פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים המחשב שלי מחובר למסך עם כבל vga רציתי לדעת מה ההבדל כי כמעט כל מחשב שאני רואה היום מחובר עם dvi .
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים זה לא VGA אלא d-sub 15 pin.VGA היא רזולציה או כינוי למתאם תצוגה, המחבר עצמו הוא מחבר מסוג d-subminatuer עם 15 פין.http://en.wikipedia.org/wiki/D-subminiatureההבדל הוא ש DVI מסוגל שלדר רזולוציות הרבה יותר גבוהות ביותר איכות בוריאציה הדיגיטלית שלו (הוא מסוגל לשדר גם אנאלוגי כמו d-sub).בנוסף לזה DVI יכול להעביר אות ב dual link לרזולוציות גבוהות במיוחד כמו למסכי 30" וגם קול כHDMI.
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים ההבדל הוא שבחיבור דיגיטלי, התמונה לא רגישה להפרעות/רעשים והחדות היא תמיד מקסימלית. לא תמיד מרגישים זאת.
פורסם 2009 בספטמבר 1916 שנים ניתן לראות הבדל בחדות התמונה בין DVI/HDMI לD-SUB במיוחד בעבודה עם פונטים קטנים ובמיוחד בעבודה עם טלויזיות דקות(בגלל גודל הפיקסל). אין צורך בעיניים חדות במיוחד כדי לשים לב לזה. אלה ההבדלים הקטנים בגבולות הNative Rate התקין. במסכי מחשב קטנים זה פחות מורגש אבל שוב, אי אפשר לומר שאין הבדל.
פורסם 2009 בספטמבר 1916 שנים הדיגיטלי משדר ישירות לפיקסלים אז התמונה חדה יותר ותמיד ממוקמת במקום הנכון.זה גם מאפשר להפעים sub pixels שזה בתורו מאשפר לעשות AA הרבה יותר איכותי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.