פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים הנה קישור לפרויקט המקורי ממאי 2008 ולאחר מכן עידכון שפורסם באשכול גלרית הקירורים בפורום. אחרי שנה של עבודה רצופה אפילו הצנרת הטובה ביותר נהיית צהובה וכמובן שהרדיאטורים מתמלאים אבק, בקיצור הקירור כבר לא מקרר כמו פעם וצריך לעשות משהו בנידון... ככה המחשב נראה כיום, הרבה מאוד צנרת והרבה מאוד בלוקים, את מספר הבלוקים אני לא אשנה אבל מבחינת הצנרת הגיע הזמן לעשות משהו בנוגע לבלאגן, בנוסף המשאבה של הלופ של הכרטיס מסך עושה בעיות ונכבית ללא סיבה לעיתים דבר שגורם לכרטיס מסך שלי להגיע ל 50 מעלות במנוחה (לא נעים ). הצנרת החדשה שארכיב היא צנרת TYGON בעלת דפונה עבה יותר מצנרת ה TYGON שברשותי כיום ולכן לא אזדקק לסלילים כמו אלה שמורכבים כיום. לא פשוט לפרק קירור מים, קודם צריך לנקז את המערכת, לאחר מכן צריך לשלוף דברים החוצה בזהירות בכדי למנוע אי נעימויות. לאחר הניקוז פירקתי כמעט כל דבר שיכולתי מן המארז, גיליתי שאריות מדליפה קטנה שהייתה לי מאחד האטמים במיכלים ויצרה רפש ירוק ומעכל במיוחד בתחתית המארז. מה שנחמד ב Stacker של CM הוא מגש הלוח אם הנשלף שלו שאפשר הוצאה קלילה של הלוח אם החוצה עם כל הבלוקים, אחרי שטיפה בלולאה עם מים וחומץ לניקוי הוחלפו המתאמים של הבלוקים למתאמי זויוות שיאפשרו סידור צנרת יפה יותר, החיסרון היחידי שלהם הוא בהאטה מסוימת של זרימת המים. בנוסף החלפתי את ה GTX של Swiftech ב GTZ החדש. כמו כן מצורפת תמונה של הבלוק המלא של ה HD4870X2 בלוק מעולה שמוריד את הכרטיס הנ"ל במאמץ מ 100 מעלות ל 38. כעת אחרי שסיימתי עם הלוח אם התפניתי לביצוע מודינג למארז(אחרי כל המודינג שהוא כבר עבר) בתוכנית: 1. "שבירת קירות" זאת בכדי שיהיה ניתן להתקין את המשאבות אחת ליד השניה ולא אחת מאחורי השניה. 2. תליה של זוג המיכלים החדשים. 3. חורים שונים לתליה של הקטודות ואביזרים אחרים. אחרי שסיימתי עם המארז הרבה מאוד ממנו היה מפורר על השולחן אבל התוצאה טובה מאוד לטעמי. אחרי זה התפניתי לנקות את המאווררים (10 ,אחד לא מופיע בתמונה) מהאבק שהיטצבר עליהם. לאחר הטיפול שעבר המארז הוא ועוד מספר חלקים נזרקו לאמבטיה ונשטפו ויובשו. כעת יכלתי להרכיב הכל מחדש ואכן לאחר פתירה של מספר בעיות ומציאת מקומות חדשים למספר רכיבים(בניהם ה X25M G2 80GB) הבניה הושלמה וניתן היה להתחיל בהרצה עם מים במערכת. אחרי 24 שעות חברתי מחדש את כל הרכיבים במחשב לספק, החזקתי אצבעות והדלקתי את המחשב, להפתעתי הוא נדלק ואפילו שמר את הגדרות האוברקלוק שלי(אחרי מספר פעמים שלחצתי בטעות על כפתור ה Clr CMOS) מוצגת התוצאה הסופית, מקווה שנהנתם מהתמונות(צולמו עם ה D80 שלי ועדשת 18-55 פשוטה)
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים מחבר Yate loon D12m כמובן.מבחינת טמפ' הבלוק היחידי ששיניתי הוא של המעבד מה שהביא לירידה של בערך 12 מעלות מ 74 במאמץעם ה GTX ל 62 מעלות עם ה GTZ בממוצע על כל הליבות.המעבד כאמור באובר ל 3.6 ויציב IBT. היום לקחתי את הזמן לטפל קצת ב tRD והצלחתי להוריד את את ה ns מ 70 ל 50ורוחב הפס לזיכרונות גדל מ 6200MB/s ל 8800MB/s שיפור נחמד בביצועים.
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים נראה מצויין, תתחדש על ה GTZ,שאלה\בקשה: יש מצב שאתה מביא תמונה של הסידור כבלים של הספק שנמצאים מאחורי הלוח אם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.