פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים אני לא יודע ממש איך לתאר את זה, אבל זה כאילו העכבר לא ממש "מקשיב" לי.. הוא לא כ"כ מדייק אפילו בדפדפן, ושלא נדבר על משחקים.. הוא כאילו רופף.. האם זה הספציפי שלי או פשוט בגלל שזה לייזר?*שימו לב כי "שפר את דיוק המצביע" מסומן ב v.
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים acceleration על LOW. זה יפתור את הבעיה.וב-ADVANCED GAME SETTINGS שים 1000 REPORT RATE.אישית, הכי נוח 1600DPI.
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים מחבר אין לי שמץ על מה אתה מדבר אתה יכול להסביר לי איפה זה? נב ה G5 שלי הוא הדגם הישן יותר אם זה משנה (עם הכתום באמצע)... עוד נב זה בתוכנה של העכבר? כי עוד לא התקנתי אותה.
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים כן זה בתוכנה, תכנס לmouse movment ושם תשנה את הacceleration אצלי זה על none
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים מחבר כשאני מנסה להתקין את התוכנה אחרי שכתוב "Logitech SetPoint-Completed" כתוב לי "Error-The system cannot find the file specified"... מה לעזעזל זה אמור להביע
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים תמחק ותתקין שוב?.... לא להיות ראש קטן.... תפסיקו עם זה. מה הבעיה? יש אזה קובץ שלא קיים, משמע - ההתקנה לא הושלמה כמו שצריך... לא צריך להיות גאון בשביל להבין את זה.
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים תבדוק אם אין אבק או שער על החיישן (תנתק מהמחשב קודם). אתה יכול לנשוף פנימה כמה פעמים או עדיף לעשות את זה עם אוויר דחוס (מעט מאוד אוויר, רק שפריץ קטן ולהקפדי לא להטות את המיכל).
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים זה לא החיישן... אני מכיר את התופעה. בלי התוכנה העכבר לא שווה בכלל. רק אחרי כמה כוונונים בתוכנה הוא מביא ביצועים. בלי התוכנה הייתי מעדיף עכבר אינפרא רגיל.
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים מחבר תמחק ותתקין שוב?.... לא להיות ראש קטן.... תפסיקו עם זה. מה הבעיה? יש אזה קובץ שלא קיים, משמע - ההתקנה לא הושלמה כמו שצריך... לא צריך להיות גאון בשביל להבין את זה. אני חושב שזה די מובן שניסיתי את זה (4 פעמים) לפני שבאתי לכאן, לא חשוב ה error בתוכנה היה בחלק של ה audio או משהו, חלק שאני בכלל לא צריך. בסדר סידרתי את זה בכל מקרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.