פורסם 2009 בספטמבר 1216 שנים חשבתי על ה-PX-100 של סנהייזר רק שאני לא מוצא אותם.ראוי לציין שאני נמצא בניו יורק וחוזר לארץ ביום שלישי.אם מישהו מוצא חנות אונליין\פיסית באזור אני אשמח.אם יש הצעה אחרת אני מוכן להקשיב.תודה לעוזרים!
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים אתה נימצא בניו יורק וזה אוזניה שאתה קונה,איזה ביזבוז.יש אוזניה באותה רמה ויותר זול Koss Porta ProSony MDR-XB300Sennheiser eH 150Sennheiser eH 250Koss UR40Sony MDR-NC6Motorola S805Sennheiser eH 250Sony MDR-IF240RKאם אתה כבר שם מה דעתך לקנות לי אוזניה ב-100-דולר,ושתגיע לארץ תקבל את הכסף,אני רציני ביותר,דבר איתי,יום טוב
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים מחבר ואני חשבתי שרק הporta pro מתחרה בו... אפשר לקבל חו"ד יותר מנומקת ומפורטת?PRZ במה מדובר?
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים ואני חשבתי שרק הporta pro מתחרה בו...=חשבתה נכון,לזה התכונתי.שאר האוזניות הם עד 40$ -+,שהם עדיפות לדעתי.לא שמעתי שום אוזניה כך שני לא יכול לפרט.אתה יכול לקנות לי אוזנייה,ברגע שאתה מגיע לארץ אני מכניס לחשבון שלך כסף,ואתה שולך לי אותה?
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים prz, בשביל שאלות כאלה יש פרטי.גם אני מעדיף את הפורטה פרו על ה-px100, שכמה שזכור לי עולות הרבה פחות בארה"ב.ל-audiocubes.com יש חנות פיזית, אם בא לך לנסות דברים יותר מענינים.(אני חושב שיש להם כמה דברים בטווח המחירים שלך)
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים מחבר אני ניסיתי את ה-porta pro של חבר והוא פשוט לא היה לי נוח. אם מישהו מכיר חנות פיסית באזור שאוכל לאסוף את ה-px-100 אני אשמח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.