פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים אני יודע שאני אמור לעשות משהו יותר מעניין, אבל צילמתי בעיקר כדי שיהיה לי רפרנס לאיך אני מרכיב את הכוונת בחזרה P:
פורסם 2009 בספטמבר 1916 שנים איך נקראת האופציה במצלמה שאפשר להשאיר את לחצן השוטר לחוץ כל הזמן כאשר מצלמים צילום רציץ(Time lapse)?
פורסם 2009 בספטמבר 1916 שנים מחבר אצלי אין, אני משתמש בשלט שבו הכפתור נתפס.ויש אחד שאמור להיות קצת יותר מעניין:http://www.vimeo.com/6617404
פורסם 2009 בספטמבר 1916 שנים אני מדבר באופן כללי.איך קוראים לאופציה הזאת?אגב, ב SX1 שלי אין אפשרות להשארי את הלחצן לחוץ, יש איזה טריק או קומבינה שאני יכול לעשות כדי להשאיר את הלחצן לחוץ?
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים מחבר קוראים לזה interval משהו, תלוי במצלמה.ותקנה כזה: http://cgi.ebay.com/Shutter-Remote-cord-4-CANON-G10-450D-400D-350D-RS60-E3_W0QQitemZ250495282465QQcmdZViewItemQQptZCamera_Camcorder_Remotes?hash=item3a52aead21&_trksid=p3286.c0.m14
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים אני מדבר באופן כללי. איך קוראים לאופציה הזאת? אגב, ב SX1 שלי אין אפשרות להשארי את הלחצן לחוץ, יש איזה טריק או קומבינה שאני יכול לעשות כדי להשאיר את הלחצן לחוץ? תנסה להצמיד אותו עם סלוטייפ :
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים 15 השניות הראשונות של הסרטון השני (השקיעה) יכולות להיות נחמדות כמשהו שמייצר אימה.הזכיר לי את הסרט הצלצול משום מה.אבל גם בשניות האלה היה עוזר מאוד אם לא היו אנשים בפריים. (אלה שנכנסים ויוצאים מהמים).
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים שמע, זה נראה מגניב, אבל בתכלס זה כמו שאני אצלם תמונה (סתם תמונה, פשוט אלחץ על הכפתור) ואשאל איך זה. כי כמו שבצילום, הצילום עצמו הוא לא העיקר, גם בTime lapse לשים מצלמה על חצובה ולצלם זה לא מיוחד. מה שמיוחד זה הזזת המצלמה תוך כדי שמירה על רצף ולצלם דברים שונים. הנה דוגמא למה שאני מתכוון
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים מחבר דורי, הרגע גיליתי שאני בכלל יכול לעשות את זה.. אתה רוצה שאני ישר אגיע לרמה של אחד הסרטונים היותר נצפים ביוטיוב..?
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים תנסה להצמיד אותו עם סלוטייפ : לא חבל, יהיה דביק... אגב, איך אפשר לבצע צילום Time lapse תוך הזזת המצלמה? כלומר איך זה אפשרי? מזיזים את המצלמה ממש בצורה איטית מאוד? איך בדיוק אפשר לצלם סרייה של תמונות ב Time lapse עם הזזת המצלמה והתוצאה שנקבל היא כאילו סרט נע?
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים מאוד קשה לצלם TimeLapse תוך כדי הזזת המצלמה, אבל מה שיותר קל לעשות זה לצלם בזווית רחבה עם חצובה ואח"כ לעשות סוג של קרופ שזז בין חלקים של התמונה באיטיות, ככה זה יוצא מקצועי ופשוט, תמיד הרזולוציה של הוידאו תהיה יותר נמוכה משל סטילס עתיר פיקסלים.נ.ב. כתבתי מדריך בשלושה חלקים לצילום כזה, אתם מוזמנים להתרשם ולנסות את מזלכם:http://yoni1z.blogspot.comוגם מדריך חדש, צילום בתלת מימד אמיתי, החלק השני בדרך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.