עבור לתוכן

משחק שלא עובד טוב, בעיה במעבד?

Featured Replies

פורסם

C2D 6320 1.8GHZ, Asus P5B, 4GB, HD4770, Toshiba Lcd 42

המחשב נקנה לפני שנתיים, לפני זמ מה הוספתי זיכרון והחלפתי כ.מסך.

בסה"כ עם המחשב אני משתמש לשימושיים ביתיים, ואם זה משחקים אז רק Pro Evoltuion.

יצא הדמו של המשחק החדש, לפי הדרישות המומלצות שלו, אני בסדר גמור, מלבד המעבד שהוא רושם לי לידו "BAD", ליד שאר הדברים רשום לי "GOOD".

הדרישות של המשחק הוא למעבד - Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor, ולי יש 1.8GHZ, כמה באמת אני אמור להרגיש הבדל בביצועים של המשחק בגלל זה?

אם אני מנסה לשחק על רזולוציה יחסית גבוהה שמוגדרת במשחק על 16:9 (הכי טוב למסך טלווזיה שלי) 1280X720, אז המשחק רץ חלק, בלי תקיעות, אבל מסתבר שאיטי יותר פשוט בתנועות השחקנים, מאשר למשל רזולוציה של 1024*768 4:3, באופן דיי משמעותי.

האם זה המשחק, או אולי המעבד? תודה

פורסם

יש לך מחשב שלא עומד בדרישות המערכת של המשחק אותו אתה מנסה לשחק ואתה שואל מה הבעיה? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

יש לך מחשב שלא עומד בדרישות המערכת של המשחק אותו אתה מנסה לשחק ואתה שואל מה הבעיה? :nixweiss:

הדרישות של המשחק מדברות על 2.0 שלי יש 1.8, כמה זה אמור להיות מורגש בתכלס ?

פורסם

קצת אוברקלוק ותוכל לדעת אם ההשפעה משמעותית.

פורסם
  • מחבר

קצת אוברקלוק ותוכל לדעת אם ההשפעה משמעותית.

כן זה מה שחשבתי, אמרו לי שאפשר דיי בקלות ובלי להיות מומחה בתחום להגיע לפחות מ-1.8 ל-2.2 בכיף.

יש לי לוח-אם של אסוס, בגלל שאני לא מעדיף לשחק עם הביוס, אמרו לי להוריד את התוכנה AI SUTIE, ואחריזה להריץ OCCP, אבל אני לא מבין בזה ממש. נראה אני נסה קצת לקרוא

פורסם

עיין באתר, יש את פורום אוברקלוקינג שיוכל לעזור לך ויש הרבה מאמרים, מדריכים וכתבות בתחום. :xyxthumbs:

HWZone, כאן בשבילך :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים