עבור לתוכן

שאלה קטנה בנוגע לאחריות

Featured Replies

פורסם

רכשתי את מחשבי בינואר 2008 ולפני שבוע נדפק לי הכרטיס מסך שעדיין באחריות.

הבאתי את המחשב לתיקון ואכן זה בעיה בכרטיס מסך - השאלה שלי היא כזאת -

האם החברה צריכה לספק לי כרטיס מסך זהה חדש או שהם יכולים פשוט לשים לי כרטיס מסך משומש?

תודה מראש.

פורסם

כל חברה ותנאי האחריות שלה.

שווה לך לחפש את החשבונית המקורית של הקנייה ולראות מה היה רשום שם מבחינת אחריות.

פורסם

היות וזכותה המלאה של כל חברה לתקן את מה שהוחזר לה במסגרת האחריות ולא להחליפו בחדש, אין גם שום סיבה שלא תקבל תחליף משומש, בהנחה שהוא תקין לחלוטין ומצבו הכללי דומה לזה של המוצר שהחזרת (חוץ מהתקלה, כמובן).

פורסם
  • מחבר

הבנתי תודה.

פורסם

החברה צריך או לתקן או במיקרה שאין סיכוי לתיקון לספק לך אחד חדש

משומש ממחשב אחר .......לא בה בחשבון

פורסם

ועל מה דבריך מבוססים? החברה מחוייבת להחזיר מוצר תקין, במצב שאינו נופל ממצבו של המוצר שהוחזר לה. נקודה.

פורסם

ועל מה דבריך מבוססים? החברה מחוייבת להחזיר מוצר תקין, במצב שאינו נופל ממצבו של המוצר שהוחזר לה. נקודה.

אין דבר כזה שהחברה לוקחת שניי כרטיסים מתקנת אותם ושולחת אותם לכתובת הלא נכונה (לצרכן השני)

בדרך כלל אותו המוצר חוזר אחרי תיקון או שמחליפים אותו באחד חדש עם ניילונים

אלה עם כן זות חברה גרועה .....

פורסם

SOS, אף אחד כאן לא דיבר על החלפה במוצר שונה, או על מה שנהוג או לא נהוג לעשות. השאלה היתה למה החברה מחוייבת לפי חוק. יש לא מעט חנויות שמספקות ללקוח כרטיס חלופי לזמן התיקון - האם זה אומר שכל החנויות מחוייבות לעשות כך?

יתרה מזאת, אם להתעקש לקבל חזרה את הכרטיס שלך דווקא, כשמדובר בתקלה שאפשר לתקן, סביר שהתיקון יקח חודש - כי אף חנות לא מתקנת כ"מ בעצמה. מה אתה מעדיף? לחכות חודש בלי כרטיס בכלל (או עם כרטיס חלופי בסיסי ביותר), או לקבל כרטיס משופץ זהה לשלך אחרי ימים ספורים, שהוחזר לפני חודש ותוקן מאז, בעוד שאת הכרטיס שאתה החזרת יקבל מישהו אחר, שיבוא עוד חודש עם תקלה משלו?

פורסם

SOS, אף אחד כאן לא דיבר על החלפה במוצר שונה, או על מה שנהוג או לא נהוג לעשות. השאלה היתה למה החברה מחוייבת לפי חוק. יש לא מעט חנויות שמספקות ללקוח כרטיס חלופי לזמן התיקון - האם זה אומר שכל החנויות מחוייבות לעשות כך?

יתרה מזאת, אם להתעקש לקבל חזרה את הכרטיס שלך דווקא, כשמדובר בתקלה שאפשר לתקן, סביר שהתיקון יקח חודש - כי אף חנות לא מתקנת כ"מ בעצמה. מה אתה מעדיף? לחכות חודש בלי כרטיס בכלל (או עם כרטיס חלופי בסיסי ביותר), או לקבל כרטיס משופץ זהה לשלך אחרי ימים ספורים, שהוחזר לפני חודש ותוקן מאז, בעוד שאת הכרטיס שאתה החזרת יקבל מישהו אחר, שיבוא עוד חודש עם תקלה משלו?

בו נעסה כחה

נגיד והבתה כרטיס שהמאוורר שלו יתקלקל והם יחליתו להבי לך כרטיס שפעם שרף למישהוא את המחשב (והכרטיס ניצל בנס) והבעיה לא טופלה כראוי

הייתה רוצה שכרטיס עם היסטוריה כזותי יגע למחשב שלך ? :nixweiss:

אני לא

פורסם

קודם כל, כולנו עושים שגיאות כתיב פה ושם, אבל את ההודעות שלך פשוט כואב לקרוא לפעמים...

דבר שני, שתי שאלות קטנות: אם כל המחשב הלך אבל הכרטיס עצמו דווקא שרד (אגב, מעולם לא שמעתי על כרטיס מסך ששרף מחשב), למה שדווקא הכרטיס יוחזר לחנות :nixweiss: ואם כבר, אם אתה מניח שיכולים להחזיר לך כרטיס אחר עם תקלה שלא טופלה, מה ימנע מהם להחזיר לך את הכרטיס שלך באותו המצב, כלומר מבלי באמת לפתור את התקלה?

ושוב אני שואל - אתה מעדיף לחכות חודש בלי כרטיס?

פורסם

קודם כל, כולנו עושים שגיאות כתיב פה ושם, אבל את ההודעות שלך פשוט כואב לקרוא לפעמים...

{אני יתאלם מזה :kopfpatsch:

}דבר שני, שתי שאלות קטנות: אם כל המחשב הלך אבל הכרטיס עצמו דווקא שרד (אגב, מעולם לא שמעתי על כרטיס מסך ששרף מחשב), למה שדווקא הכרטיס יוחזר לחנות :nixweiss: ואם כבר, אם אתה מניח שיכולים להחזיר לך כרטיס אחר עם תקלה שלא טופלה, מה ימנע מהם להחזיר לך את הכרטיס שלך באותו המצב, כלומר מבלי באמת לפתור את התקלה?

{היתה לי תקלה במחשב אלחתי 4 פעמים לחברה והם לא פתרו את הבעיה בסוף אליתי עליה לבד}

{ושוב אני שואל - אתה מעדיף לחכות חודש בלי כרטיס?

לא אבל אני לא מעדיף לקבל כרטיס משמומש שאין לי מוסג איך יתאללו בו}

פורסם

"היתה לי תקלה במחשב אלחתי 4 פעמים לחברה והם לא פתרו את הבעיה בסוף אליתי עליה לבד"

רק לי נדמה שזה מוכיח את הטענה שלי דווקא, שהסבירות שתקבל את הכרטיס הספציפי שלך בחזרה כשהוא עדיין תקול לא נופל מהסיכוי שתקבל כרטיס אחר באותו המצב?

חוצ מזה, מר "לא אבל אני לא מעדיף לקבל כרטיס משמומש שאין לי מוסג איך יתאללו בו" - אין פה ברירות נוספות. החברה לא חייבת לתת לך מוצר חדש. יש שתי ברירות בדיוק: או לחכות חודש, או לקבל כרטיס מתוקן של מישהו אחר. אתה לא יכול לדחות את שתי האפשרויות היחידות שיש...

פורסם

"היתה לי תקלה במחשב אלחתי 4 פעמים לחברה והם לא פתרו את הבעיה בסוף אליתי עליה לבד"

רק לי נדמה שזה מוכיח את הטענה שלי דווקא, שהסבירות שתקבל את הכרטיס הספציפי שלך בחזרה כשהוא עדיין תקול לא נופל מהסיכוי שתקבל כרטיס אחר באותו המצב?

[glow=red,2,300]באותו מצב ...לא אבל יש סיכי שתקבל אחד יותר גרועה[/glow]

חוצ מזה, מר "לא אבל אני לא מעדיף לקבל כרטיס משמומש שאין לי מוסג איך יתאללו בו" - אין פה ברירות נוספות. החברה לא חייבת לתת לך מוצר חדש. יש שתי ברירות בדיוק: או לחכות חודש, או לקבל כרטיס מתוקן של מישהו אחר. אתה לא יכול לדחות את שתי האפשרויות היחידות שיש...

[glow=red,2,300]יש את האפשרות לכבל כרטיס זהה משומש חלופי או לקבל כרטיס חדש [/glow]

פורסם

שוב אני אומר, בפעם השלישית נדמה לי: החנות לא חייבת להביא לך כרטיס חדש. הבחירה היא בין הכרטיס שלך בעוד חודש לבין הכרטיס של מישהו אחר מחרתיים. זהו, אין אופציות אחרות.

פורסם

אני מעדיף את הכרטיס שלי ולחקות

מאשר לכבל כרטיס שאין לי מוסג מאיפו הוא בה

תגיד משבה לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים