פורסם 2003 בספטמבר 522 שנים שלום לכולםראיתי באתר באחד הימים הסבל על איך להתקין ארדיסק בגודל 40 ג'יגה על לוח אם ישן שיכול לקרוא עד 30 ג'יגהואני לא מוצא את אותו הסבר.מישהו מוכן בבקשה להסביר לי איך עושים זאתאו יותר פשוט לשלוח לי את הקישור להסבר באתרתודה רבהאוהד :
פורסם 2003 בספטמבר 522 שנים מה הדגם של הלוח, אולי בכל זאת הוא יכול לקבל.אם לא, תראה על הג'מפרים מאחורה או באתר היצרן כיצד לשים ג'מפר שיצמצם את הכונן הקשיח שלך ל30 ג'יגה.
פורסם 2003 בספטמבר 522 שנים אם אתה משתמש ב Windows XP אתה לא צריך שום עדכון בביוסתג'מפר את ה HD הישן שלך (שהוא פחות מ 32GB) בתור ה MASTERותג'מפר את ה HD החדש שלך (ה 40GB ) בתור CSתפעיל את ה Windows XP (שלא איכפת לו בכלל מה מוגדר בביוס)ואז תוכל לפרמט את ה HD החדש בתור 40GBאם הלוח שלך לא תומך ביותר ב HD של יותר מ 32GBלא תוכל להריץ את ה Windows מה HD החדשאבל הלוח אם שלך בכל מקרה ישן, אז זה לא משנהאם ה Windows ירוץ מה HD הישן
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים מחבר שלוםהעניין הוא כזה...מפרט המחשב:מעבד-------------------INTEL CELERON 400 MHZלוח אם------------------של INTEL אני לא יודע איזה דגםכרטיס מסך--------------RIVA TNT2 32כרטיס קול---------------128ארדיסק-----------------MAXTOR 40GB 5400 RPM *יש לי עוד ארדיסק של 6 ג'יגה הוא ישן ועובד ממש לאט, יש עליו WIN98SEזיכרון-------------------128 SDRAMכונן תקליטורים----------X52אז ככה,הארד דיסק לא עובד כרגע כי הוא 40 ג'יגה והלוח אם ישן!אין עליו מערכת הפעלהאני לא יכול לשים וינדוס אקס פי (ראה מפרט)אני לא יודע את הדגם של הלוח אםהכונן 1.44 שלי לא עובדזהו, עכשיו לשאלות...איך אני בודק את הדגם של הלוח אם?איך אני מעדכן את הלוח אם?, אפשר דרך דיסק בסידירום?יש עוד משהו שאני אמור לשאול???H-E-L-Pתודה אוהד
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים יש סיכויי טוב שיש עדכון ביוס ללוח הזה שיתמוך בהרדיסק גדול יותר, כשהמחשב עולה תיכנס לביוס (F2) ותראה מה הדגם של הלוח.
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים מחבר יש סיכויי טוב שיש עדכון ביוס ללוח הזה שיתמוך בהרדיסק גדול יותר, כשהמחשב עולה תיכנס לביוס (F2) ותראה מה הדגם של הלוח.אתה מתכוון למסך הזה איפה שמתקינים את הארדיסקים וכל זה??
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים מחבר אין שם שום דבר שנראה כמו שם של דגם!אפשר אולי לראות את זה בוינדוס 98 SE? או על הלוח עצמו??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.