פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים יש לי מחשב קצת ישן(קניתי אותו לפני שנתיים-שלוש) ולאחרונה נשרף לו ספק הכוח ויחד איתו גם הלוח אם.הייתה לי אחריות מאייבורי אז שלחתי אותו לתיקון אבל הוא חזר פחות טוב ממה שהיה בעבר(לפני התקלה)-יותר מדי זמן עד שמערכת ההפעלה עולה,נתקע יותר מדי פעמים,טוען משחקים לאט... (כל זה עוד אחרי שהוספתי 1GB ראם)יכול להיות שהם שינו לי ללוח אם אחר שלא מתאים למעבד או משהו כזה?המפרט:DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200MSI PM8PM-V (MS-7222) (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)1.5 GB RAM GPU: NVIDIA GeForce 6200מסך : 20'' BenQ LCDתודה על העזרה.(אם צריך לפרט יותר תגידו)
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים אם לא התקינו לך את מערכת ההפעלה מחדש, אז יכול להיות שאתה חווה את הזדקנות ההתקנה.תוסיף לזה החלפת לוח שמבלבלת קצת את המערכת, ותקבל מחשב שלא עובד בצורה אופטימלית.
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים תפרמט את המחשב ותתקין אותו מחדש, התקנה מחדש תחזיר לך הכל כמו שצריך תעשה את זה כמו שצריך עם דרייברים מעודכנים
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים מחבר אני לא חושב שפירמוט יעזור- אבל אני אנסה לעדכן דריברים ללוח אם(אפשר מדריך?)עריכה: מה התוצאה שאמורה להתקבל ב3DMARK06 למחשב כזה? אני רוצה לדעת עד כמה הוא גרוע ממה שהוא אמור להיות.
פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים אם זה עובד, אז כנראה שזה מתאים...אני הייתי מתקין את המערכת מחדש.כנס לאתר החברה של לוח האם ותוריד דרייברים עדכניים.אם זה לא עוזר (וזה כנראה לא יעזור), אני ממליץ בחום להתקין מחדש את וינדוס.
פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים מחבר אוקיי, אני אנסה את זה, אבל יש לי עוד שאלה.יש לי ספק 300W של JSP ,יכול להיות שזה לא מספיק וזאת הבעיה?דרך אגב, אני יכול לחבר למחשב כרטיס מסך חדש יחסית (כמו 4850 לדוגמה)?
פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים למחשב שלך יש כרטיב מסך חלש מאד שלא צריך ספק חזק.לעומת זאת, כרטיס מתקדם כמו ה-HD4850 יצריך החלפה של הספק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.