פורסם 2003 בספטמבר 322 שנים איזה צורה אתה רוצה לחתוך? ואני עבדתי במפעל שמייצר מוצרים ממתכת שהיה לנו שם חיתוך בלייזר אבל תתצורך לחפש טוב טוב מישהו שיהיה מוכן לעשות לך את זה , כי לפי מה שראיתי אף אחד לא יתייחס ברצינות לבקשה שלך וזה עצוב , שצריך להפוך את העולם כדי להשיג משהו .
פורסם 2003 בספטמבר 322 שנים מחבר צודק ..ואני רוצה לחתוך צורה של דרקון יפיפיה ..אבא שלי זגג אז אין לי בעיה להשיג פרספקט ואז אני ישים קצת לדים UV שיש לי ...זה יצא פצצה
פורסם 2003 בספטמבר 522 שנים כן היראה לי שאם לאבא שלך או אפילו לך יש קצת קשרים במיפעלים הם יכולים לעשות לך כזאת עבודה.אני גר באוסטרליה ואין לי קשרים אז אני לא יכול לעשות כזה דבר
פורסם 2003 בספטמבר 522 שנים כן היראה לי שאם לאבא שלך או אפילו לך יש קצת קשרים במיפעלים הם יכולים לעשות לך כזאת עבודה.אני גר באוסטרליה ואין לי קשרים אז אני לא יכול לעשות כזה דברand....? gggggטוב לא משנה...קיצור פרספקט אפשר לקנות ב20 שקל גם אם אבא שלך זגג או לא...ועם דרמל יש לי בעיקרון שאלה לכולם...אבא שלי קנה לי דרמל בנראה לי 400 ומשהו שקל...היה ככה220400 ומושה900עכשיו 900 שקל זה הגזמה כבר...ושעשיתי דברים עם הדרמל על ברזלים זה פשוט היה נדפק.. החלפתי את זה כמה פעמים 3 אפילו ואז לקחתי מוצרים אחרים כבר....אז השאלה היא מה דרמל זה לא לברזל או שרק ההוא ל900 שקל :-\
פורסם 2003 בספטמבר 522 שנים LOL קיצור פרספקט אפשר לקנות ב20 שקל גם אם אבא שלך זגג או לא...בקיצור ניראה לי שלא הישתמשה במסור שמיועד למתכת אלה לעץ או פלסטיק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.