עבור לתוכן

טמפ' גבוהות באינטל.

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד P4 2.4C

לוח-IC7

קירור מקורי

מארז מאוורר עם 5 מאווררים(2 מקדימה מכניסים,1 מהצד מכניס,2 מאחורה SF2 מוציאים)

לפי הביוס ו-AIDA32 הטמפ' של המעבד שלי היא בסביבות 50 כאשר המאוורר של המעבד מסתובב במהירות של 2600 שזה די נמוך.

האם יש אפשרות לחבר לו מפסק לשליטה על המהירות?

אני לא מבין למה המעבד שלי כל כך חם אפילו ה-AMD שלי קר יותר באיזה 8 מעלות .

פורסם

יכול להיות שאין מספיק או יש יותר מדיי חומר טרמי. גם ממה שהמחשב שלי מראה (אחרי שהורדתי 10-15 מעלות ע"י מריחה מחדש) הקירור של אינטל זה חרא לא נורמלי. אם היה לי כסף, הייתי מחליף. יש לי 50-55 מעלות :(

פורסם

יכול להיות שאין מספיק או יש יותר מדיי חומר טרמי. גם ממה שהמחשב שלי מראה (אחרי שהורדתי 10-15 מעלות ע"י מריחה מחדש) הקירור של אינטל זה חרא לא נורמלי. אם היה לי כסף, הייתי מחליף. יש לי 50-55 מעלות :(

לא ממש ... הקירור של אינטל מספק ביצועים סבירים וטובים.

גם אם לא היה חומר טרמי החומר לא היה מוריד את הטמפ' בלא יותר מ5 מעלות.

לפותח הת'רד. תעדכן ביוס עכשיו (לאביטל יש תוכנה שמעדכנת דרך הווינדוס ממש ממש קלה)

ואז תראה תטמפ' . אם עדיין גבוה - תבדוק אם ההיטסינק יושב טוב על המעבד והכל מחובר כראוי.

חוץ מזה תסדר כבלים שלא יפריעו לכניסת אוויר קר למארז ובאותה הזדמנות נקה את המערכת מאבק.

פורסם

כנראה חיברת משהו לא נכון.

אני עם הקירור הסטנדרטי של אינטל לא עובד את ה50 מעלות אחרי OC לא רע.

פורסם
  • מחבר

הרכבתי את זה בחנות והכל יושב במקום וגם שמתי לב שהיה איזה חומר שחור שבא עם הקירור.

פורסם

That's the thermal pad that comes with the heatsink, remove it and apply some normal thermal compound such as Nanotherm Blue.

פורסם
  • מחבר

איך נקרא החומר טרמי שהמלצת לי עליו כי לא מצאתי אותו.

פורסם

Nanotherm Blue 2

פורסם

Artic Silver 3

פורסם
  • מחבר

מה עדיף Artic Silver 3 או Nanotherm Blue 2 ולמה?

פורסם

Arctic Silver 3 is slightly better it might improve by one degree, however Nanotherm Blue 2 is much cheaper, it doesn't conduct electricity like AS3 does and it's not as sticky and disgusting as AS3.

I suggest you get the Nanotherm, I used both of them a lot and the Nanotherm is simply better.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים