עבור לתוכן

החלפת כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם רציתי לדעת האים כדאי להחליך את כרטיס המסך שברשותי מדגם SAPPHIRE HD4850 512 לכרטיסי המסך החדשים של ATI 4850/70

אני יודע שעדיין הם לא יצאו אבל כמו שהם ניראים זה נורא מפתה

אני לא משחק במישחקים כבדים מאוד אני משחק ב COD4+5 FAR-CRY 2 AC האים כדאי לי לבחליף את הכרטיס הנוכחי שלי כי הוא מצויין אומנם חם כי זה הדגם הראשון שיצא אני משחק על מסך 22" האים כרטיס המסך שלי יכול ליסחוב עוד קצת או להחליף?

פורסם

יכול לסחוב , אל תשדרג עכשיו , תחכה קצת , יירדו המחירים , יצאו משחקים יותר כבדים בעתיד ואז תשדרג.

זה גם מיותר למשחקים שאתה משחק ברזול' שאתה משחק.

פורסם
  • מחבר

אני שואל מיכוון שעוד מעט יוצא COD MW2 ועדיין אין דרישות יצרן למישחק אני לא רוצה להגיע למצב שיוצא המישחק ואני עים כ.מסך לא מספיק חזק למישחק זה

פורסם

אני מאמין שזה יספיק.

בכל מקרה אין לך מה לרוץ ולקנות כרטיס חדש, תחכה לראות מה יהיו הדרישות , בחלק מהמקרים הן מוגזמות ומנופחות סתם.

כשהוא יצא תבדוק איך הוא רץ אצלך במחשב (יכול להיות שיהיה דמו , אני לא יודע) ואם יהיו לך בעיות אז תבדוק כמה שווה לך לקנות כרטיס חדש.

יכול להיות שעד אז מחירי הכרטיסים "היותר ישנים" כמו 4890/275/4870 יהיו זולים ותוכל להחליף ביותר בזול.

פורסם
  • מחבר

לפי הצילומים הראשונים הכרטיסים ארוכים מאוד האים הכרטיסים החדשים במידה ואני ארכוש אחד מהם יכנסו למארז שלי מדגם: NZXT ALPHA BLACK

פורסם

לא יודע. :nixweiss:

פורסם

לא סתם ככה משדרגים, תגיד לנו מה המפרט שלך שנידע מה יתאים. ספק מעבד וכו'..

פורסם
  • מחבר

המיפרט הוא:

AMD ATHLON 7850 X2 BE

GIGABYTE MA770-UD3

SAPPHIRE HD4850

CORSAIR-VX-450W

2X2GB OCZ 800MHZ

NZXT ALPHA BLACK

WIN VISTA ULTIMATE 32BIT

פורסם

אני חושב שאתה יכול לפתוח את המעבד שלך עם הלוח הזה לQUAD CORE אמור להיות בביוס שלך ACC.

שים אותו על AUTO.

בנוגע ל4850 שלך,סחוב איתו הוא לא כזה חלש כמו שהוא נראה.

פורסם

אני חושב שאתה יכול לפתוח את המעבד שלך עם הלוח הזה לQUAD CORE אמור להיות בביוס שלך ACC.

שים אותו על AUTO.

בנוגע ל4850 שלך,סחוב איתו הוא לא כזה חלש כמו שהוא נראה.

הוא לא יכול גם כי המעבד זה ATHLON X2 הישן לא ATHLON II

וגם כי הלוח שלו לא תומך ACC אלה אם כן הלוח הוא Rev.2 אבל גם ככה לא יעזור כי המעבד לא נפתח למרובע ליבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים