עבור לתוכן

עזרה בMESSENGER

Featured Replies

פורסם

האם מישו יכול לתת לינק לMESSENGER 9 hebrew for xp 64 bit ?

פורסם

אין מסנג'ר 64 BIT.

מספיק לך לינק לגירסה העברית. אני חושב שגוגל יוכל לעזור לך כל עוד תרשום לו בעברית.

פורסם
  • מחבר

יש messenger ל64 ביט אבל לא בעברית

פורסם

איפה ?

אני נתתי להתקנה של LIVE להוריד לי מה שצריך בעצמה, מדובר בWIN7 64 BIT באנגלית, והוא הוריד לי מסנג'ר 32 באנגלית - את זה אני בודק לפי הTASK MANAGER שאומר מה רץ ב32 ביט ומה ב64. אולי ראית שיש תמיכה במערכות 64 (ומן הסתם יש), אבל זה לא אומר שהתוכנה כזו.

אתה מוזמן לתת לינק אם יש לך מידע אחר.

פורסם

ונגיד שיש מסנג'ר X64. מה בדיוק זה נותן לך? :s07:

פורסם

איפה אתה רואה שזה 64 ביט ?

כפי שכבר נרשם מסנג'ר תומך גם במערכות 64 ביט, אין בעיות תאימות, אין כלום. אבל זו לא תוכנה 64 ביט.

כל התרד הזה נהיה הזוי :), נראה לי שלא כתוב מספיק ברור מה לXXXX הולך פה ...

פורסם

איפה אתה רואה שזה 64 ביט ?

כפי שכבר נרשם מסנג'ר תומך גם במערכות 64 ביט, אין בעיות תאימות, אין כלום. אבל זו לא תוכנה 64 ביט.

כל התרד הזה נהיה הזוי :), נראה לי שלא כתוב מספיק ברור מה לXXXX הולך פה ...

זה לא ספציפי לx64.

הכוונה היא שאם תנסה להוריד מסנג'ר מהאתר של מיקרוסופט הוא יבשר לך בחגיגיות שהמסנג'ר אינו תומך ב x64

הדרך היחידה לעקוף את זה היא להוריד את קובץ ההתקנה (MSI) ולא להשתמש בהתקנת האונליין.

פורסם

ממש שטויות. אני התקנתי על ויסטה 64 אותו בצורה הרגילה, דרך live installer.

פורסם

רוצה להתערב שזה לא יתקין לך על XP 64?...

פורסם

למה להתערב על XP כשהוא מדבר על וויסטה ואני מדבר על WIN7 ? אולי גם תציע להתערב שהשמש זורחת בבוקר ושיש מסנגר בסינית ....

אם יש בעייה ספציפית על ההתקנה בXP64 (בהנחה שאתה צודק, כי בינתיים על כל שאר המערכות אין) אז כל התרד הזה לא מנוסח טוב, וגם לא התשובות פה של חלק מהמתחכמים.

ד"א - הגירסה האחרונה היא בת חודש וחצי - חודשיים, מתי בדקה לאחרונה שזה לא עבד לך ? , אולי פשוט בדקת על משהו ישן והמידע הזה כבר לא רלוונטי להיום, לא הגיוני שזה יעבוד רק ב שני שליש של מערכות ה 64 שלהם.

פורסם

האם מישו יכול לתת לינק לMESSENGER 9 hebrew for xp 64 bit ?

i rest my case

לא קראתי כ"כ את ההתכתבות שלכם באמצע. הוא ביקש לינק לגרסה שעובדת על XP 64 וקיבל.

ד"א - הגירסה האחרונה היא בת חודש וחצי - חודשיים, מתי בדקה לאחרונה שזה לא עבד לך ? , אולי פשוט בדקת על משהו ישן והמידע הזה כבר לא רלוונטי להיום, לא הגיוני שזה יעבוד רק ב שני שליש של מערכות ה 64 שלהם.

לא הגיוני, מסכים. עוד יותר לא הגיוני שהם טוענים שזה לא תומך בXP 64 כשזה עובד ללא בעיה. לא הגיוני.

פורסם

כן, כל החוסר הגיוניות הזה גרם לתרד הזה להיות בילבול ושיחת חרשים אחת גדולה. כנראה פותח התרד לא היה מודע לכך שהבעייה ספציפית ונתן תשובות שהתייחסו למידע גורף וכוללני למערכות 64, מה שהובי להמשך בלגן.

אם זה עדיין המצב, זה באמת קצת לא אופייני שלX64 אין.

אני מניח שהמושגים "גירסת 64 BIT" ו "עובד על מערכת 64 BIT" הולכים ליצור בילבול רב בהמשך :) .

פורסם

קיצר נסגור את זה על בירה? :xyxthumbs:

פורסם

אני אף פעם לא אומר לא לבירה - כל עוד היא מגיעה עד אלי ... :hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים