עבור לתוכן

איך אני יעביר אודיו מהמחשב לטלוויזיה אם אין לי חיבור spdif בכרטיס מסך?

Featured Replies

פורסם

קראתי שכדי לחבר אודיו של מחשב לטלוויזיה צריך לחבר את הכרטיס מסך אל היציאת spdif של הלוח אם, ואז לחבר מתאם hdmi על היציאת dvi, ולחבר את זה לטלוויזיה עם כבל hdmi.

אז את הspdif בלוח אם יש, dvi בכרטיס מסך יש, יש hdmi בטלוויזיה, וכבל ומתאם אפשר לקנות. אבל הבעייה היא שבכרטיס מסך- Inno3D GeForce 9600GT Accelero L1 (שאני מאוד לא אוהב), חסכו (בין השאר) בחיבור הזה של הspdif...

מה אני עושה עכשיו? :kopfpatsch:

ניסיתי קודם כל לחבר פשוט מפצל על היצאת 3.5mm של הלוח אם ולחבר צד אחד לרמקולים של המחשב וצד שני אל הטלוויזיה, אז בטלוויזיה זה עובד טוב אבל במחשב משום-מה אני מקבל את הסאונד במונו (רק רמקול אחד), אם אני מחליף בין השקעים של הטלווזיה והמחשב על המתאם אז אני מקבל מונו מהרמקול השני :nixweiss:

אז כרגע האפשרות היחידה שאני רואה היא להחליף בין התקעים לפי הצורך..

יש פתרון אמיתי לבעייה שלי?

עדיף משהו שלא יעלה כסף או שיעלה קצת (מתאמים וכו') אבל נשמח לשמוע גם על פתרונות אחרים

תודה

פורסם
  • מחבר

לאף אחד אין תשובה?

איך העבירו סאוונד מהמחשב לטלוויזה לפני כמה שנים שלא היה HDMI?

פורסם

סביר להניח שקנית מפצל פגום\לא-מתאים.

אין סיבה שמה שאתה מנסה לעשות לא יעבוד.

פורסם
  • מחבר

לא קניתי עוד שום מתאם ::) תקרא מה שכתבתי :P

הבעייה היא שבכרטיס מסך שלי אין בכלל חיבור לspdif שיוצא מהלוח אם / כרטיס קול, ולכן לא משנה איזה מתאם אני ישים על הDVI, אודיו אני לא יקבל משם..

פורסם

לא כתבתי "מתאם" ::)

פורסם
  • מחבר

ההאא חשבתי שאתה מדבר על הHDMI סליחה :silly:

יכול להיות שאתה צודק, אם לא יהיו הצעות אחרות אז באמת אני יחפש מפצל אחר

אבל מוזר לי רק שהטלוויזיה משמיעה סטראיו עם המתאם הזה ב2 התקעים שלו והמחשב רק מונו ב2 התקעים..

חשבתי גם על פתרון אחר, אני רק לא יודע אם קיים כזה דבר: מתאם HDMI "משוכלל" יותר שיתחבר גם לDVI וגם לחוט הזה שיוצא מהכרטיס קול, ככה שלא תהיה תלות בכרטיס מסך בכלל.. יכול להיות כזה דבר?

פורסם

יש דבר כזה, כמה שזכור לי, מדובר בכמה מאות שקלים.

פורסם

לוידאו תחבר את הDVI למסך הטלוויזיה

ולאודיו תחבר כבל "3.5mm (החיבור הירוק הרגיל שיש בכל לוח אם) ל-RCA (בננות-אדום,לבן)" כבל כזה אמור לעלות בערך 30 ש"ח. וזה בהנחה שיש לך כניסת RCA בטלוויזיה.

פורסם
  • מחבר

יש לי בטלוויזיה גם rca וגם חיבור כמו של המחשב.. זה לא מה שמשנה, השאלה היא איך אני מחבר גם את הרמקולים של המחשב וגם את הטלוויזיה לאותו המחשב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים