פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים שלוםFF3 התחיל לקרוס לי בהתחלה שמתי לב שזה קוראה תמיד בyoutube כשאני מנשא להגדיל את החלון למסך מלא נשאתי להתקין מחדש פלאש JAVA לבדוק במצב בטוח ועדין הוא קורס לי.עכשיו שמתי לב שהוא קורס לי גם כשאני נכנס לאתרים לקישורים פה לא ראיתי ממש עקביות או שלא הבחנתי לא יצא לי לבדוק במצב בטוח כי זה בדרך כלל קוראה לי באתרים שאני לא מכיר(מדפדף בהם לאחר חיפוש בגוגל) אז ככה שאני לא ממש יודע אך לחזור אלהם...למשהו יש הצעות למה הוא קורס לי?לגבי youtube גם IE קורס כשאני נכנס למצב של מסך מלאתודה מראש
פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים גם לי קורס כמעט כל פעם בFAILBLOGהתקנתי מחדש את הפלאש פלייר והפסיק לאיזה שבוע-ועכשיו שוב חזר
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים מחבר הסרתי את הדריביים שלי לחלוטין והתקנתי מחדש את הגירסה החדשה ביותר(9.9) ועדין קורס בyoutube [br]פורסם בתאריך: 18.09.2009 בשעה 17:24:47יש עוד הצעות זה ממש מעצבן כבר....
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים תעפיל אותו ללא add-ons ותבדוק שוב.בד"כ ניתן לראות גם ב event log של מערכת ההפעלה מאיזה סיבה יישומים קורסים.
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים מחבר תעפיל אותו ללא add-ons ותבדוק שוב.בד"כ ניתן לראות גם ב event log של מערכת ההפעלה מאיזה סיבה יישומים קורסים.גם במצב בטוח הוא קורס וב event log אין מידע על FF
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.