עבור לתוכן

ישראל מסכנת את שלום העולם!!

Featured Replies

פורסם

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1115651.html

ניצחון ערבי באו"ם: החלטה לדחוק בישראל להצטרף לאמנה למניעת הפצת נשק גרעיני,בין המדינות התומכות הם רוסיה,סין ובקרוב ארה"ב כמה מפתיע?!!

אולי שמישהוא יעיר את החברה בירושלים שיתקיפו את אירן לפני שתתגרען או ששוב ביבי עסוק בלבגוד בשרה מאשר להתעסק בענייני המדינה!!!!!!!!!!!!!!! :kopfpatsch:

• תגובות 34
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ניצחון ערבי באו"ם: החלטה לדחוק בישראל להצטרף לאמנה למניעת הפצת נשק גרעיני,בין המדינות התומכות הם רוסיה,סין ובקרוב ארה"ב כמה מפתיע?!!

אולי שמישהוא יעיר את החברה בירושלים שיתקיפו את אירן לפני שתתגרען או ששוב ביבי עסוק בלבגוד בשרה מאשר להתעסק בענייני המדינה!!!!!!!!!!!!!!! :kopfpatsch:

wow, מספר המדינות שתמכו הוא 49 והתנגדו הוא 45.

חחח... "כל אומות העולם עולים על ישראל"

פורסם

הפרש של 4 מדינות :-\

אחרי המילחמה הזות וכול האנשים שמתו במלחמה איך שהוא ישראל יצאה רעע :kopfpatsch:

זה מפגר ליפעמים כמה כול העולם חושב שישראל צריך לשבת בשקט ולחתוף טילים

פורסם

מה הקשר לאיראן ולשטויות שלהם? זה לא לגיטימי שרק ישראל תזכה לעמימות בנושא הגרעין. ומה שמפגר הוא אנשים שמקשרים החלטות כאלו ל"כל העולם חושב שישראל צריכה לשבת בשקט ולחטוף טילים". שוב, מה הקשר?

פורסם
  • מחבר

מה הקשר לאיראן ולשטויות שלהם? זה לא לגיטימי שרק ישראל תזכה לעמימות בנושא הגרעין. ומה שמפגר הוא אנשים שמקשרים החלטות כאלו ל"כל העולם חושב שישראל צריכה לשבת בשקט ולחטוף טילים". שוב, מה הקשר?

הצדיק בסדום התעורר יחי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה צדיק!!! :xyxthumbs:

פורסם

האמת שאני מסכים עם חלק מהתגובות בטוקבקים, שיפתחו, אני באמת מקווה שימצאו מלאי נכבד.

אחרי זה ישראל צריכה לערוך ניסוי גרעיני כפי שמותר לפי האמנה למניעת הפצת נשק גרעיני, רצוי כמה שיותר קרוב לאיראן.

פורסם

אחרי זה ישראל צריכה לערוך ניסוי גרעיני כפי שמותר לפי האמנה למניעת הפצת נשק גרעיני, רצוי כמה שיותר קרוב לאיראן.

:hizuk:

ואני חושב שהתכוונת כמה שיותר קרוב לטהרן.

פורסם
  • מחבר

אמן וכמה שיותר מהר כך יהיה יותר טוב,כמו כן אני מציע לאסוף את כול השמאל הסהרורי ולתת לו טיסה אחת ישירה ללא כרטיס חזרה לאיראן -נראה כמה זמן הם ישרדו הנבלות הללו :yelclap:

פורסם

ניסוי אחד לא מספיק, אני ממליץ על 5 במקומות מובחרים באיראן.

פורסם

מה הקשר לאיראן ולשטויות שלהם? זה לא לגיטימי שרק ישראל תזכה לעמימות בנושא הגרעין.

האם מישהו מפקח על מתקני הגרעין של בריטניה? של צרפת? של ארה"ב?

נכון, מדינות אלה הכריזו בגלוי שיש להן נשק גרעיני, אך עדיין אף אחד לא מוצא לנכון לפקח עליהן, כי אף אחד לא חושב שהן "מסוכנות". העובדה שכן רוצים לפקח על ישראל אומרת שהחליטו שישראל מסוכנת לעולם בערך כמו איראן או צ.קוריאה.

פורסם

האם מישהו מפקח על מתקני הגרעין של בריטניה? של צרפת? של ארה"ב?

כן. הסוכנות לאנרגיה אטומית מפקחת על מתקני הגרעין האזרחיים שלהן.

פורסם

יופי.. אזרחיים... וה"לא אזרחיים"?

פורסם

מן הסתם אין לאף אחד גישה אליהם, ואף אחד גם לא ידרוש מאותן מדינות גישה אליהם.

אבל נכון להיום ישראל לא מודה בעצם קיומם של מתקנים גרעיניים בכלל...

פורסם

מן הסתם אין לאף אחד גישה אליהם, ואף אחד גם לא ידרוש מאותן מדינות גישה אליהם.

אה. ואיך זה סותר את מה שאמרתי, שבעצם הדרישה לפיקוח ישראל הוכנסה לרשימה יחד עם איראן וצ.קוריאה?

פורסם

.. מה?

בעצם הדרישה לפיקוח, ישראל הוכנסה לרשימת המדינות שלא חתמו על ה-NPT, ושרוצים שיחתמו, שבמקרה ביניהן נמצאות גם איראן וצפון קוריאה.

אין פה שום בסיס להשוואה למדינות כמו בריטניה, ארה"ב וצרפת - שכן חתומות על האמנה, וכן נמצאות תחת פיקוח...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים