עבור לתוכן

כרטיס קול איכותי

Featured Replies

פורסם

שלום ברצוני לקנות כרטיס קול יחסית איכותי סביבות ה500-600 שקל רצוי שיהיה 7.1 מכיוון שאני רוצה לקנות את הלןג'יטק X-540

ולחבר את המערכת של קנווד שיש לי עכשיו ומה שאני מצפה מהכרטיס שיהיה באיכות טובה מאוד ויתן לי באסים עצבניים =]

כמובן שאין לי מושג בכלל בשוק כרטיסי הקול ולכן אני פונה לעזרה שלכם על איזה חברה ללכת וכ'ו

תודה רבה לעוזרים...

ונ.ב

יש לי בעיה קטנה אין לי מושג ממה היא כאשר אני מפרמט לWINDOWS 7 יש לי בעיה עם השמע

בXP אצלי הכול יפה ומושלם עובדים לי גם הרמקולים 5.1 וגם המערכת ביחד כאילו חיברתי אותם 7.1

בצורה ממש יפה באסים והכול אבל כאשר אני מפרמט ל WIN7 משום מה המערכת לא עובדת יותר

ואין לי באסים ברמקולים של 5.1 כאילו הסאב לא עובד והעוצמה ממש חלשה ואין לי מושג מזה יש לכם אולי

שמץ של מושג ממה ניגרמת בעיה זו ועם קנייה של כרטיס קול איכותי יוכלו לפתור לי את הבעיה?...

וניתן לציין שאני משתמש בכרטיס כול שעל הלוח אם ויש לי לוח אם של ASUS P5KR P35

פורסם
  • מחבר

מה 43 צפיות ואף אחד לא עזר לי נו באמת ניראה לי שיש פה מספיק אנשים עם ידע בסיסי שיוכלו לעזור לי

ממש מאכזב ...

פורסם

ultraircraft כרטיס קול מיוחד לX-540 מאוד מיותר היום

הכרטיסי OB החדישים עושים עבודה מספיק טובה שמדובר ברמקולים כאלו

אם כבר עדיף לך להשקיע כסף ברמקולים טובים יותר במקום להכניס את התקציב לכרטיס קול איכותי

וככה הרמקולים גם ילכו למחשב הבא בניגוד לכרטיס קול שתמיד יש סיכוי שהחריץ שלו לא יתמך במחשבים של עוד כמה שנים

פורסם
  • מחבר

הבנתי אז אילו רמקולים בסביבות המחיר של X-540 אתה ממליץ לי ?....

ואתה יכול בבקשה לתת לי דגם ספציפי של כרטיס שמומלץ לי לקנות?..

פורסם

תראה לי יש את הX-540 וסך הכל אני אוהב אותם אבל אני לא אדיופיל

יש עוד כמה רמקולים מתחרים אבל אין לי מושג מי יותר טוב תחפש ביקורות בגוגל (באנגלית)

בעניין כרטיסים גם פה כדי לך לחפש ביקורות בגוגל יש כמה כרטיסים של קראיטיב אבל גם יש כמה מתחרים כמו אסוס לדוגמה

בכל מקרה אני ממליץ לך לחפש ביקורות ברשת גם האתר הזה עשה כמה ביקורות על כרטיסי קול

אבל כמו שאמרתי מקודם אם כבר להוציא כסף אז מומלץ לחסוך את הכסף של כרטיס המסך ולקנות במקום מערכת איכותית יותר

הX-450 לא מצדיקים קניה של כרטיס קול איכותי והOB מהשנים האחרונות עושים עבודה מספיק טובה מהבחינה הזאת

פורסם

ultraircraft תתחיל לקרוא ביקורות רציניות במקום לשאול שאלות כאלו

אני לא עובד בחנות שיש לי נגישות לכל הרמקולים וכרטיסי הקול בעולם

תקרא ביקורות ברשת ואז תחליט

אני רק ממליץ לך לעזוב את הרעיון של כרטיס קול ולהתרכז ברמקולים וזהו

פורסם
  • מחבר

אבל מה הקטע עם יהיה לי כרטיס קול מעפן ורמקולים אחושרמוטה אז לא יהיה לי איכות ביכלל צריך לעזן את זה

פורסם

כרטיסי קול OB היום הם בכלל לא מאפן ולהרבה מהם יש אפשרות לחבר ישר למערכת והמערכת עושה את המעבר לאנלוגי בעצמה

פורסם

אבל מה הקטע עם יהיה לי כרטיס קול מעפן ורמקולים אחושרמוטה אז לא יהיה לי איכות ביכלל צריך לעזן את זה

עדיף לך להוציא את ה700-600 או אפילו לחסוך למשהו יותר רציני כמו הZ5500

הכרטיס קול לא אמור להדאיג אותך עכשיו

ועוד טיפ שמע מוזיקה ללא איבוד מידע

כמו FLAC

פורסם
  • מחבר

אבל הבעיה שבWIN7 הדרייבר או הכרטיס קול דפוקים ואיני יכול לשמוע את הרמקולים באיכות ברמה כזאת שאין לי חשק אפילו לשמוע שיר אחד

ולכן אני רוצה כרטיס קול שאולי יפתור את זה...

פורסם

אבל הבעיה שבWIN7 הדרייבר או הכרטיס קול דפוקים ואיני יכול לשמוע את הרמקולים באיכות ברמה כזאת שאין לי חשק אפילו לשמוע שיר אחד

זה לא משהו שכרטיס קול יפתור לדעתי....זה בטח סתם באג בווינדוס 7 החדש שיפתר בעתיד.....

ולגבי רמקולים אני ממליץ על Altec Lansing MX5021

בסביבת המחיר של ה-G51....

זה רמקולים 2.1 מעולים מעולים לשמיעת מוזיקה באיכות ממש גבוהה של תבאס גם אודיופילים וגם כשרוצים לשמוע טראנס או כל מוזיקה שיש בה דגש על הבאס מעלים עם השלט את העוצמה של הבאס וגם פה המערכת נותנת יופי של ביצועים!! כנ"ל גם לגבי סרטים ומשחקים..........

ממליץ בחום :xyxthumbs:

פורסם

אם זה רק בWIN7 אז זה לא בעיה בכרטיס קול אלה בעיה של דריברים שכמו שאמרו יסתדר בעתיד

בכל מקרה אם יש לך כרטיס קול OB מה3 שנים האחרונות אני באמת לא חושב שצריך כרטיס מיוחד אלה אם אתה מתכנן

לקנות רמקולים באלפי שקלים וזה כבר בגדר אודיופיל מתחיל

לרמקולים פשוטים ולשימוש של שמיעה אין צורך בכרטיס קול מיוחד

הOB היום נותנים איכות מספיק טובה בניגוד לפעם שהם היו מסריחים

והם גם תומכים בהרבה פורמטים נפוצים וגם בחיבור של עד 7.1 רמקולים שפעם הכרטיסים הישנים לא תמכו

כן יש הבדל בזה שחלק גדול מהחישוב שלהם נעשה במעבד הראשי בניגוד לכרטיסים איכותים שיש להם מעבד משלהם

וגם זיכרון משלהם אבל היום ההשפעה של זה מאוד זניחה במחשב חזק

פורסם
  • מחבר

קראתי הרבה ונידלקתי על ה- Z5500 אני לא יודע עם שווה להשקיע את הכסף מה אתם אומרים?.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים