עבור לתוכן

מה צריך לדעת לפני קניית כרטיס טלויזיה?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות אבל אין לי מושג מה.

איזה חברות מומלצות?

על מה צריך לשים דגש?

פורסם

הדבר הכי חשוב שצריך לדעת זה מה הדרישות שלך והתקציב

את הכרטיס אתה מתאים לדרישות שלך ולא להיפך

פורסם
  • מחבר

לא הגדרתי תקציב כי ממש אין לי מושג בנושא. הכרטיס הכי זול בKSP עולה 150 שקל, אני יכול להשקיע גם 300 שקל, אבל אולי אין לי צורך בזה?

הדרישות שלי: לחבר ממיר של yes, לחבר DVD, לחבר את הסאונד לרסיבר, ולראות טלויזיה.

אולי יום אחד אני ארצה להקליט דברים, זה לא משהו סטנדרטי בכרטיסי טלויזיה?

איזה דברים עוד אפשר לעשות עם כרטיס טלויזיה? אולי יש דברים מעניינים שאני לא יודע, בגלל זה פניתי לפורום לפני שאני פונה למוכר. :)

פורסם

1. קודם כל אתה צריך לברר תאימות הכ.טלויזיה למערכת הפעלה.

2. אם אתה מחבר אליו ממיר פשוט של YES עם חיבור קומפוזיט או S-Video אז כרטיס ב150 ש"ח יתאים לך, אם אתה מחבר אליו ממיר עם יציאות איכותיות יותר ברזולוציות HD (כמו חיבורי RGB, Component ומעלה) אז כנראה גם כרטיס של 300 ש"ח לא יספיק, תלוי בדרישות שלך.

הקלטה עם כ.טלויזיה זו פונקציה בסיסית ביותר שיש בכל תוכנה שמגיעה איתם.

יש כרטיסים המותאמים גם לתוכנות Media Center אם תרצה בכך, והם עולים בתחום ב300ש"ח.

פורסם
  • מחבר

יש לי מסך LG flatron l222WT, יש אפשרות לראות איתו HD?

פורסם

יש לך בכלל ממיר HD ?

פורסם
  • מחבר

אין לי ממיר HD, אבל אם אפשר לראות HD במסך המחשב הזה יהיה לי ממיר HD.

פורסם

פשששש אני מעריץ את קלות ההחלטה שלך (אצלי זה בדיוק ההפך :'( ).

אבל אם לא אכפת לך להוציא כלכך הרבה כסף על שידורי HD בערוצים מסויימים, למה כבר לא להנות כמו שצריך לקנות מסך כמו שצריך ? הרי כסף לא מהווה בעייה...

בכל מקרה כמובן שבמסך מחשב שלך אאפשר לראות HD כמו בערך כל מסך מחשב, יש מסכים שהם יותר מתאימים ל HD כי יש להם יותר רזולוצייה שקיימת בשידורים. בכל מקרה אין כרגע תמורה רצינית בשידורי הHD, סה"כ רואים יותר טוב מרגיל אבל זה בטח לא BLURAY. בד"כ מי שקונה את זה יש לו ציוד רציני של אלפי ועשרות אלפי שקלים (מקרן HD למשל זה דבר מתאים). להתאים שידורי HD למסך מחשב מסכנון ב 1000 ש"ח זה קצת... לא הכי רציונלי בעולם.

פורסם
  • מחבר

זה לא כל כך הרבה כסף, ממיר HD יעלה כמה שקלים בחודש, קניית מסך תעלה 3000 שקל מינימום. :)

אז חושב שכרגע אני ארד מאופציית הHD. נראה לי אני אקנה כרטיס פשוט.

תודה חברים. :xyxthumbs:

פורסם

לפי מה ששמעתי יש כרטיסי טלוויזיה שמגיעים עם שלט מיוחד שבעזרתו אפשר לשלוט במדיה ובסרטים במחשב

אנשים ממליצים לקנות כרטיסים כאלה רק בשביל השלט :)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

קניתי Leadtek WinFast DTV1800H מKSP, הבעיה עכשיו שאני לא רואה חיבור לזה אצלי במחשב (!)

זה מוזר כי הבחור בחנות ראה איזה מחשב יש לי, הוא לא היה נותן לי כרטיס שלא מתאים לי. (לא הגיוני גם שהכרטיס לא מתאים)

יש לי לוח של abit, dualcore AMD 4200, ואני לא רואה חריץ שבדיוק מתאים לכרטיס מסך.

[attachment deleted by admin]

פורסם

זה חיבור PCI, חייב להיות לך חיבור כזה כל עוד זה מחשב ATX או איפילו MATX סטנדרטי.

החריץ בד"כ בצבע לבן. אם אתה מסתבך יש חוברת שקיבלת עם הלוח האם או באתר היצרן, בעמודים הראשונים יש תרשים של הלוח עם טקסט שמסביר מה זה בדיוק כל חלק.

בהצלחה.

ד"א - אתה יודע שהכרטיס שלך תומך בשידורים הדיגטלים החדשים DVBT ? (ז"א השידורים החינמיים שמופצים דרך אנטנות באוויר).

אתה הולך לנסות לבדוק את זה ?

אני חושב שמידע כזה יועיל למי שמחפש כרטיס פנימי שיכול לקלוט את השידורים הללו.

פורסם
  • מחבר

החיבור שלי במחשב נראה כמו בתמונה הזו. החיבור של הכרטיס מסך נראה כמו בתמונה קודם. אפשר לחבר בינהם?

הכוונה שלי כמובן שזה אפשרי, אבל הם לא תואמים 100%, אני רק רוצה לוודא שזה תקין.

פורסם

קצת קשה להבין מה אתה רוצה - דבר ישיר ;)

תן לי לנחש, אם אתה מתכוון לזה שבתמונה יש עוד חריץ בחיבור עצמו ובסלוט יש רק פלסטיק לחריץ אחד אז אל תדאג.

עם לוחות מאוד מאוד ישנים אולי יכולה להיות בעייה ואני גם לא מאמין. אמנם לא פירטת את הלוח שלך אבל לפי המעבד אני יכול להניח שמדובר במחשב יחסית מודרני מה3 שנים האחרונות.

פשוט תבדוק בחוברת של הלוח אם איזה PCI יש לך, בחוברת של הכרטיס איזה PCI הוא דורש - ואז יהיה לך לב שקט.

*את כל החוברות בד"כ ניתן למצוא באתר היצרנית בפורמט PDF. בד"כ גם הנתונית האלו נמצאים בעמוד הדגם תחת הדרישות.

פורסם
  • מחבר

למה אני לא ברור? הבנת מצויין. :)

על הקופסה של הכרטיס כתוב PCI 2.3, את החוברת של הלוח אני לא מוצא. בתוכנה everst כתוב:

Expansion slots: 2PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16

חיברתי בכל זאת, ויש בעיה קטנה עם השידור. התקנתי את הדרייברים והתוכנה (היו בעיות! הוא נתן כתב לי את הארור הזה שמאפשר לי לעשות STOP או CONTINIUE להתקנה, בחרתי בלהמשיך)

חיברתי את הממיר, ויש בעיה רק עם התמונה, העלתי תמונה.

מה זה יכול להיות? זה קשור לPCI או שעשיתי משהו לא טוב בהתקנה?[br]פורסם בתאריך: 6.10.2009 בשעה 21:38:22

אשמח גם לקבל בקצרה הסבר מה אלה כל שיטות השידור שיש בתוכנה: S-Video, CVBS, Analog TV, DTV

(כרגע אני רואה את הממיר ב-CVBS)[br]פורסם בתאריך: 6.10.2009 בשעה 21:42:41

אוקיי זה עובד, זה היה על NTSC ועברתי לPAL, עכשיו רואים טוב, אם כי האיכות לא הכי איכותית. (בהשוואה לצפיה בטלויזיה) אני מניח שאין איכות טובה מזאת, אבל בכל זאת אם יש פה מישהו שמכיר את הכרטיס ומכיר אפשרות לשפר את האיכות, אני אשמח לשמוע.

תודה למי שעזר, וסליחה על החפירות שלי. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים