עבור לתוכן

משהו מציק לי

Featured Replies

פורסם

ברצוני לקנות מחשב חדש לקראת סוף אוקטובר (כשווינדוס 7 אמור לצאת).

אני רוצה שהוא יהיה "מפלצת" שתשרת אותי למספר שנים הקרובות לתואר וגם למשחקים ככה שעוד שנתיים הוא עדיין יהיה חזק מספיק ולא אצטרך לשדרג חצי מהמחשב.

נכנסתי למספר אתרים שונים שמוכרים מפרטים שלמים ומצאתי את האתר של ZED. אתר מאוד נחמד ודי נוח.

ראיתי שם שני מפרטים די מטורפים (6 ג'יגה זיכרון, מעבד I7, כרטיס מסך Gforce 250gtx........) והכל במחיר של לא יותר מ4600.

לעומת זאת באתרים אחרים להרכיב מחשב כזה עולה משהו בסביבות ה6-7 אלף.

אני לא מבין מספיק ברכיבים של המחשב כדי לדעת אם משהו פה דפוק או שהם באמת מוכרים מחשבים במחירים מתחת לברכיים.

too good to be true?

אשמח לעצות ועזרה.

פורסם

תבאי קישור לאתר

איך אנחנו אמורים לדעת אם אנחנו לא רואים את המפרט הטכני המלא?

באופן כללי אין ממש טעם(חוץ ממקרים מסוימים שרוצים מערך SLI CF ברוחב פס מלא) להשקיעה למחשב משחקים LGA1366

שיש את LGA1156

פורסם

א. עד כמה שידוע לי, כדאי להתרחק מZED כמו מאש.

ב. אם אתה רוצה לקנות מחשב מפלצת, אולי כדאי שתשקול את העניין מחדש, לרוב זה מאד לא משתלם.

פורסם
  • מחבר

לצערי העיצוב של האתר שלהם לא נותן לי לפרסם פה קישור נורמלי.

שורת הכתובת http://www.zed.co.il/Category.asp מובילה לדף ריק כי צריך ללכת "ידנית" לעמוד הנכון.

אני מדבר על שני מערכות שנמצאות בעמוד השלישי של מערכות המחשב:

" Intel® Core™ i7 920 "

ו- "Intel® Core™ i7 920X"

מה זה "מערך SLI CF ברוחב פס מלא"? (כבר אמרתי שאני לא מבין בזה?)

ולמה להתרחק מZED?

פורסם

בוא נגיד את זה ככה: עבדתי בתחום, וכל פעם שעברנו על המודעות מבצעים של רשתות מחשבים אחרות, האחראים שלנו אמרו לנו להתעלם מZED כי אין להם לקוחות חוזרים.

פורסם

נכנסתי לאתר, וראיתי על איזה מערכות אתה מדבר.

יש הסבר מאוד פשוט למחירים המגוחכים של המערכות האלו.

אתה מקבל רכיבי ליבה חזקים מאוד - כאלה שמושכים את העין ומשכנעים את הלקוח לקנות, אך ברור שהחברה צריכה לקצץ במקום אחר כדי להציע מחיר אטרקטיבי. והקיצוץ הזה מגיע בדמות רכיבים אחרים, פחות 'נוצצים', זולים ועלומי-שם.

הנה המפרט המדובר:

מארז-גיימרים מפוארCOMPUCASE כולל דופן שקופה+מאורר 12אינץ

ספק כח-Huntky GAMERS 550w real-ליציבות מקסימלית

לוח אם-INTEL X58SO-SMACK OVER 2000Mhz-שיא הטכנולוגיה של אינטל

מעבד-Intel® Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB/DDR3-לביצועים מעולם אחר

זיכרון-6144MB PC12800-DDR3-1600MHZ-KINGSTON-למהירות מסחררת

כרטיס מסך-NVIDIA GTS250/1024MB DDR3/HDMI-לגרפיקה עוצרת נשימה

דיסק קשיח-1000GB-(1.tb) SATA II-נפח איחסון אין סופי

כונן -DVDRW X22 S.ATA-המהיר בעולם בטכנולוגית S.ATA

כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller

כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S

סט מולטימדיה-מקלדת אינטרנט+עכבר אופטי ארגונומי

תשים לב לפרטים הבאים:

אתה לא באמת יודעת איזה מארז אתה מקבל פה - מלבד תיאור לקוני בדמות "דופן שקופה" שלא אומר דבר וחצי דבר על איכות המארז.

"מאוור 12 אינץ'" - ישנם מאות סוגים ודגמים בשוק, חלקם טובים יותר וחלקם פחות. סביר להניח שפה תקבל את המוצר הזות ביותר בקטגוריה, כמובן כדי שהמחיר הסופי של המערכת יראה משתלם מאוד ביחס לרכיבי הליבה החזקים שאתה מקבל.

ספק כח: ככל הנראה ספק מדבקה זול ופשוט, שכן גם פה אין דגם ספציפי שניתן לדעת מה טיבו

ואז אנחנו מגיעים לרכיבי הליבה: לוח אם - מעבד - זכרון - כרטיס מסך, שכאן כמובן מופיעים לך דגמים ושמות יצרנים, כדי למשוך את העין. ( שים לב שגם כאן מתחבאות בעיות - לא מספרים לך מי היצרן של כרטיס המסך, או מה טיב הקירור שמורכב עליו, וכן לא אומרים לך איזה קירור אתה מקבל עם המעבד)

אותה מגמה נמשכת גם בכונן קשיח והצורב : מציגים לך מספרים מפוצצים(נפח 1000gb, מהירות x22) אבל לא אומרים לך דבר על היצרן או הדגם של המוצר.

כנל בציוד ההקיפי (סט מקלדת ועכבר)

בקיצור - צריך להיזהר מאוד ממערכות מורכבות שכאלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים