עבור לתוכן

הכרטיס נקנה (4870) יש בעיות - אשמח אם תעזרו.

Featured Replies

פורסם

לי יש השקפה מעט שונה לגבי OC מהחנות כידוע.

ה-E6300 אכן יתחיל להגביל אותך עם כרטיס ברמה של ה-HD4870 בחלק מהמקרים (GTA4 וקרייסיס זוללי המעבדים למשל) אבל קירור טוב + הרכבה + OC מהחנות יעלו לך כמעט אותו מחיר כמו E6300 (החדש) שרץ בסטוק על 2.9G, קריר בהרבה וגם OCר מדהים במידת הצורך.

ברזולוציות גבוהות כרטיס המסך מהווה לרוב את צוואר הבקבוק אבל במשחקים כבדים כנ"ל תהיה חייב להוריד רזולוציות ואז המעבד נהיה דומיננטי יותר בחלק מהמקרים.

• תגובות 33
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

משהו שבכלל לא דיברנו עליו - הספק שלי יחזיק בכלל את כל העסק?

פורסם

ספק איכותי , יחזיק בלי בעיה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בסופו של דבר קניתי את ה4870 של ספיר. קול אוף דיוטי חמש עדיין לא רץ חלק ברזולוציה מקסימלית...

יש משהו שצריך לשנות בהגדרות בCCC או מקום אחר?

מה שעשיתי כשהתקנתי אותו זה למחוק את הדרייבר שהיה לי, להוציא את הX9500, לחבר את ה4870, ולהתקין את הדרייבר האחרון (9.9).

בנוסף המחשב מעלה את found new hardware wizard בשביל pci device, ולמרות שהכרטיס מותקן וגם מופיע בdevice manager, מופיע שם גם unknown device לא מזוהה.

עריכה:

זה גם לא עובד חלק על 1024... כנראה שעשיתי משהו לא בסדר בהתקנה?

הוא מגיע עם שני חיבורי ששה פינים עליו, ועם שני כבלים שבצד אחד חיבור ששה פינים ובצד שני חיבור ארבעה פינים שטוח כשיש שלושה פינים והאחרון חלול.

יש לי בספק שתי יציאות של ששה פינים, אז פשוט חיברתי שני כבלים נפרדים של שש בכל צד לספק ולכרטיס. יכול להיות שזאת הבעיה?

עריכה:

מחקתי עכשיו את הדרייבר, וכרגע מופיעים בdevice manager גם vga controller וגם אותו unknown device. - לדעתי הunkown device זה איזה התקן סאונד או מתאם aviv שיש עליו.

עריכה:

בנוסף, לפי הCCC, הוא גם לא מתחמם, ולא עולה מעל 7-8 אחוז פעילות כשאני משחק בקוד... אולי הכרטיס לא פועל בכלל?

יכול להיות שצריך לעדכן את הביוס?

פורסם

OC... OC... ושוב, OC.

ומאוד חבל שקנית 4870... היית צריך לקחת את ה-4850 DDR5... ממש חבל.

עריכה: כנראה שקול אוף דיוטי מצריך יותר עבודה מהמעבד ממה שחשבתי... או שלא הערכתי נכון את המעבד הזה. בכל מקרה, ציינתי שמאוד נחוץ כאן OC אחרת השידרוג לא שווה משהו באמת.

פורסם
  • מחבר

קשה לי מאד להאמין שאתה צודק. כזכור - חבר שלי עם מפרט זהה לשלי וכרטיס X1950 פרו מריץ את קול אוף דיוטי חלק.

בנוסף, גם טים פורטרס 2 לא סוחב. 9-10 פריימים רוב הזמן.

ביושוק דווקא פועל יפה על כל ההגדרות היי ורזולוציה מקסימלית - בין 60 ל 30 פריימים, ולא יורד מ30.

פורסם

קשה לי מאד להאמין שאתה צודק. כזכור - חבר שלי עם מפרט זהה לשלי וכרטיס X1950 פרו מריץ את קול אוף דיוטי חלק.

בנוסף, גם טים פורטרס 2 לא סוחב. 9-10 פריימים רוב הזמן.

ביושוק דווקא פועל יפה על כל ההגדרות היי ורזולוציה מקסימלית - בין 60 ל 30 פריימים, ולא יורד מ30.

אתה לא יכול להאשים את הכרטיס מסך

אני עם 4850 (יותר חלש מ 4870)משחק במישחק שלך חלק וגם GTAIV על האגדרות הכי גבואות

או שהכרטיס פגום או שהבעיה נימצת במקום אחר

פורסם

הבעיה היא לא הכרטיס, מבחינת חומרה המעבד שלך חלש מדי ויש לך 1 ג'יגה זכרון.

הייתי ממליץ OC למעבד ועוד ג'יגה זכרון.(לפחות)

המערכת שלך לא יכולה לעמוד בקצב הכרטיס מסך

ולזה קוראים צוואר בקבוק.

מבחינת תוכנה, אני לא יודע מתי פירמטת לאחרונה ואיך ה-WINDOWS שלך מתפקד,

אולי הגיע הזמן לעשות סדר.

פורסם
  • מחבר

יש לי שני ג'יגה ראם. אלה שני סטיקים של ג'יגה.

פירמטתי לפני כשבוע.

נראה לי מוזר ביותר שאם ביושוק רץ חלק ואפילו עם FPS דיי גבוה, המעבד הוא צוואר בקבוק כ-זה משמעותי.

פורסם

אז תעשה OC

פורסם

מה מצב הראם בזמן משחק?

פורסם

אז כנראה המעבד.

למשל, כששיחקתי קרייסיס עם ה-E4300 הוא היה ב-OC של 3GHZ, הכל היה זז חלק.

ניסיתי לשחק קרייסיס עם המהירות סטוק (1.8GHZ) והיו הרבה תקיעות.

המעבד חייב ליישר קו כדי לא להגביל את כרטיס המסך ושאר הרכיבים.

פורסם
  • מחבר

מה מצב הראם בזמן משחק?

אתה רוצה שאני אבדוק עם תוכנה כמו memturbo למשל כמה ממנו נשאר פנוי?[br]פורסם בתאריך: 14.09.2009 בשעה 17:20:42

אנשים יקרים. כרגע קרה אחד הדברים המוזרים, אם לא הכי מוזר, בהיסטוריה שלי עם מחשבים, ויש לי מחשב בתצורה כזו או אחרת מאז שאני בן חמש (ואני היום בן 23).

החלטתי לעדכן את הביוס. לפני שעשיתי את זה, נכנסתי להסתובב קצת בהגדרות שלו, לראות אם יש שם משהו שיכול לחסום את העדכון (לפעמים יש חסימת עדכון ביוס שצריך לבטל ודברים נוספים בסגנון).

אני בודק קטגוריה קטגוריה את ההגדרות, ופתאום מה אני רואה?? המכפלה של המעבד שלי עומדת על 6! WTF? אין לי מושג איך זה קרה, מתי זה קרה, למה זה קרה. ככל שידוע לי, יכול להיות שהמעבד הזה רץ מאז שקניתי אותו (עוד חודש זה כבר שלוש שנים) על 1.5 במקום על 1.86 :(

שיניתי את זה לשבע (7X266=1862), והפלא ופלא, קול אוף דיוטי רץ חלק לחלוטין, גם ברזולוציה נמוכה וגם ברזולוציית מקסימום. בנוסף לכך הוא גם טען את השלב בערך פי שלושה יותר מהר (מיותר לציין שלא עדכנתי את הביוס בסופו של דבר).

לא קרה לי דבר כזה בחיים - שמעבד שנקנה מחנות יחד עם מחשב, וכמו שהגיע מהחנות ככה הוא נשאר, לא נגעתי בו ולא שיניתי שום הגדרה, לא התעסקתי עם אוברקלוק ואפילו לא החלפתי קירור, הגיע downclocked. בנוסף מה שהכי מוזר זה שב my computer>properties היה כתוב כל הזמן 1.86

מי יודע? אולי בכלל לא הייתי צריך לקנות כרטיס חדש, והעסק היה סוחב גם עם הX1950XT... אבל על זה אני לא מצטער. תמיד כיף לשדרג.

בכל מקרה, הבעיה נפתרה ואני מרוצה. תודה רבה לכולכם על שניסיתם לעזור לי פה ;D

פורסם

שמח בשבילך! נראה שלא טעיתי בכל זאת....

ד"א, זה ממש לא מוזר שחנויות מספקות מחשב לא מקונפג כמו שצריך... לצערי יש המון חאפרים בארצנו הקטנה.

אני עדיין ממליץ נחרצות ל-OC.

פורסם
  • מחבר

קניתי אותו בלוג'יק ברמת גן. זאת חנות שקניתי בה כל כך הרבה ציוד, וגם ארבעה מחשבים, והכל עבד תמיד חלק, חוץ ממחשב אחד שעשה המון בעיות כבר כשהיה חדש (לא זה הנוכחי), וכל פעם שבאתי איתו השרות היה ממש טוב, והטכנאי ישב איתי באופן אישי על המחשב והסביר לי מה הוא עושה עד שהצלחנו לסדר אותו.

מפתיע אותי הקטע הזה. אולי זאת טעות חד פעמית. הקטע הוא שזה רץ ככה כבר כמעט שלוש שנים (!!!) תחשוב כמה זמן אני עם מעבד פחות חזק ממה שבאמת קניתי. העיקר שעליתי על זה בסוף.

בקשר לאובר קלוק, עשיתם לי חשק.

כדאי לנסות 7 על 333 עם הקירור סטוק או שזה מסוכן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים