עבור לתוכן

הנסיון הראשון שלי לTime lapse

Featured Replies

פורסם

אני יודע שאני אמור לעשות משהו יותר מעניין, אבל צילמתי בעיקר כדי שיהיה לי רפרנס לאיך אני מרכיב את הכוונת בחזרה P:

פורסם

איך נקראת האופציה במצלמה שאפשר להשאיר את לחצן השוטר לחוץ כל הזמן כאשר מצלמים צילום רציץ(Time lapse)?

פורסם
  • מחבר

אצלי אין, אני משתמש בשלט שבו הכפתור נתפס.

ויש אחד שאמור להיות קצת יותר מעניין:

http://www.vimeo.com/6617404

פורסם

אני מדבר באופן כללי.

איך קוראים לאופציה הזאת?

אגב, ב SX1 שלי אין אפשרות להשארי את הלחצן לחוץ, יש איזה טריק או קומבינה שאני יכול לעשות כדי להשאיר את הלחצן לחוץ?

פורסם

אני מדבר באופן כללי.

איך קוראים לאופציה הזאת?

אגב, ב SX1 שלי אין אפשרות להשארי את הלחצן לחוץ, יש איזה טריק או קומבינה שאני יכול לעשות כדי להשאיר את הלחצן לחוץ?

תנסה להצמיד אותו עם סלוטייפ ::)

פורסם
  • מחבר

ואין שום תגובות על הסרטונים? אפילו לא על השני?

פורסם

ואין שום תגובות על הסרטונים? אפילו לא על השני?

not my cup of tea 8)

פורסם

15 השניות הראשונות של הסרטון השני (השקיעה) יכולות להיות נחמדות כמשהו שמייצר אימה.

הזכיר לי את הסרט הצלצול משום מה.

אבל גם בשניות האלה היה עוזר מאוד אם לא היו אנשים בפריים. (אלה שנכנסים ויוצאים מהמים).

פורסם

שמע, זה נראה מגניב, אבל בתכלס זה כמו שאני אצלם תמונה (סתם תמונה, פשוט אלחץ על הכפתור) ואשאל איך זה.

כי כמו שבצילום, הצילום עצמו הוא לא העיקר, גם בTime lapse לשים מצלמה על חצובה ולצלם זה לא מיוחד.

מה שמיוחד זה הזזת המצלמה תוך כדי שמירה על רצף ולצלם דברים שונים.

הנה דוגמא למה שאני מתכוון

פורסם
  • מחבר

דורי, הרגע גיליתי שאני בכלל יכול לעשות את זה.. אתה רוצה שאני ישר אגיע לרמה של אחד הסרטונים היותר נצפים ביוטיוב..?

פורסם

לא שתצלם ככה, פשוט רציתי להראות למה אני מתכוון.

פורסם

תנסה להצמיד אותו עם סלוטייפ ::)

לא חבל, יהיה דביק... :nixweiss:

אגב, איך אפשר לבצע צילום Time lapse תוך הזזת המצלמה?

כלומר איך זה אפשרי? מזיזים את המצלמה ממש בצורה איטית מאוד? איך בדיוק אפשר לצלם סרייה של תמונות ב Time lapse עם הזזת המצלמה והתוצאה שנקבל היא כאילו סרט נע?

פורסם

אין הסרטון הזה זה משהו מיוחד במינו, מדהים פשוט (:

פורסם

מאוד קשה לצלם TimeLapse תוך כדי הזזת המצלמה, אבל מה שיותר קל לעשות זה לצלם בזווית רחבה עם חצובה ואח"כ לעשות סוג של קרופ שזז בין חלקים של התמונה באיטיות, ככה זה יוצא מקצועי ופשוט, תמיד הרזולוציה של הוידאו תהיה יותר נמוכה משל סטילס עתיר פיקסלים.

נ.ב. כתבתי מדריך בשלושה חלקים לצילום כזה, אתם מוזמנים להתרשם ולנסות את מזלכם:

http://yoni1z.blogspot.com

וגם מדריך חדש, צילום בתלת מימד אמיתי, החלק השני בדרך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים