פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים אהלן חבר'ה, אני בונה תיבה לרמקולים, משהו שיהיה יפה ומועצב לפי הבית ובשורה התחתונה - HOMEMADE, בגלל הוואפר (10'' בכל רמקול) אני צריך רמקול מיד-נאנג' סגור/אטום מצידו האחורי של הרמקול, בכדי שלא ייקבל את האוויר שהוואפר יוצר בתוך התיבה ויקפיץ את הרמקול (הרגיל).רצוי מאוד שהרמקול יהיה 6.5''.
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים מה שתמצא שנמכר הדרייבר בלבד זה רק מותגי ג'נרי סינים באיכות ירודה.ואפשר להשיג אותם בכל חנות אלקטרוניקה.פשוט לא חשבתי שזה הכיוון מחשבה שלך, אבל סבבה.
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים מחבר אתה בטוח שלא מוחרים מותגים טובים יותר בתור דרייברים?אני פשוט זוכר שראיתי איפשהו שכן מוחרים של MOREL לדוגמא, או JBL, הבעיה שאני לא זוכר איפה.-אם כך, מה אתה אומר על חוצץ בין הוואפר למיד הרגיל - לא אטום?
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים אני בטוח שלא מוחרים מותגים טובים יותר בתור דרייברים?אני פשוט זוכר שראיתי איפשהו שכן מוחרים של MOREL לדוגמא, או JBL, הבעיה שאני לא זוכר איפה.-אם כך, מה אתה אומר על חוצץ בין הוואפר למיד הרגיל - לא אטום?ebay ?
פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים לחפור במעבדות אלקטרוניקה ולשאול אותם מה יש להם בסטוק.או לנסות לשאול בחנויות שמתמחות באודיו (אומגה אודיו, למשל) אם יש להם דרייברים למכירה. (סיכוי נמוך מאד) - רק שתשים לב שאופציה כזאת יכולה לעלות כמו רמקול מעולה, שפשוט תוכל לפרק ממנו את הדרייבר.
פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים מחבר לחפור במעבדות אלקטרוניקה ולשאול אותם מה יש להם בסטוק.או לנסות לשאול בחנויות שמתמחות באודיו (אומגה אודיו, למשל) אם יש להם דרייברים למכירה. (סיכוי נמוך מאד) - רק שתשים לב שאופציה כזאת יכולה לעלות כמו רמקול מעולה, שפשוט תוכל לפרק ממנו את הדרייבר.אוקי, תודה...האמת לא משנה לי כרגע התקציב, אני מנסה לבנות משהו איכותי .נ.ב שלחתי לך הודעה לפרטי.
פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים לחפור במעבדות אלקטרוניקה ולשאול אותם מה יש להם בסטוק.או לנסות לשאול בחנויות שמתמחות באודיו (אומגה אודיו, למשל) אם יש להם דרייברים למכירה. (סיכוי נמוך מאד) - רק שתשים לב שאופציה כזאת יכולה לעלות כמו רמקול מעולה, שפשוט תוכל לפרק ממנו את הדרייבר.דווקא שם יש להם הבעיה היא שאתה מרכיב רמקולים סתם ככה לא לפי איזה תוכנית או משהו
פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים מחבר אני מרכיב רמקולים לפי תוכנית ולאחר התיעצות עם מישהו מומכה בתחום.כולל קרוסים 3WAY, לתדרים גבוהים, נמוכים ולמיד.כולל התיבה, מתוכננת עם מימדים מתאימים.
פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים אם אתה רוצה רק בארץ יש לך שלוש אפשרויות 1.מורל בנס ציונה http://www.morelhifi.com/2.אומגה אודיו בחולון http://www.omega-audio.co.il/HTMLs/home.aspx3.רפי האוזמן תל אביב http://www.rhausmann.co.il/
פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים אני מרכיב רמקולים לפי תוכנית ולאחר התיעצות עם מישהו מומכה בתחום.כולל קרוסים 3WAY, לתדרים גבוהים, נמוכים ולמיד.כולל התיבה, מתוכננת עם מימדים מתאימים.מימדים לפי מה ? אם יש תוכניות איך זה שאין לך מידים בתוכניות ? אתה יודע שצריך להתאים הכל אחד לשני את אי אפשר פשוט להרכיב סתם דרייבר של מידראינג
פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים מחבר הבחור המומכה עוזר לי, כמו שאמרתי קודם לכן.את המימדים הוא בדק באיזו תוכנה, שלפי מה שהבנתי ניתן אפילו למצוא את זה באנטרנט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.