עבור לתוכן

טמפרטורה חריגה ל8800GT ALBATRON.

Featured Replies

פורסם

קניתי את הכרטיס לפני שנתיים בערך, ומאז ומתמיד הייתה לו בעיה של התחממות, במצב שאני לא משחק הוא בד"כ על 65 מעלות, ובמצב של משחק הוא מגיע בד"כ ל100 מעלות ולפעמים עד ל120 ומגיע למצב שהוא קורס.

האם החלפת המאוורר תעזור? (למרות שלפי דעתי קיבלתי מאוורר של זלמן עם קניית הכרטיס), או שהבעיה יכולה להיות בכרטיס עצמו?

תודה

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצה.

בינתיים מצאתי איזו שהיא אלטרנטיבה נחמדה, לקחתי מאוורר (רגיל כזה רצפתי), פתחתי את המארז, ושאני משחק אני משתמש בו. וזה דווקא עוזר, הטמפרטורה נשארת על 70 מעלות

פורסם

יש לך עדיין אחריות ?

כי זה לא אמור ליהיות חם כול כך

פורסם
  • מחבר

אני אבדוק במהרה את עניין האחריות, הבעיה היא שזה יתקע אותי בלי מחשב לכמה ימים, בטח ישלחו את זה לחברה לא יודע מה הם עושים בד"כ..

איך מעלים RPM? עם Rivatuner? ניסיתי להוריד את התוכנה אבל לא ממש הסתדרתי, איך בדיוק עושים את זה?

אבק אין, ניקיתי במעבדת מחשבים לא מזמן.

פורסם

ניקת מההיטסינק עצמו ?

ואתה לא חייב את RIVA TUNER תשתמש בEVGA Precision נוחה יותר...

פורסם
  • מחבר

לא ניתן לשלוט על הfan speed בתוכנה שהמלצת לי. זה לא נותן לי לשלוט על זה

פורסם

תבדוק בבקשה אם חיבור המאוורר מתחבר עם 3 פינים או יותר..

אם הוא מתחבר עם 2 פינים, אתה לא תוכל לשנות את מהירות הסיבוב שלו!

כמו שאמרו לפני, קירור צד שלישי יוריד את הטמפ' בצורה משמעותית!

אם אתה אומר שמאוורר ריצפה סידר לך את הטמפ' של הכרטיס, זה אומר שהסירקולציה במארז לא ממש טובה.

תתאר בבקשה את סירקולצית המארז!

פורסם
  • מחבר

יש לי מארז P150, עשיתי טעות לדעתי שקניתי אותו.. הוא די קטן ויכול להיות שהוא באמת גורם להתחממות של הכרטיס, למרות שהלוח אם, והמעבד בכלל לא מתחממים יתר על המידה, הם כולם בסביבות 40 מעלות לא במאמץ ובערך ב50 מעלות במאמץ, החריג הוא רק הכרטיס מסך.

במארז יש לי מאוורר שמוציא אוויר החוצה (מאחורה) וזהו פחות או יותר, יש עוד מאוורר מקדימה שהוא פועל על הדיסקים הקשיחים.

אבדוק את עניין הפינים מאוחר יותר, איך אני עושה זאת בדיוק?

פורסם

הכוונה היא לפינים של הכרטיס מסך..מהמאוורר/קירור של הכרטיס מסך יוצאיםן כבלים לPCB שלו..בדוק כמה כבלים יש לו..

או שפשוט תסתכל על הקירור ותתן לינק לגרסה שיש לך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים