פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים אהלן,2 שאלות:1. האם יכול להיות שזמן הסוללה של פנסוניק TZ6 ארוך בהרבה מזה של FinePix F100fd?2. האם כדאי להגיע עם סוללת הליתיום למצב של פריקה מלאה ורק אז טעינה מחודשת?ז"א... נניח שנשארה לי מעט מאוד סוללה - האם שווה לרוקן אותה עד הסוף ורק אז לטעון או שעדיף כל הזמן לשמור אותה טעונה? או... אופציה אחרת? איך הכי "נכון" להתנהג עם הסוללה?תודה רבה,גל
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים לפי מה שאני הבנתי את סוללת הליתיום לא צריך לרוקן ולהטעין מחדש כול פעם.. זה פוגע אפילו...תקנו אותי אם אני טועה...
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים לסוללות ליטיום אין אפקט זיכרון ככה שאפשר לטעון אותן גם כשהן לא פרוקות לגמריבניגוד לסוללות ניקל למיניהן, לסוללות ליטיום יש מתח מינימלי שירידה מתחתיו עלולה לפגוע בחיי הסוללהבמקרה של מצלמות אין סיבה לדאגה שכן המצלמות של היום יודעות לזהות את המתח של הסוללה ומנתקות אותה לפני ההגעה למתח מינימלימה שכן, כדאי לשמור אותה טעונה במלואה תמיד, בהנחה שמדובר בזמן אחסון ארוךלגבי שאלה 1, מדובר ב 2 מצלמות שונות, כל אחת והנתונים שלה, הגיוני מאוד שיהיה הבדל בין אורך החיים של סוללות
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים מחבר האם ידוע לכם איך כדאי להתנהג עם סוללה של אייפוד ו\או של נגן אם.פי.3 סטנדרטי אחר?בכל מקרה, תודה על התשובה,גל
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים מחבר הבנתי,מגניב כי עד עכשיו התאמצתי להקפיד על ריקון טוטאלי של הסוללה לפני טעינתה מחדש. זה יחסוך לי כאבי-ראש.תודה,גל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.