עבור לתוכן

דילמה לגבי מצלמה וחנות רכישה...

Featured Replies

פורסם

שלום ושנה טובה :)

אני מעוניין לקנות מצלמה קומפקטית דיגיטלית במחיר של עד 2000 שקל למטרת טיול ארוך לדרום אמריקה ולהמשך החיים. הדרישות שלי הם :חברה אמינה,עדשה טובה ורחבה , זום גדול במיוחד לצילום נוף,סוללה ליתיום,מסך רחב וטוב,מעל 10 מגה פיקסל(לא קריטי לא משנה משהו), איכות התמונות מעולות וטובות,וידאו באיכות מעולה.

לא גדולה מדי.

בכללי עשיתי סיקור והשוואות מחירים ומצאתי רק 2 מצלמות עם הדרישות שלי.. אחת פנסוניק TZ7 והשנייה קנון SX200IS

שתיהם מעולות .. החיסרון בTZ7 שאין פונקציות ידניות שעכשיו פחות משנה לי ובהמשך שאני ילמד זה יבאס קצת. קריטי??

ולקנון אי זום בוידאו,פלאש מעצבן שקופץ ותמיד נשאר בחוץ, מסך פחות איכותי.

מה אתם אומרים? הלכתי לחנות ושיחקתי עם שתיהם . יותר אהבתי את הTZ7 אבל השאלה אם אני לא יתבאס על הפונקציות הידניות או שזה לא ממש קריטי במצלמות שהם לא מקצועיות ואז אתה לא באמת יכול להגיע להישגים.

בנוסף. המחיר של שניהם אותו דבר. ואני רוצה אחריות של היבואן הרשמי. קנון זה קרט ויש בחניות .. פנסוניק זה ירוקום ואין להם אותה.. ואולי לא יהיה.. ראיתי בכמה אתרים את המצלמה אבל המחיר זול בגלל האחריות של יבואן "אפור". מה אתם אומרים? להתפשר ולקנות מחנות באינטרנט...

ואם כן אז מאיזה חנות? ואיזה אחריות אתם ממליצים.. כמו כן כמה כרטיסי זיכרון אני צריך ואיזה גודל.. מגן מסך? תיק? סוללה ספייר ? מקורית(כי שמעתי שאם מעדכנים זה לא עובד). מצטער על כול השאלות אבל זה מאוד חשוב לי ואני לא רוצה לקנות ואז להצטער. תודה רבה ושתיהי לכולם שנה טובה ומתוקה.

פורסם

יש את סמסונג HZ15W, תחקור עליה קצת...

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים