פורסם 2003 בספטמבר 322 שנים כנראה שיש לי בעיות חשמל קלות בחדר..מדי פעם יש קפיצות מתח קלות - המחשב אינו נכבה, אך אני רואה כי המתחים בלוח האם קופצים מדי פעם ומייד חוזרים.האם יש איזושהי דרך לקבע את המתח הזה ? ע"י מכשיר או משהו? (UPS קשור?) אני פשוט לא רוצה שיהרס לי המחשב...
פורסם 2003 בספטמבר 322 שנים מחבר ספק חדש TZAG ELITA או משהו כזה , 350W - היה לי מקודם 300W וגם איתו היה בדיוק אותו דבר...
פורסם 2003 בספטמבר 322 שנים לא שיא האיכות בכלליש לך 2 אפשרויות1 - להזמין חברת חשמל שיבדקו2 - לקנות ספק חדש ו UPS
פורסם 2003 בספטמבר 322 שנים לא שיא האיכות בכלל יש לך 2 אפשרויות 1 - להזמין חברת חשמל שיבדקו 2 - לקנות ספק חדש ו UPS !
פורסם 2003 בספטמבר 322 שנים אם החשמל ברשת לא יציב אז US זה הפתרון (או להתחיל לצעוק על חברת חשמל).אם הבעיה היא שהספק פשוט לא עומד בעומס של המחשב אז צריך ספק חזק יותר, הספק הזה הוא ג'נרי לחלוטין ולא הייתי מצפה ממנו ליותר מדי.
פורסם 2003 בספטמבר 322 שנים מחבר כבר צעקנו..., אבל הבעיה לא נפתרה...וזה רק בחדר הזה...כנראה מישהו פישל פה בקונסטרוקציה...בכל מקרה, איזה UPS מומלץ לקנות? כמה W? איפה הכי זול ?
פורסם 2003 בספטמבר 322 שנים מחבר מצאתי ב"[צונזר]" אל פסק: " Ever Power UPS 1000VA"מחירו 550 ש"ח , האם הוא טוב ? האם 1000 יספיקו ?[הלינק צונזר - אין לפרסם חנויות!]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.