עבור לתוכן

דרושה המלצה מקצועית על מסך בתקציב של עד 2000 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש מסך בגודל 21-24, כלומר אין העדפה ספציפית לגודל אלה יותר לאיכות, 22 מספיק גדול לי ואם הוא איכותי עדיף על 24 פחות איכותי.

התקציב כפי שצויין בכותרת הוא עד 2000 ש"ח כמובן שלא חובה לנצלו עד תום..

השימושים שלי בעיקר, סרטים והרבה!, משחקים (בעיקר ספורט ואסטרטגיה), גרפיקה ברמה בינונית, כמובן שהרבה גלישה באינטרנט, תיכנות(כלומר שעות רבות מול המסך ביום).

שיקולים נוספים שאשמח לקבל עיצה עליהם, האם כדאי לקחת מסך עם HDMI? HD FULL?

שיקול אחרון שחשוב לי מאוד, אחריות באיזור חיפה ולא במרכז הארץ! ומדיניות פיקסלים טובה כמובן...

ראיתי וקראתי הרבה על כל מיני LG, סאמסונג, דל, אסוס ועוד...אבל לא הצלחתי לגבש דעה ולכן אשמח לדעתכם,

תודה מראש,

נועם.

פורסם

"סרטים והרבה" ו"תכנות שעות רבות" - מה אתה עושה יותר?

ההחלטה העקרונית פה היא:

* מסך 22" רחב, רזולוציה 1680X1050 איכותי מאוד (פאנל IPS) וזול להפליא בדמות ה-DELL 2209WA

* מסך 20" לא רחב, איכותי (גם פאנל IPS) ברזולוציה 1600X1200 בדמות ה-LG L2000CP. במחיר הנוכחי של ה-DELL קשה לומר שזה מסך משתלם. אולי רק לאנשים שמחפשים ספציפית מסך לא רחב. במקרה שלך, ציינת סרטים, כך שנראה לי שרחב דווקא עדיף.

* מסך 24" רחב, רזולוציה גבוהה יותר של 1920X1200, אבל פאנל TN (למשל ה-Samsung 2443BW). פה אתה מרוויח גודל פיזי (שזה טוב לסרטים), רזולוציה גבוהה יותר (שזה טוב לעבודה עם טקסטים, ותכנות, למרות שגם 1680X1050 יספיק למרבית האנשים, שאינם נוהגים לפתוח חלונות רבים במקביל).

פורסם
  • מחבר

מה אני עושה יותר?! אז ככה... תיכנות לצערי :)

תשובתך מעולה ועוזרת,

שאלה נוספת ברשותך, הדל המדובר, איפה הכי מומלץ לקנות אותו? שכולל בדיקה במקום לפיקסלים שרופים, והאם יש מקום שמספק אחריות בחיפה?

תודה רבה על עזרתך,

פורסם

בדיקה במקום לפיקסלים שרופים? יש דבר כזה בכלל?

פורסם
  • מחבר

בעבר נתקלתי במספר חנויות שאיפשרו פתיחה של מסך ובדיקה שלו במעבדה במקום במעמד הרכישה,

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים