עבור לתוכן

בעיה עם חיבור HDMI מהכ.מסך

Featured Replies

פורסם

קניתי כ.מסך HD4770.

שאר המפרט: C2D6320, ASUS P5B, 4GB DDR2

מחובר לטלוויזיה 42 LCD טושיבה, בעזרת כבל HDMI.

Windows Xp32

התקנתי דריבר חדש לכ.מסך, ועדכנתי דריבר ל-HDMI.

אחרי שעדכנתי את שניהם, שאני מעלה את המחשב, הוא אומר שהוא מזהה כל פעם חומרה חדשה שזה ה- Microsoft UAA bus driver for high defnision ועוד איזה חומרה של PCI.

בקיצור מראה כל פעם על חומרה חדשה.

יש סאונד במחשב, שירים, סרטים, (ורק ה-HDMI מחובר לא איזה רמקולים דרך הלוח-אם) , שהווינדוס עולה יש איזה דפקה מסויימת ששומעים רק את הסוף של הצליל (הפתיח) וגם כשיוצאים אותו קטע.

מחקתי ועדכנתי גם את הדריבר של הכרטיס קול של הלוח אם, ושוב חזרתי על הפעולות, חיפשתי את הדריבר של מייקרוספט הזה שהוא מחפש, אבל עדיין קופצת אותה בעיה.

ב- Device Manager הוא לא מראה על שום תקלה, ורשום שההכל מותקן שם. (עוד לפני הפעולה שאני מחפש את הקובץ לבד)

אם אני עושה לו חיפוש ידני של הקובץ, כאשר החומרה קופצת, אז הוא מחפש איזה קובץ שנקרא hdaudbus, עשיתי חיפוש וזה נמצא ב-system32\drivers כיוונתי אותו לשם, ואחריזה באמת עשיתי ריסטרט וזה לא קופץ יותר.

אבל אמרו לי שזה פשוט מראה שיש איזה תקלה מסויימת במערכת הפעלה וכדאי לי לפרמט אותה, כי הוא אמור למצוא את זה לבד, עובדה שהקובץ כבר היה על המחשב, בכל מקרה הקטע עם הפתיח של ווינדוס שיוצאים ונכנסים עדיין שומעים רק את הסוף ממנו, מה שמראה לי על שיש איזה בעיה כלשהי, ואולי יש עוד בעיות שעוד לא עליתי עליהם.

למישהו יש פתרון ? או אולי נתקל כבר בבעיה הזאת? תודה .

בנוסף, שמתי לב שיוצאים עם השלט של הטלווזיה ממצב HDMI ל-TV וחוזרים, הסאונד נעלם לגמרי, אם זה באמצע משחק, או סתם שיר שמתנגן אז הוא כאילו מפסיק אותו באצמע. רק אצלי ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים