פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים על מה אתה מדבר בכלל? גנב בלי נשק בלי כלום. אפילו ברח.... עדיין דינו מוות -לדעתו.דינו כדור ברגלעל זה שהוא מעז לנסות לקחת דבריםעם לא תיתפוס אותו עכשיו הוא ישאר חופשי ואולי יחזור לבית שלך לסיים את העבודעם תכניס לו כדור ברגל רק מהשמואות שירוצו אך אחד לא יעז לנסות :itschy:מוות זה טיפה יותר מידי למישהוא שבורח....
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים אוקי לרגל -יותר מקובל.אבל אולי אתה עדיין לא מבין הוא אפילו טען שאותו אדם נתפס אז דינו תלייה .[ איראן]
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים אוקי לרגל -יותר מקובל.אבל אולי אתה עדיין לא מבין הוא אפילו טען שאותו אדם נתפס אז דינו תלייה .מוות על דבר אחד זה יותר מידי........ניראה לי שמספיק אונש מאסר 10-15 שניםמוות ביגלל שהוא ניסה ליגנוב משהוא זה עונש יותר מידי רציניעם כשמישהוא גונב הורגים אותו מה יעסו כשהוא יהרוג מישהוא או יפוצץ אוטובוס......
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים מה שכתבתי -אם לאדם יש דעה כזאת,אז הוא מסוכןן-כי בטח מתחבא לו עוד כמה רעיונות.
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים מספיק לחפור, בחיית, רוני.מי שנכנס לטריטוריה שלך, כבר לא אכפת לך מי הוא או מה העונש שהוא יקבל מהבית משפט... (בהנחה שהוא יגיע לשם בכלל)אני מבחינתי, לעשות לו משפט זריז - כאן ועכשיו. (כשאני השופט, התובע ומצידי גם הקהל)
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים חח לחפור-אתה בעצם אומר תן לי לכתוב מה שבא לי,אז אני אכתוב תן גם לי לתת את דעתי.אז הדעה שלך כמו שלו.אפשר לסיים הבאתי את דעתי.שהמוסר מגיע מבני-אדם -הוא יכול להיות מסוכן.
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים נגיד והוא לא היה רוצה ליגנוב משהוא.....אף לו משהוא לגינה שלך והוא רצה לקחת את זה (הוא לא ידע שאתה בבית)אז אתה שולף רובה ומחורר לו את הראש?
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים שהמוסר מגיע מבני-אדם -הוא יכול להיות מסוכן.אז בוא ניקח "מוסר" שאינו מן האדם: "א?ם ב??מ??ח?ת??ר?ת י?מ??צ?א ה?ג??נ??ב ו?ה?כ??ה ו?מ?ת - א?ין לו? ד??מ?ים".
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים יש עיירה בארה"ב שבה ע"פ חוק כל בית חייב להחזיק נשק. להיות גנב שם זו עבודה מסוכנת.
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%91%D7%90_%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%AA%D7%A8%D7%AAאִם בַּמַּחְתֶּרֶת יִמָּצֵא הַגַּנָּב וְהֻכָּה וָמֵת - אֵין לוֹ דָּמִים. אִם זָרְחָה הַשֶּׁמֶשׁ עָלָיו, דָּמִים לוֹ, שַׁלֵּם יְשַׁלֵּםוזרחה עליו השמש ...יש מפרשים כפשוטו אור יום האמת לא בדקתי מה היא ההלכה למעשה שנקבעה לדורות ..אבל אני משער שהיא בסגנון הברייתא הזאת של חז"ל"תנו רבנן: "אין לו דמים אם זרחה השמש עליו" - וכי השמש עליו בלבד זרחה? אלא: אם ברור לך הדבר כשמש שאין לו שלום עמך - הרגהו, ואם לאו - אל תהרגהו "
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים vic07 אני סבור שאדם בשר ודם רשם את זה ..גם אני - ולי אישית בתור אתאיסט גם אין שום בעיה עם מוסר מידי אדם. ההערה שלי כוונה לרוני, שרואה את הדברים טיפה אחרת.
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים איזה חרב הייתה לו! הורידה לגנב את היד אני שוקל להשיג אחת להגנה עצמית. ואם אני לא טועה יש חוק שמותר להגן (יעני לירות) נגד פורצים לשטח הפרטי שלך.
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים ואם אני לא טועה יש חוק שמותר להגן (יעני לירות) נגד פורצים לשטח הפרטי שלך.יש חוק כזהזה נחשב הגנה עצמית ולא מקבלים על זה אונשאבל זה לא כול כך הגנה עצמית עם הוא בורח......עדיין אני הייתי מכניס לו כדור ברגל ועם צריך אז עוד אחד בראש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.