עבור לתוכן

מבקש המלצה לשני מסכים 19" ו-22" כל אחד מהם בטווח ה-800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

לאחר הצלחה מרובה בפורום השכן ("מפרטי מחשב") ורכישת שני מחשבים על פי המלצת מומחי הפורום, מנסה את מזלי גם בבחירת המסך... :xyxthumbs:

1. המסך הראשון הוא לאינטרנט ומעט עבודה גרפית - ביחס 3:4 (פשוט כי לא הולכים לצפות בו בסרטים אז אני לא רואה טעם למסך רחב כשהשימוש הצפוי הוא אינטרנט ותמונות). להבנתי, בתקציב של 800 ש"ח המסך היחיד שהוא לא רחב שניתן למצוא הוא בגודל 19", אשמח להמלצות.

2. המסך השני הוא לאינטרנט בלבד, כאן הדרישה היחידה היא שהמשתמש הוא אדם מבוגר שרוצה לפנק את עצמו עם מסך גדול ותו לא. גם כאן התקציב הוא 800 ש"ח והגודל המבוקש הוא 22" (?), אשמח להמלצות.

תודה מראש ושנה טובה !

פורסם

שים לב שמסך 22" אמנם גדול יותר מאשר מסך 19", אבל:

1) מעשית הוא רק רחב יותר. מבחינת הגובה הוא אותו הדבר ואפילו קצת פחות.

2) הרזולוציה שלו גבוהה משמעותית מזו של מסך 19". זה אומר שטקסטים ברזולוציה טבעית לא ייראו גדולים יותר, ואפילו קצת קטנים יותר. מצד שני, להריץ מסך LCD ברזולוציה לא טבעית הוא רעיון לא מומלץ, שכן הטקסט הופך למטושטש.

ייתכן שיש טעם לקנות גם לאותו אדם מבוגר מסך 19". אם זה בעיקר לאינטרנט, גם ככה הרוחב הנוסף לא נותן כלום כמעט.

בכל מקרה, ההמלצות שלי הן 943BM ב-19" רגיל ו-2243BW ב-22" רחב.

פורסם
  • מחבר

אני מודה לך על ההמלצות...

נתקל בבעיה למצוא מסך 19" רגיל בחנויות (אחרי בדיקה באיבורי, סקייפיסי, באג, ביג בוקס...לא מחזיקים יותר 19" רגיל). מישהו יודע על חנות שניתן למצוא בה ?

פורסם

בדקתי הרגע ב-ZAP, ובאמת הדגם הזה נעלם מרוב החנויות. :nixweiss:

יש כמה חנויות שטוענות כי יש להן 943B, שזה די אותו דבר. תתקשר לברר:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691091

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים