עבור לתוכן

ATI 4850 חדש ונתקע במשחקים, תקול או לא תקול?

Featured Replies

פורסם

לאחרונה רכשתי את הכרטיס הנ"ל מתוצרת ALBATRON , מהרגע שהתקנתי אותו הוא תמיד תוקע את המחשב במשחקים , אחרי כמה דקות של משחק המסך הופך חשוך והמחשב נתקע (לפעמים הוא נתקע עם תמונה עומדת של המשחק) ,פשוט שומעים שהכרטיס מפסיק להגיב (הרעש הקל שנובע ממנו כשהוא בעומס נפסק בצורה פתאומית) זה קורה גם ב-3DMARK בצורה דומה.

שלחתי את הכרטיס לחנות והם טוענים שהוא תקין לגמרי ועמד בכל הבדיקות......

החלפתי ספק ל-SEASONIC SS-500 חדש, החלפתי את הזיכרון (קניתי חדש) לזיכרון איכותי של קינגסטון , הפעלתי את המחשב ללא שום כרטיס מלבד כרטיס המסך, פירמטתי את המחשב וניסיתי להפעיל משחקים גם ב- XP וגם בחלונות 7, ניסיתי מספר גירסאות של דרייברים, כולל להפסיק את הפיצ'ר המעצבן שמאתחל את הכרטיס .

המארז סופר מאוורר וזו לא בעיה של טמפרטורות, שום דבר לא עוזר, הכרטיס בשלו.....

לציין שבשימוש יום יומי זה לא קורה, רק במשחקים ובעומס על הכרטיס.

ראיתי שיש הרבה אנשים עם בעיות דומות בכרטיסים הללו.

למישהו יש מושג ?

תודה מראש לעונים.

C2D 6750

DDR2 4GB

GIGAGYTE GA-P35-DS3R

פורסם

אולי הספק כוח שלך לא עומד בעומס

פורסם

אולי הספק כוח שלך לא עומד בעומס

כנראה מדובר בכרטיס תקול.

הספק הוא מעל ומעבר למפרט שלך מדובר בספק של 30A+.

ממש אחריות.

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שכבר שלחתי אותו לחנות FOXPC, הם טוענים שהוא נבדק בכל הבדיקות ונמצא תקין....

אחרי כל מה שעשיתי , נראה לי שהבדיקה שלהם קצת חשודה, מה גם שהכרטיס הספציפי ירד מהאתר שלהם ואין לו זכר, מעניין למה? :bash:

הכרטיס בכלל מזוהה כ-SAPPHIRE בתוכנות אבחון, אבל בטח זה שייך לעובדה שאלבטרון זה מותג מדבקה או משהו...

פורסם

בצעת אוברקלוק למעבד ?

פורסם

הייתה לי בעיה דומה לשלך פעם

ועדכנתי ביוס ללוח-אם והבעיה הפסיקה

תוריד את התוכנה של GIGABYTE לעדכון הביוס ותעדכן דרכו.

אני יודע שזה לא הכי קשור אבל לי זה עזר פעם במצב דומה.

פורסם

תוריד תוכנה שמתעדת טמפרטורה. לי יש אותו כרטיס. הוא היה מתחמם יתר על המידה וגורם לתקיעת המערכת\ריסטרט. הכרטיס פשוט היה דפוק. ואז KSP הידועים לשימצה החליפו לי אותו באחר משומש מתוקן שלפחות נכון להיום טפו טפו טפו לא עושה יותר מידי בעיות.

מנסיון שלי מעל 91.5 מעלות הכרטיס כושל. לי נשמע כאילו הוא דפוק.

פורסם

יש לי גם 4850 (אבל של CONNECT 3D) רציתי לשאול,50-52 מעלות במנוח ו65 במאמץ ,זה תקין?

פורסם

תקין לחלוטין

פורסם

גם לי יש HD4850 של CONNECT 3D שעשה לי בעיות...

שלחתי ל FOXPC לבדיקה רק את הכרטיס והוא נמצא תקין, אחר כך המחשב שלי בכלל לא עלה ושהבאתי את כל המחשב הוא נמצא תקול והזמינו אחד חדש...

פורסם
  • מחבר

אין שום אוברקלוקינג במחשב ואף פעם לא היה.

גירסת הביוס מעודכנת.

הכרטיס לא עובר את ה- 70 מעלות במקסימום מאמץ.

ממש מרגיז... ???

פורסם

לא עובר את ה- 70 גם ממש לפני שהוא נתקע?

פורסם

מה לגבי טמפרטורת המעבד?

פורסם
  • מחבר

אכן, לא עובר את ה- 70 מעלות, על הכרטיס יש קירור דיי מסיבי עם 3 צינורות שואבי חום.

גם המעבד קריר 34~ ועד 45-48 ~בעומס, גשר צפוני עומד על 45 מעלות.

המחשב יציב לגמרי בכל התפקודים , כולל רינדור סרטים וכו' , רק כשמופעל לחץ על כרטיס המסך מתחילות הבעיות.

אגב ,הרבה פעמים הכרטיס נתקע באותה נקודה בדיוק במשחקים בלי קשר לזמן.... אבל חלק מהפעמים זה קורה גם רנדומלית....

הכל מצביע על הכרטיס, אבל בחנות טוענים שהוא תקין, ממש מביא לי חשק להעיף עליו פטיש ולשאול אותם אם הוא עדיין תקין... :bash:

יש מצב שצריך לעדכן את הביוס של הכרטיס? הבנתי שזה מסובך יחסית ומסכן את הכרטיס ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים