פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים שלום לכולם,אני צריך שתי תוכנות אחת לעיוות קול. דוגמא: אני מקליט מישהו שר שלא יודע לשיר ואז עם התוכנה אני משנה לו את הכל.גם אם יש תוכנה שמשנה קול לקולות של מפורסמים אשמח לדעת. חשוב שאני יוכל לשנות את הקול ולהקליט את זה מתוך התוכנה כמו שיש ב-Virtual Djתוכנה שניה, תוכנה שאני יכול ליצור בה טרנסים עם כל הבסים ודברים כאלה...תודה לכולם.
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים אם הבן אדם לא יודע לשיר שום תוכנה או מערך אפקטים לא יעזרו לו.שירים לא נוצרים בצורה רנדומלית אלא מולחנים. ניסית לעבוד עם fruity loops לפני זה?
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים מחבר אם הבן אדם לא יודע לשיר שום תוכנה או מערך אפקטים לא יעזרו לו.שירים לא נוצרים בצורה רנדומלית אלא מולחנים. ניסית לעבוד עם fruity loops לפני זה?1. אני לא צריך לשנות לו הכללללל אלא רק את הקול לקול אחר.2. לא מזה fruity loops אשמח להסבר.
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים אתה לא מאתמול פה, אל תצוטט תגובות מעליך.1. אתה יכול לשנות הרבה דברים בצליל. השאלה מה בדיוק אתה מעוניין לשנות?2.http://tinyurl.com/brd7bt
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים מחבר אני מעוניין לקחת מישהו מוקלט ששר ולשנות לו את הקול לקול יפה יותר או אלקטרוני או של ראפר דברים כאלה
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים תנסה לשחק עם vocoder. כמו שאמרתי לשפר את יכולות השירה של הבן אדם לא תוכל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.