פורסם 2009 בספטמבר 1216 שנים שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שלפעמים ,בעיקר כשאני מפעיל את הdual view המסך מתחיל להתחרפן לכמה שניות ויש הרבה חיתוכים במסך כאילו המערכת הפעלה מתעוותת, ארטיפקטים כאלה.יש לי כרטיס מסך 7950GTוהיום עדכנתי לדרייברים החדשים של NVIDIA אבל זה לא עזר,מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים מחבר עשיתי הגדרת מסכים מרובים והגדרתי רזולוציות בשני המסכים ומי המסך הראשי.בעיה נוספת ,ייתכן שהיא של הכרטיס מסך זה שלפעמים באמצע הסרט הוא מתחיל להתנגן לאט כזה כאילו slow motion ואני צריך לעשות pause לסרט ואז לנגן שוב וזה מסתדר.בעקרון החיתוכים קורים בעיקר שאני לוחץ על הסימן של הדרייברים של NVIDIA בשורת משימות למטה והשיא זה כשאני מפעיל את הdual view
פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים השיטה האחרונה שנשאר לבדוק היא החלפה לכרטיס אחר (תמצא איזה 8400 או כרטיס פשוט אחר מחבר)
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים מחבר אין אפשרות לבדוק את תקינות הכרטיס תוך שהוא נשאר במחשב?כיוון שהכרטיס מראה עוד תקלות-בNFS החדש המשחק קורס אחרי האזהרה לגבי נהיגה במסלול לפני שעולה המשחק.. ובנוסף עשיתי בדיקת יציבות בעזרת הדרייברים של NVIDIA וזה הפסיק באמצע כי הייתה תקלה.[br]פורסם בתאריך: 21.09.2009 בשעה 23:44:39תוספת:פירמטתי היום ועברתי לווינדוס 7 והבעיה ממשיכה. זה אומר שהכרטיס מסך תקול בוודאות?
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים תנסה לעשות לו בנצ'מרקים או בדיקות מאמץ .. אם הוא נכשל תבדוק את הלוג של התקלה .. משם אני מאמין שתמצא את הפיתרון ..
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים מחבר היי תודה על התגובה!באיזו תוכנה אוכל להשתמש שתבצע לי בדיקת מאמץ ותוציא לי לוג של הבדיקה?
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים מחבר הורדתי OCCT, אני מנסה להריץ בדיקה והוא משמיע קול של ברווז מוזר כזה.ולמעלה כתוב CPU too hotהטמפרטורה של המעבד היא 82-83..
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים תריץ GPU OCCT ולא CPU OCCT בכל מקרה תטפל בבעיית חום שיש לך במעבד באופן דחוף.
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים מחבר אוקיי, טעות שלי, באמת לא ניקיתי הרבה זמן את המארז העברתי שואב אבק,הטמפרטורה עכשיו 50 מעלות. אוקיי ..משהו מוזר עם הטמפרטורות..הפעלתי את הבדיקה ואחרי 3 דקות הכרטיס מסך קפץ ל108 מעלות..ניתן לראות בתמונה
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים 108 מעלות זה קצת הרבה, אפילו לATI.תוודא שהקירור יושב כמו שצריך על הכרטיס, ותדווא שהוא בכלל עובד..
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים מחבר הכרטיס הוא Nvidiaואם אני משאיר את הבדיקה פועל זה ממשיך לטפס ל115 ואני לא יודע לכמה עוד..הקירור מחובר ועובד ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.