עבור לתוכן

התקנת מחשב ווירטואלי לטובת משחקים - אפשרי?

Featured Replies

פורסם

שלום ,

ניסיתי למצוא תשובות לכך פה בפורום ולא מצאתי (ואני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול).

יש לי את המחשב שבמפרט/חתימה שעליו מותקן ויסטה אולטימייט 64 ביט.

רציתי לדעת אם אני אתקים VMWARE או VPC ובו אתקין XP/ויסטה 32 ביט (כנראה XP 32 ביט) , האם אני יוכל לשחק ממנו?

האם הביצועים יהיו כמו שצריך או שהVPC/VMWARE לא מאפשרים הרצה חלקה של ישומים שכאלה (משחקים) ?

לפי מה שהבנתי , תהיה לי בעיה להתקין XP על מחיצה נפרדת ולהשתמש בDUAL BOOT (צריך להתקין קודם XP ואחר כך VISTA אם הבנתי נכון)

בכל מקרה , אם יש למישהו תשובה/פתרון יעיל יותר , אני אשמח לשמוע.

פורסם

מכונה וירטואלית לא מיועדת למשחקים.

הממשק הגראפי מוגבל לברירת מחדל של המכונה [VM] הוא לא יאפשר ניצול של המאיץ הגראפי האמיתי שמותקן אצלך .

משחקים בסיסיים שרצים יפה על דוס יעבדו גם במכונה הוירטואלית. ;)

פורסם
  • מחבר

אוקיי , תודה רבה על התשובה!

יש לך או למישהו אחר פתרון אחר שיהיה יותר רלוונטי?

פורסם

למה אתה צריך XP? ההבדל בינה לבין ויסטה זניח כשזה נוגע לביצועי משחקים.

פורסם

זאת ממש לא בעיה להתקין XP אם כבר מותקנת לך ויסטה, פשוט יש צורך לתהליך נוסף של תיקון BCD אחרי זה והגדרה של dual boot.

למה אתה צריך XP למשחקים בכלל?

פורסם
  • מחבר

יש לי רישיון חוקי לXP PRO ורישיון חוקי לויסטה אולטימייט.

מאחר והויסטה מותקנת אצלי בגירסת ה64 ביט , האופציה היחידה שיש לי לעבוד עם איזושהי מערכת הפעלה ב32 ביט היא XP.

ביצועים במשחקים זה הדבר האחרון שיש לי איתו בעיה , תאימות למשחקים זה כבר בעיה אחרת...

אני מתחיל להיתקל ביותר ויותר משחקים שעושים בעיות עם ויסטה 64 ביט.

אם יש לכם רעיונות אחרים (כלומר חוץ מלהתקין XP) , אני אשמח לשמוע , אני ממש לא "נעול" על איזושהי דרך פעולה מסויימת.

Picknick , תודה ולמרות שאני מחשיב את עצמי למישהו שמבין דבר או שניים במחשבים , אני אמנע מדרך הפעולה הזאת.

יכולתי באותה מידה לפרט את ההארד דיסק ואז להתקין XP ואחריה ויסטה אבל אני מנסה להימנע מזה...

פורסם

ניסית פשוט עבוד עם מצב תאימות לXP?

אם המצב כל כך גרוע עדיין ניתן ליצור מחיצה ייעודית לXP ולהתקין אותה לצד ויסטה.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי וזה לא עזר בגלל זה פתחתי את הדיון הזה כדי לראות מה האופציות שלי...

המצב לא גרוע אבל הוא לא טוב.

חשבתי להתקין אולי את 7 אבל בגירסאות הRC השונות המצב גם לא מי יודע מה...

פורסם

לא הייתי מוותר על התקנת XP בעקר אם יש לך רשיון, מערכת טובה מאד . (תמיד קיים איזה יישום, בעקר קטן וישן שירוץ טוב על XP, ולא ירוץ על ויסטה.)

קונפיגורצייה טובה במצב שלך (רשיונות) היא בהחלט DUALBOOT > ויסטה+XP - מקבל עם הפעלת המחשב תפריט בחירה איזה מערכת להעלות,

כמו כן, ניתן להגדיר מערכת עולה בעדיפות ראשונה ופרק זמן שהמערכת נכנסת לשולחן עבודה, חייב מחיצה נקייה ומפורמטת עבור XP - עדיף HD פיזי.

בשלב ראשון, בצוע גיבוי מלא של המערכת הקיימת - מסמכים, תמונות, סרטים ל - HD או כל אמצעי אחסון יעיל,

בצוע ההנחיות לפי הקישור שנתתי לך לא הסתדר ? יש לך גיבוי ! - קישור מועיל נוסף

לא מסתדר לך לפי הקישורים , מסובך מידי ? האופצייה:

פירמוט מלא של הכונן, התקנה נקיה של XP ואח"כ התקנה נקיה של VISTA מ - בוט או אפילו מתוך XP שכבר מותקנת - יש אופציה לנתב התקנה לדיסק/מחיצה שהכנת מראש.

מסורבל ומעייף אבל לאורך זמן שווה את ההשקעה - החלטה ושיקול שלך.

פורסם
  • מחבר

כנראה שאם אני אתייאש לחלוטין זה מה שאני אעשה.

בכל מקרה תמיד טוב מידי פעם לפרמט את המחשב ולהתקין מערכת הפעלה מחדש , כשזה יקרה אני כנראה כבר יתקין XP ואז ויסטה כדי לנצל את שתיהן.

פורסם

למה לפרמט?

יש לך תתקין את XP בנוסף כמו שכתבתי ואחרי זה תסדר את הBCD ואתה מוכן לפעולה.

פורסם
  • מחבר

אני לא אפרמט סתם , מידי פעם טוב לפרמט ולהתקין מחדש מערכת הפעלה (לנקות את כל הזבל במחשב).

האמת שבאורח פלא הסתדרו לי הבעיות אז כרגע אני לא לחוץ.

תודה לכל מי שענה! (וצירף לינקים מועילים מאוד!)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים