עבור לתוכן

קצת מסובך אבל זה חשוב,יש לי נקודה של טלפון במטבח אבל בחדר שלי אין לי נקודה אז

Featured Replies

פורסם

לנקודה במטבח חיברנו כבל שעובר עד לחדר שלי בשביל שיהיה לי קו טלפון וחיבור לadsl בחדר..הבעייה היא שהזרם הוא לא זרם חלופין אלה זרם ישר ושתי הכבלים מחוברים אחד עם השני כחול עם כחול ולבן עם לבן וכאשר מרימים את הטלפון במטבח והטלפון בחדר שלי בו זמנית הצג של הטלפון בחדר שלי נעשה חלש הרבה יותר וגם המנורות של הטלפון נעשות מאוד חלשות מה שאומר שבעצם אין מספיק זרם לטלפון בחדר שלי והטלפון במטבח לוקח זרם השאלה שלי היא האם כאשר ידברו במטבח בטלפון ובאותו זמן אני יוריד משהו מהאינטרנט המידע יפגם? המהירות תרד? כי הרי הטלפון במטבח לוקח זרם וכך הזרם המגיע לחדר שלי חלש יותר ואם למשל מדברים בטלפון במטבח ובטלפון בחדר בו זמנית וגם באותו הזמן מורידים משהו זה יהיה בסדר או שכדאי לעשות נקודה חדשה בפני עצמה בחדר שלי וזהו?

תודה רבה לעזורים וסליחה מראש על הסיבוך ;D אבל זה חשוב ואודה מאוד למי שיעזור ;)

פורסם

אני מקווה שאתה מודע לזה שאתה צריך גם פילטר ? אני מקווה שלא סיבכתי את המצב יותר ממה שכתבת.

לעניין.

השאלה העיקרית שצריכה להשאל כמה סה"כ טלפונים מחוברים על קו אחד (ומסכן) שנכנס לביתך?

אם מדובר במאות אז כמובן שאתה צריך יחידת הגברה עבור כל אותם מאות טלפונים בביתך.

אם מדובר בבודדים 2-3 אז כמובן שהטלפון במטבח צריך להיותר מחובר לפילטר, ומשם למודם ה- ADSL שלך.

לידעתך המתח אינו מתח ישר אלה חילופין. אני חושב שברגע שיש צילצול יש מתח של 90 וולט עם תדר של 50Hz.

פורסם
  • מחבר

תודה אבל לא הבנת אותי ממש על אותו הקו מחוברים שני טלפונים והadsl מחובר דרך המיקרופוילטר שבחדר שלי עכשיו יש בטלפון שנמצא במטבח מיקרופילטר אבל לא נראה לי שהוא ממש חשוב כי מחובר אליו רק טלפון. תמונת המצב היא כזאת יש לי טלפון במטבח שממנו עשיתי הארכה לחדר שלי (פשוט חיברתי כבל ארוך מהנקודה במטבח אל החדר שלי אבל פשוט ליפפתי את שני הכבלים אחד של החיבור שנכנס הביתה ואחד של המאריך כחול עם כחול ולבן עם לבן שזה יוצר זרם טורי ולא זרם במקביל ככה שכאשר הטלפון במטבח הזרם אל החדר שלי נמוך יותר) אז בקיצור על אותו הקו עובדים 2 טלפונים וadsl אחד שמחובר דרך המיקרופילטר בחדר שלי שאליו מחובר בנוסף גם טלפון ....עכשיו האם זה בסדר או לא? יכולה להיות פגימה במידע או מהירות איטית יותר אם מישהו מדבר בטלפון שנמצא במטבח באותו הזמן שאני מוריד משהו? והאם זה יהיה עדיין בסדר אם שתי אנשים מדברים בשתי הטלפונים+הורדה? לא תהיה פגימה במידע או האטה במהירות?

פורסם

הדרך הפשוטה ביותר לבדוק את זה היא להוריד קובץ (משרת ציבורי, לא ממולץ מבן אדם אחר) ולראות, כאשר אתה מדבר בטלפון, אם המהירות משתנה.

פורסם

כל הטלפונים מחוברים במקביל ככה שזה לא משנה מאיפה לקחת את החיבור.

וגם אם אתה תזמין טכנאי והוא יחבר לך "נקודה חדשה בפני עצמה" סה עדיין יהיה במקביל.

ועכשיו שוב ניסיתי להבין את ההודעה האחרונה שלך , למה חיברת בטור ??? חבר במקביל וזהו.

עריכה : אם הית משתמש קצת בסימני פיסוק היה הרבה יותר קל להבין מה אתה רוצה.

אם חיברת כחול אם כחול ולבן אם לבן אז חיברת במקביל ולא בטור. אז אולי המרכזיה שאליה אתה מחובר חלשה או משהו ::)

או שאיפהשהו יש לך חיבור דפוק.

פורסם
  • מחבר

הבעייה היא שאי אפשר לחבר במקביל כי כאשר מחברים את הכבל לשאר החיבורים מאחורי הנקודה (יש 6) אז אין קו בכלל ככה שאין ברירה וחייבים לחבר את הכבל המאריך לכבל שמספק את הקו ביחד (הכחול של הכבל המאריך עם הכחול של הכבל המספק והלבן של הכבל המאריך עם הלבן של הכבל המספק) אז זה בסדר או לא?

פורסם

הבעייה היא שאי אפשר לחבר במקביל כי כאשר מחברים את הכבל לשאר החיבורים מאחורי הנקודה (יש 6) אז אין קו בכלל ככה שאין ברירה וחייבים לחבר את הכבל המאריך לכבל שמספק את הקו ביחד (הכחול של הכבל המאריך עם הכחול של הכבל המספק והלבן של הכבל המאריך עם הלבן של הכבל המספק) אז זה בסדר או לא?

מה שרשמת זה חיבור מקבילי

פורסם
  • מחבר

בטוח? כי מה שעשיתי זה בעצם רמתי לשתי הכבלים להיות כבל אחד ארוך שמספק זרם לשתי טלפונים ולעברת מידע לadsl...ואם זה מקבילי אז איך זה יכול להיות שכשאשר הטלפון במטבח מורם אז הצג והנורות של הטלפון בחדר שלי נחלשים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים