פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים שלום לכולם,על הכרטיס בוצעה פעולה FORMAT ולאחר מכן צלמו תמונות נוספות על הכרטיס.למיטב הבנתי, אם לא היו מצלמים תמונות נוספות, היה אפשר להציל.האם יש מצב שאפשר להציל את התמונות משם? (התמונות שצולמו לפני הפורמט)?תודה.
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים קרה לי מקרה דומה לשלך לפני חודש בערך.אפשר להציל את התמונות (לא במאה אחוז , אבל מינסיון אפשר!)קודם כל אתה צריך לבדוק איך המחשב מזהה את המצלמה , אם ככונן , אז יש תוכנות שאפשר לנסות להציל את התמונות (אם תרצה אני אסביר לך) , אם המצלמה מזוהה כמצלמה - תצטרך קורא כרטיסים ואז לנסות תוכנה.עצה שלי - לך לחנות צילום , תבקש מהם שישחזרו לך , יעלה 50 שקל בערך , זה מה שאני עשיתי.
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים מחבר יש לי קורא כרטיסים.התקנתי כבר 10 תוכנות וכולם לא מזהות את מה שנמחק...
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים מחבר אכן ניסיתי.היא מזהה את הקבצים שהועברו מהכרטיס זיכרון ולא את אלו שהיו בו לפני הפורמט.
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים מחבר לא.אבדוק ואדווח.תודהעריכה:ניסיתי, אותו סיפור.בנוסף הוא מזהה עוד כמה דברים עם סיומות מוזרות אבל לא משהו שדומה לתמונות.אמורה להיות ספרייה אחת המכילה תמונות וסרטים. והספריה שהוא מציג לי היא הספריה האחרונה ולא זו לפני הפרמוט...[br]פורסם בתאריך: 15.09.2009 בשעה 22:49:55יש עוד עצות???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.