עבור לתוכן

ישראל מסכנת את שלום העולם!!

Featured Replies

פורסם

1. איראן דווקא חתומה על הNPT.

2. אז מה שאתה אומר זה שאם ישראל תחתום על האמנה אז יעזבו את תוכנית הגרעין הלא אזרחית שלה בשקט כמו בצרפת או באנגליה? סלח לי, אבל באיזה עולם אתה חי?

• תגובות 34
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין פה שום בסיס להשוואה למדינות כמו בריטניה, ארה"ב וצרפת - שכן חתומות על האמנה, וכן נמצאות תחת פיקוח...

תסביר לי למה אין שום בסיס להשוואה ? לא משנה כמה אמנות בריטניה וארהב יחתמו ,אף אחד בחיים לא יכנס למתקני הגרעין החיוניים שלהם ,לנו (ככל הידועה לי ) יש רק מתקן אחד ,וממה שאני יודע הוא ממש לא אזרחי ,לכן אני לא רואה סיבה אחת שאנחנו אפילו ניתן לשמוקים האלו מסוכנות הגרעין להיתקרב לפה .

נכון שאותו הדבר יכול להיות תקף גם כלפיי אירן ,העיניין הוא שזה לא משתלם לאף מדינה באזור שלאירן יהיה נשק גרעיני ,מה גם שהם הרבה פחות יצבים מאיתנו ,בקיצור ,צריך כבר להשמיד להם את הכור ולעשות שקט בעולם .

פורסם

1. איראן אכן חתומה על ה-NPT, אך מפירה את האמנה פעם אחר פעם.

2. כן, זה בדיוק מה שאני אומר. בחתימתה על האמנה, המדינה החותמת מתחייבת להמנע מהפצת נשק גרעיני ולנצל את הידע הגרעיני למטרות שלום. כמעט כל המדינות בעולם חתומות על האמנה, למרות שרק לבודדות יש בפועל טכנולוגיה גרעינית. לפקיסטן ולהודו למשל יש נשק גרעיני מוצהר, ושתיהן לא חתומות על האמנה, אבל אף אחד לא מבקש מהן לפרק את הנשק הזה. הנקודה שלי היא שחתימה על האמנה לא בהכרח תשפיע על תוכנית הגרעין הצבאית של ישראל - כמו שהיא לא משפיעה על תוכניות דומות במדיניות מערביות אחרות - כי אין קשר בין האמנה לבין קיומן של התוכניות הללו.

אותי אישית זה גם לא מעניין אם ישראל תחתום או לא, כי האמנה הזאת היא די בולשיט, אבל אני חושב שאתם מוציאים את הקריאה של ה-IAEA מכל פרופורציה. אז הם הביעו דאגה מכך שישראל לא חתומה על האמנה - נו, אז מה? מבחינה אובייקטיבית הם צודקים, מדינה שמחזיקה במאגר נשק גרעיני "שחור" היא מדינה מסוכנת, לך תדע מה עושים עם הנשק הזה ולאן הוא מגיע.. ואת זה האמנה אמורה למנוע, על הנייר.

פורסם

תסביר לי למה אין שום בסיס להשוואה ? לא משנה כמה אמנות בריטניה וארהב יחתמו ,אף אחד בחיים לא יכנס למתקני הגרעין החיוניים שלהם ,לנו (ככל הידועה לי ) יש רק מתקן אחד ,וממה שאני יודע הוא ממש לא אזרחי ,לכן אני לא רואה סיבה אחת שאנחנו אפילו ניתן לשמוקים האלו מסוכנות הגרעין להיתקרב לפה .

יש לנו 2

האזרחי מפוקח http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%9E%D7%A8%D7%9B%D7%96_%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A7%D7%A8_%D7%92%D7%A8%D7%A2%D7%99%D7%A0%D7%99_-_%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%A7

פורסם

אוקי ,ואתה רק מחזק את התענה שלי ,יש לנו אחד אזרחי והוא מפוקח ,לכן אין סיבה שיפקחו על המתקן הצבאי שלנו ,כמו בכל שאר המדינות .

אגב הכור השני הוא "בייבי כור" גרעיני בערך כמו מאיץ החלקיקים שיש לנו בוויצמן .

פורסם

צריך לעשות ניסוי בתיל גרעיני ו"בתאות" לפגועה באירן

::)

פורסם

בתאות לפגועה באירן עם תיל גרעיני?

פורסם

:lol:
פורסם

אל תאויות משלמים

פורסם

- נערך -

פורסם

תומוש היקר, עוד התבטאות אחת כזאת ואתה תמצא שהיוזר שלך נמחק באופן פתאומי ומסתורי ממסד הנתונים של הפורום.

פורסם

נו באמת -.-

פורסם

לא יודע אם זה בגלל השעה או המצב שלי כרגע

אבל צחקתי בערך 5 דקות ודי חזק שקראתי את זה :lol:

פורסם

אל תאויות משלמים

נשלם יותר עם אירן תעשה את זה .....רק שאצלה זה לא בתאות

ועדיין היא תקבל פרש "שוחרת השלום" שוב ואת ישראל יאשימו איך שהוא........

פורסם

ההבדל בין נשיא אירן לבין היטלר הוא שלהיטלר היה תומכים

לנשיא אירן יש אבל לא מספיק

ככה שקשה לי לראות שמשהו יקרה משמה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים