עבור לתוכן

מרגיש כאילו ה G5 שלי עף סתם ולא כ"כ מדוייק

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע ממש איך לתאר את זה, אבל זה כאילו העכבר לא ממש "מקשיב" לי.. הוא לא כ"כ מדייק אפילו בדפדפן, ושלא נדבר על משחקים.. הוא כאילו רופף.. האם זה הספציפי שלי או פשוט בגלל שזה לייזר?

*שימו לב כי "שפר את דיוק המצביע" מסומן ב v.

פורסם

acceleration על LOW. זה יפתור את הבעיה.

וב-ADVANCED GAME SETTINGS שים 1000 REPORT RATE.

אישית, הכי נוח 1600DPI.

פורסם
  • מחבר

איפה אני משנה את ה acceleration?

פורסם

ב-SETPOINT.... :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אין לי שמץ על מה אתה מדבר :nixweiss: אתה יכול להסביר לי איפה זה?

נב

ה G5 שלי הוא הדגם הישן יותר אם זה משנה (עם הכתום באמצע)...

עוד נב

זה בתוכנה של העכבר? כי עוד לא התקנתי אותה.

פורסם

כן זה בתוכנה, תכנס לmouse movment ושם תשנה את הacceleration אצלי זה על none

פורסם
  • מחבר

כשאני מנסה להתקין את התוכנה אחרי שכתוב "Logitech SetPoint-Completed" כתוב לי "Error-The system cannot find the file specified"... מה לעזעזל זה אמור להביע :nixweiss:

פורסם

תמחק ותתקין שוב?.... :nixweiss:

לא להיות ראש קטן.... תפסיקו עם זה. מה הבעיה? יש אזה קובץ שלא קיים, משמע - ההתקנה לא הושלמה כמו שצריך... לא צריך להיות גאון בשביל להבין את זה.

פורסם

תבדוק אם אין אבק או שער על החיישן (תנתק מהמחשב קודם). אתה יכול לנשוף פנימה כמה פעמים או עדיף לעשות את זה עם אוויר דחוס (מעט מאוד אוויר, רק שפריץ קטן ולהקפדי לא להטות את המיכל).

פורסם

זה לא החיישן... אני מכיר את התופעה. בלי התוכנה העכבר לא שווה בכלל. רק אחרי כמה כוונונים בתוכנה הוא מביא ביצועים. בלי התוכנה הייתי מעדיף עכבר אינפרא רגיל.

פורסם
  • מחבר

תמחק ותתקין שוב?.... :nixweiss:

לא להיות ראש קטן.... תפסיקו עם זה. מה הבעיה? יש אזה קובץ שלא קיים, משמע - ההתקנה לא הושלמה כמו שצריך... לא צריך להיות גאון בשביל להבין את זה.

אני חושב שזה די מובן שניסיתי את זה (4 פעמים) לפני שבאתי לכאן, לא חשוב ה error בתוכנה היה בחלק של ה audio או משהו, חלק שאני בכלל לא צריך. בסדר סידרתי את זה בכל מקרה.

פורסם

אם כך, סליחה. היית מציין את זה...

שמחתי לעזור.

פורסם
  • מחבר

אין בעיות :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים