עבור לתוכן

כרטיס מסך למחשב הבא

Featured Replies

פורסם

הם לא חושבים יותר מדי על השוק ועל המחירים ואם הם נוחים לנו או לא או משתלמים יותר או פחות...

הם הפסיקו לייצר את ה9500פרו כי הוא לא היה משתלם לייצור ומחירו היה קטן ביחס לתמורה שהוא הציע.

אז הוציעו את 9600פרו עם 4 צינורות עיבוד בכדי שאם נרצה כרטיס טוב יותר עם 8 צינורות נצטרך להוסיף את ה400-500 שקל.

מבין?? הכל שיקולים של כסף.

למרות ש9600 פרו הוא כרטיס בסדר גמור ואוברקלוקר לא רע בכלל, אבל עדיין ה9500פרו היה מצויין ביחס למחיר שלו.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, אני חושב שאני אקנה 9600PRO, תודה על הטיפים.

פורסם

לסיכום: במקרה שאתה לא מתכנן אוברקלוקינג, אם תמצא 9500 פרו-תקנה אותו. אם אתה מתכנן אוברקלוקינג, תלך על ה9600 פרו. אל תשכח שאפילו שהבנצ'מארקים מראים על הבדלים בביצועים פה ושם, במשחקים או באפליקציות שונות אתה לא תראה שום הבדל. אז לא משנה איזה כרטיס תבחר מבין ה2, זאת תהיה בחירה מצויינת. אם תמצא במחיר טוב(פחות מ1000-900 ש"ח), אתה יכול גם ללכת על הti4600... הוא גם לא יאכזב אותך.

פורסם

יש ל-TI4600 כמה חסרונות משמעותיים:

תומך רק ב-DirectX 8.1.

מצוייד רק ב-4 צינורות עיבוד.

ביצועיו צונחים כאשר ה-AA וה-AF מופעלים.

בקיצור, יש כרטיסים טובים יותר באותו מחיר...(דוגמת ה-9600P וה-R9500P)

פורסם
  • מחבר

ה radeon יותר שקטים מה geforce ?

פורסם

תלוי איזה קירור החברה שקנית ממנו שמה, הכרטיס לא עושה רעש ::)

אם אתה מדבר על הכרטיס שעושה קולות של שואב אבק זה משפחת 5800 שמאוד לא מומלצת

פורסם
  • מחבר

אני יודע שזה המאורר שעושה רעש...

השוואת רעש בין radeon ל geforce4.

פורסם

בתור אחד שהיה לו Ti-4600 ועכשיו יש לי Ti-4800 SE יותר שקט מזה לא תמצא ::)

פורסם

כבר ענו לך ::):

תלוי איזה קירור החברה שקנית ממנו שמה, הכרטיס לא עושה רעש ::)אם אתה מדבר על הכרטיס שעושה קולות של שואב אבק זה משפחת 5800 שמאוד לא מומלצת

פורסם

יש ל-TI4600 כמה חסרונות משמעותיים:

תומך רק ב-DirectX 8.1.

מצוייד רק ב-4 צינורות עיבוד.

ביצועיו צונחים כאשר ה-AA וה-AF מופעלים.

בקיצור, יש כרטיסים טובים יותר באותו מחיר...(דוגמת ה-9600P וה-R9500P)

תגיד, אתה קצת לא יודע לקרוא או משהו? אני כתבתי בבירור שאם הוא ימצא את הגיפה בפחות מ1000-900 ש"ח אז שיקנה.

מה איכפת לך כמה צינורי עיבוד או מהירות השעון וכדומה? מה שחשוב זה הביצועים וזהו. אתה רוצה להגיד לי שהרדאונים יותר טובים ב30-40 אחוז בביצועים מהti4600? אין סיכוי... אז לקנות את ה4600 בזול זה מאד כדאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים