עבור לתוכן

רעש סטטי בחיבור המחשב למגבר. עזרה בבקשה!!!!

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש והתרעתי שמהחשב הישן עשה לי רעשים עם המגבר(מגבר חדש של harman\kardon(

לכן המליצו לי בKSP לשדרג את הספק כח ולהחליף מאוורר, קיבלתי את המחשב ואפילו לפני שהתקנתי עליו תוכנות חיברתי אותו למגבר ושוב אותו רעש מציק.

כאר אני מחבר נגנים כמו אייפוד ואפילו מיני דיסק גם כשהם מחוברים לחשמל לצורך הטענה אין שום רעש, והשימוש הוא באותו הכבל (1:1 איכותי) והכנסיה לרסיבר היא אותה כניסה.

נסיונות עם מחשבים ניידים- חיבור מחשב נייד חדש לא הניב את הרעשים אולם מחשב בן 2 שנים של אותו היצרן לצורך הענין HP כן סיפק את אתו הרעש.

ניסיתי גם לחבר את המחשב והמגבר לאותו השקע בחשמל ועדיין היה רעש.

איך אפשר לפתור את הבעיה

אני די מבואס כי בKSP לא ממש עוזרים לי למרות שהם הבטיחו שיעזרו אם תהיה אותה בעייה

מחכה לעזרה[

תודה

פורסם

נכנסת לסוג הבעיות שאין עליהן אף פעם תשובה חד משמעית, לפעמים גם חיים איתן בשלום מרוב חוסר אונים (תלוי בחומרת הרעש הסטטי). זה מסוג הבעיות שהן בדיוק ההפך מבעיות PLUG AND PLAY, מה שאומר שאין להן תשובה בסגנון : תעשה X Y Z וזה יפתור את הבעייה.

נכון שזה לא עוזר לך אבל חשוב להבין את זה מראש בשביל לקבל פרספקטיבה על הבעייה ולא להאשים: יצרן חומרה, חנות מחשבים, יצרן תוכנה, קבלן בניין, יצרן כבלים, קבלן חשמל, יצרן ציוד אודיו וכו 'וכו 'סתם. אולי מישהו בשרשרת "אשם" אבל אולי לא. שלא לדבר על זה שכל אחד שאתה פונה אליו לעזרה (כולל אנחנו כאן) מדמיין רעש אחר ואולי אף אחד לא יודע בדיוק איזה רעש יש אצליך (יש המון סוגי רעשי רקע).

אין דבר גרוע יותר מלהיות מבואס אבל להטיל אחריות בעת קנייה על מישהו אחר לבעייה מסוג כזה זה לא יותר מאשר סיפוק פסיכולוגי, זה בערך כמו שישראל תבקש ממדינות העולם שלום עם מדינה מסויימת אבל שבטוח לא ניתקל בעתיד במעשי איבה ושנאה מצד אזרחיה או שלטיה :).

למרות שיש יותר סיכוי שתקבל מושג על הבעייה בפורום חשמלאים מאשר בפורום מחשבים או לחלופין פורום אוידופילים מקצועי ביחד עם פרידה של כמה אלפי דולרים מהחשבון בנק על ציוד חשמל ואודיו, היתי כן ממליץ לך לשאול בפורום כזה כמו AVISRAEL.CO.IL אבל אני מזהיר מראש - את הבעיות הללו אודיופילים פותרים בעזרת ציוד יקר וכבלי חשמל ומערכת מסוככים במאות ואלפי דולרים (הזהרתי אותך שנכנסת לסוג הבעיות הלא ידידותיות למשתמש). מה שכן - אני מבין שחיברת באנלוגי, ניסית לחבר דיגיטלית ?

ובשביל לסכם את הנושא של פורום המחשבים, כפי שכבר ניתקלת עם בעיות חוזרות, סיכוי גבוה שהסבר לבעייה שלך קשור בשאר הציוד שלך, החל מכבלים וציוד אודיו על למערכת החשמל בבית שלך. הדבר הראשון שהיתי עושה זה להתחיל לבודד, לבדוק מגבר או קומבינצייה של מגבר ורמקולים בבית אחר (מערכת חשמל אחרת), לנסות כבלים אחרים

לנתק ציודים חשמלים מהמערכת ולבדוק עם המינימום, לנסות את המחשב על מערכת אחרת בבית אחר ובקיצור - לנסות לבודד את גורם התופעה, זה יצעיד אותך צעד אחר קדימה.

לקוות שאחד משלושה גורמים שונים ולא קשורים באמת יוכל לעזור לך במשהו שהוא לא ממש יכול, זה רק יגרום לך לרדוף אחרי אשליות. (יש: יצרן במערכת החשמל שלך, יצרן המחשב שלך, יצרן ציודי האודיו שלך).

ובלי שום קשר לדברי ניזכרתי במשהו: במקרה מדובר אולי במגבר 255 שלהם הידוע לשימצה שנימכר במחירי מציאה אבל כנראה לא בגלל שהיבואן שלהם החליט להיות נדיב ללקוחות ?

פורסם

אם יש לך את האופציה לחבר את המחשב בחיבור דיגיטלי למגבר זה יפתור לך את הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים