עבור לתוכן

קירור למחשב שלי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני דיי חדש בנושא המודינג אוברקלוק וקירור ובדקתי את הטמפרטורות במעבד והלוח אם שלי וגיליתי שבמנוחה הם 40C ובמאמץ הם בערך מעל 60C אני יודע שזה דיי תיקני אבל זה ממש א מספק אותי בגלל שהמחשב נכבה לפעים אני מאמין בגלל טמפרטורה גבוה

יש לי מאוורר אחד עם הספק של 120 מ"מ ואני מעוניין לקרר יותר את המארז במיוחד את באזור לוח האם והמעבד כי אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק.

אני מוכן לשקיע 100 שקל פלוס מינוס אבל כדאי שיהיה זול יותר (מאוור)

אני פתוח להצעות!

ועוד שאלה איך אנ ימרכיב גוף קירור נוסף במארז MIDI?

פורסם

אתה יכול בבקשה לפרט איזה מחשב ישל ך איזה מעבד כי זה די משנה עם אתה מדבר איתנו פה על מחשב עם מעבד של אינטל או על מחשב עם מעבד של AMD.

פורסם

שלום לכולם אני דיי חדש בנושא המודינג אוברקלוק וקירור ובדקתי את הטמפרטורות במעבד והלוח אם שלי וגיליתי שבמנוחה הם 40C ובמאמץ הם בערך מעל 60C אני יודע שזה דיי תיקני אבל זה ממש א מספק אותי בגלל שהמחשב נכבה לפעים אני מאמין בגלל טמפרטורה גבוה

יש לי מאוורר אחד עם הספק של 120 מ"מ ואני מעוניין לקרר יותר את המארז במיוחד את באזור לוח האם והמעבד כי אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק.

אני מוכן לשקיע 100 שקל פלוס מינוס אבל כדאי שיהיה זול יותר (מאוור)

אני פתוח להצעות!

ועוד שאלה איך אנ ימרכיב גוף קירור נוסף במארז MIDI?

מכיוון שאתה אומר שאתה לא יודע להרכיב גוף קירור אז תלך לזיזגזג

יש שם מספר טלפון... תתקשר ותדבר איתם תקנה וולקנו 9 120 שקל פצצה אני ממליץ לך נורא על זיגזג יותר מכל חנות אחרת...

עריכה: וואלה בטח שכחתי תגיד איזה מעבד יש לך...

עריכה: כמה שינויי משפטים אסור לפרסם... עשה חיפוש בגוגל תרשום "zigzag2000" ואז תיכנס...

פורסם

קח בחשבון שאם אתה הולך על ה volcano יהיה לך הרבה רעש

פורסם
  • מחבר

יש לי מעבד ינטל P4 2.6 533

ואם צריך אז גם לוח אם ASUS P4S8X

בקיצור אני רוצה גם משהו שקט !

איפה בלוח אם יש מקום לחיבורים של המאוורר?

אני רוצה להרכיב אותו בעצמי...

איך אני ממקדם אותו במארז כדי שישפיע?

פורסם

אתה לא צריך להחליף מאוורר למעבד, מה שיש מספיק בהחלט!

אנו צריכים לדעת איפה יש לך כרגע מקומות פנויים למאווררים (חורים מוכנים, עם ארבע חורים מסביב לברגים).

פורסם

תבדוק אם יש לך למעלה מאחורה מקדימה ולמטה מקום פנוי למאורר..

פורסם
  • מחבר

יש שני מקומות למאווררים מאחורי המארז מתחת לספק שם ושני חיבורים בקידמת המארז מתחת לכוננים...

אגב יש לי חוטים שם עם פינם שחורים כאלה והחוט עצמו בכל מיני צבעים אז זה החיבור למאוורר?

האם כדי לי לקנות שני מאוורים של 60 MM ג'נרים מזיגזג אחד לקדימה ואחד לאחורה?

או יותר?

והאם כדאי לי גם מכשיר שאפשר לשלוט במאוורים נשמע מאוד כדאי?

פורסם

יש שני מקומות למאווררים מאחורי המארז מתחת לספק שם ושני חיבורים בקידמת המארז מתחת לכוננים...

אגב יש לי חוטים שם עם פינם שחורים כאלה והחוט עצמו בכל מיני צבעים אז זה החיבור למאוורר?

האם כדי לי לקנות שני מאוורים של 60 MM ג'נרים מזיגזג אחד לקדימה ואחד לאחורה?

או יותר?

והאם כדאי לי גם מכשיר שאפשר לשלוט במאוורים נשמע מאוד כדאי?

1 תקנה כמה מאוררים שאתה צריך רק תבדוק שיש לך מקום להם....

2 אני חוזר תקנה אותם גדלים ותבדוק שאתה לא קונה סתם....

3 **********************

4 ואתה לא צריך לקנות אף מכשיר תן להם לפעול על Full Speed....

עריכה מנהלתית: פירסום חנות

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

חשבתי לקנות 4 מאווררים ג'נרים ב50 שקל של 60 MM 2 מאחרונה להוציא אויר ו2 מקדימה להכניס אוור

אם יש לכם הצעות קירור טובות יותר בפחות מ-200 שקל שיתנו תוצאות משמעותיות אולי לאוברקלוק גם אז בבקשה...

ודרך אגב אני צריך לדעת איך לחבר את המאווררים אז מי שיודע שוב בבקשה..

פורסם

Hey! Watch your words, לוגי'ק הם אחלה חנות! השירות שלהם טוב, הדברים לרוב מגיעים מהם מהר מאוד (אם לא למחרת), והם זולים ברוב הדברים ביחד לחנויות אחרות! חוץ מזה, לבחור שפתח את ההודעה, תקנה מאווררים ג'נריים (generic זה נקרא באתרי המכירות השונים), ובשביל לקנות כאלה מאווררים אתה לא צריך ללכת לחנות מסויימת, כל חנות תהיה טוב.

סה"כ 4 מאווררים כפול 25 שקל = 100, מה שרצית. אני בטוח שזה ישפר בצורה לא קטנה את הטמפ' של המחשב שלך.

עריכה- תמדוד את הגודל ההיקף של העיגול של המקומות של המאווררים שלך. אם זה 8 ס"מ, אתה צריך מאוורר 80 מ"מ אם זה 6 אז 60 מ"מ וכדומה.

אם תקבל טמפרטורה של 43 ומטה במנוחה, ובמאמץ (באמצע משחקים לדוגמא) 47 ומטה, אז זה בסדר לעשות OC.

פורסם
  • מחבר

איך אני מחבר אותם????

ולא עדיף כבר לקחת 2 של 120 או 4 של 80?

ואם כן אז איזה חברות ואיפה כדאי לקנות..

תודה! ;D

פורסם

Hey! Watch your words, לוגי'ק הם אחלה חנות! השירות שלהם טוב, הדברים לרוב מגיעים מהם מהר מאוד (אם לא למחרת), והם זולים ברוב הדברים ביחד לחנויות אחרות! חוץ מזה, לבחור שפתח את ההודעה, תקנה מאווררים ג'נריים (generic זה נקרא באתרי המכירות השונים), ובשביל לקנות כאלה מאווררים אתה לא צריך ללכת לחנות מסויימת, כל חנות תהיה טוב.

סה"כ 4 מאווררים כפול 25 שקל = 100, מה שרצית. אני בטוח שזה ישפר בצורה לא קטנה את הטמפ' של המחשב שלך.

עריכה- תמדוד את הגודל ההיקף של העיגול של המקומות של המאווררים שלך. אם זה 8 ס"מ, אתה צריך מאוורר 80 מ"מ אם זה 6 אז 60 מ"מ וכדומה.

אם תקבל טמפרטורה של 43 ומטה במנוחה, ובמאמץ (באמצע משחקים לדוגמא) 47 ומטה, אז זה בסדר לעשות OC.

עריכה: או קיי תקנה 4 מאוררים.... של 100

ורק תוודא שוב שיש לך מקום לאותם 4 מאוררים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים