרוט איתו בלי בעייה וזה יהיו טוב.

לחיתוח מתאים המארז מתאים דיסק אבל על תשכח להרקיב משקפיי מגן .

לחריטה במארז אין לי מושג איזה ראשים מתאימים תשאל בחנות או משהו .

אין לי מושג מה המחיר כי אבא שלי קנה את הדרמל באנגליה והוא קנה גם סט של ראשים .

זה לא צעצוע זה לעבודות עדינות בעץ לרוב

פורסם
  • מחבר

התמונה היא לא בדיוק אבל מאוד דומה: http://www.craft464.de/testberichte/plexiglas/dremel.jpg

מצאתי אותה בגוגל. הדרמל שלי זה: Dremel Multi mod 395 type 5

עובד ב 10,000 עד 37,000 סל"ד

אני רוצה לחרוט בפרספקס לא במארז.

פורסם

1) אפשר להפגע גם ממברג! אם אתה עובד בזהירות אין שום סכנה מיוחדת. (משקפי מגן חובה . מניסיון גיץ שעף לך לתוך העין עסק לא נעים)

2)אפשר לקנות ראשים בהום סנטר או אייס (לא בכל סניף יש) או בלדיקו שנמצאים באזור התעשיה של חולון ליד צומת טמפו.

3)אם השכן שלך דאג להבהיר לך שזה צעצוע אז יש שתי אפשרויות א. הוא לא יודע להשתמש בכלי ב. הוא מפגר . זה הכלי ההכי שימושי בבית

אצלי הוא לא נח יום אפילו , או אני או אבא שלי עובדים איתו נונ סטופ.

4) ראש מספר 502 נדמה לי.

5) דיסקיות חיתוך מספר 409

(אני לא ממש זוכר את המספרים בעל פה)

פורסם

1) אפשר להפגע גם ממברג! אם אתה עובד בזהירות אין שום סכנה מיוחדת. (משקפי מגן חובה . מניסיון גיץ שעף לך לתוך העין עסק לא נעים)

2)אפשר לקנות ראשים בהום סנטר או אייס (לא בכל סניף יש) או בלדיקו שנמצאים באזור התעשיה של חולון ליד צומת טמפו.

3)אם השכן שלך דאג להבהיר לך שזה צעצוע אז יש שתי אפשרויות א. הוא לא יודע להשתמש בכלי ב. הוא מפגר . זה הכלי ההכי שימושי בבית

אצלי הוא לא נח יום אפילו , או אני או אבא שלי עובדים איתו נונ סטופ.

4) ראש מספר 502 נדמה לי.

5) דיסקיות חיתוך מספר 409

(אני לא ממש זוכר את המספרים בעל פה)

אחי שאלה קטנה,איזה ראש אני צריך בשביל לחתוך עץ? ???

(ואני מצטער שאני שואל את זה בדיון הזה אבל לא רציתי לפתוח רק בשביל זה דיון :D)

פורסם
  • מחבר

כמה עולים ראשים?

שכן שלי בוא נאמר עובד על דברים קצת יותר גדולים. והוא לא מפגר. פשוט יש לו דברים כמו ג'קסון, פאנצים, מקדחי כוס, ודברים כאלה.

לכן הוא אמר שזה צעצוע, כי הוא ממש לא יעיל בחיתוך (לדעתו).

הוא גם ראה הרבה מאוד תאונות עבודה, ולכן הוא לא אוהב את הרעיון של מסור דיסק

פורסם

ראשים עולים כ 40 - 100 שקל בממוצע

יש יותר יקרים אפילו.

ושכן שלך צודק בקטע הזה , יחסית לכלי כמו ג'קסו ומסור דיסק ומקדחה הדרמל באמת צעצוע , אבל זה לא היעוד שלו!

זה כלי לעבודות קטנות ואתה לא תנסר איתו עץ בעובי 20 מ"מ באורך של 2 מטר , זה ברור.

אבל לעבודות קטנות שהוא מתוכן להן , אין לו מתחרים. אניוצה לראות את השכן שלך חורט על פרספקס אם מקדחה :lol:

או מחתיל להסתבך אם מסור דיסק בשביל לחתוך מסמר אחד מסכן . קיצר אני מקווה שהבנת את הכוונה שלי ;)

פורסם
  • מחבר

מסמרים ופרספקס הוא גם אמר שזה סבבה. אבל הוא גם אמר שבשביל חלון או חור למאוורר זה סתם עקום, איטי, ומסוכן.

פורסם

חלון אכן יותר מהר ונוח לעשות אם ג'קסו וחור למאוורר אם מקדח כוס.

פורסם

מסמרים ופרספקס הוא גם אמר שזה סבבה. אבל הוא גם אמר שבשביל חלון או חור למאוורר זה סתם עקום, איטי, ומסוכן.

מסמרים?!?! WTF? אתה צריך ברגים!

מסמרים לא משתמשים על מתכת של דברים כמו מארז לחבר דברים!

ולגבי הדרמל למאוררים, זה הכל תלוי בידע שעושה את השימוש בהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים