פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים שלום רב לכולם!ברשותי מערכת רמקולים 5.1 T6060 של CREATIVE, ומספר נגני מוזיקה, בניהם, IPOD TOUCH דור 1 ו-IPOD NANO, שאלתי היא, האם אפשר לחבר אחד מהנגנים הנ"ל או כול נגן אחר, ישירות למערכת(ללא מחשב בניהם), כך שישמעו בכול הרמקולים, בין אם ב-5.1 או בסטריאו*2.המון תודה לעונים ולעוזרים.
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים מחבר לא משנה לי אם זה סטריאו או סראונד, העיקר לשמוע בכול חמשת הרמקולי, אפשרי?ואם כן אז איך?
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים מה שהבחור למעלה מנסה לומר זה שאין אפשרות לשמוע בכל חמשת הרמקולים מנגן MP3.
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים לא מדוייק.זה תלוי במגבר אליו אתה מחבר.אם המגבר יודע לעשות סימולצייה של 5.1 ממקור דו ערוצי אז תוכל לשמוע את הסאונד בכל הרמקולים.לי יש מגבר ימהה RXV596 אליו אני מחבר את הIPOD דרך כניסות הAUX הקידמיות בכבל שבצד אחד יש PL קטןובצד השני RCA אדום ולבן, והמגבר משמיע את האודיו בכל הרמקולים כאשר אני בוחר את אחד מהDSP EFFECTSלמשל ROCK CONCERT.
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים יש לו רמקולים של מחשב לא חושב שיש לו את האופציה הזאת ואתה מודע לזה שזה רק מדמה לך את הסראונד זה לא באמת מוזיקה שומעים בסטריאו שזה 2.0
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים זה תלוי במגבראצלי יש לי קפתור שמעביר את כול הרמקולים למצב סטריו ואז שומאים את כולם עם רק שניי כבלים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.