פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים שלום, יש לי עכבר לייזר של מייקרוסופטMicrosoft Wireless Laser Mouseבלוטות' ללא דונגלאני משתמש איתו ללא משטח על שולחן מאיקאה.. הבעיה היא שאני משתמש לא מעט בפוטושופ, ויש לי צורך לדיוק שהעכבר לא מספק.. אני מאמין שזה קשור במשטח. ראיתי שקימיים משטחים לגיימרים, אבל אני לא משחק אף משחק.על איזה משטח אייכותי הייתם ממליצים, שיפתור את הבעיה, ומצד שני לא יהיה כל כך יקרתודה מראש!
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים הייתי מציע לך לקנות פד של חברת Razer שמיועד למקרים שבהם צריך לשלוט טוב בעכבר כמו בפוטושופ , אך ממילא העכבר שלך לא מדוייק בכלל ..תחפש QCK של חברת SteelPad .. הגודל הרגיל אמור להספיק לך והוא דיי זול , בסביבות 65 ש"ח .
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים אני אישית לא אמליץ לך על עכבר אלחוטי לפוטושופ כייון שעכברים אלחוטיים כלל לא מיועדים לתוכנות עריכה שכאלו .. הם פשוט לא מדוייקים (כמובן יש משתמשים שזה לא נוגע אליהם כי הם מתחילים\בינוניים ועוד לא צריכים רמת דיוק גבוהה)..אם אתה מרגיש שהעכבר שלך מספיק לך הייתי פשוט מוסיף לו כמו שאמרתי פד QCK פשוט שגם לא עולה הרבה ועושה את העבודה.במידה ואתה רוצה להשקיע עוד קצת, אך לא בעכבר חוטי, הייתי ממליץ לך על פד זה:http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5777הוא מאפשר שליטה בעכבר (מניסיון, זה לא בולשיט שלהם זה באמת מרגיש טוב הפד הזה) .. נותן יותר דיוק ועצירה בדיוק בנקודה שאתה רוצה בלי החלקות וכו ..
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים מחבר קניתי את ה- Razer Omega (אני גר בהונגריה, וזה מה שהיה להם), שעלה 90 ש"ח, והשיפור היה ממש מינימלי, אז החזרתי את המשטח.. אני משתמש בעכבר הזה בגלל הנוחיות שאני לא צריך משדר כמו בשאר עכברי ה-wirelessפשוט העניין של הדיוק די מפריע לי עכשיו.. מה ההמלצה שלכם לגבי עכבר חדש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.