עבור לתוכן

מחשב חיה עם כרטיס קול ONBOARD

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב די חיה למשחקים, והוספתי בכוונה גם כרטיס קול של קריאטיב.

אבל בעצה של מישהו, לא זוכר אם זה היה באתר הזה או מהמוכר בחנות בTMS, ייעצו לי ללכת על הכרטיס קול האונבורד, מכיוון שהוא בכל מקרה תומך ב5.1 רמקולים.

מה מסתבר? שלOpenAL (ספרייה שמאפשרת להשתמש בכרטיסי קול) יש בעיה עם כרטיסי קול שעל הלוח, ושכתוצאה מכך יש בעיות במשחקים שהם נתקעים או מגמגמים.

מה שגם שמתי לב שאני רואה סרטים ביו טיוב או סתם משמיע מוזיקה במחשב, לפעמים הסאנוד מתחיל לגמגם. נראה לי שזה קורה בעיקר כשאני עושה גם דברים אחרים במחשב.

בקיצור נדפקתי.

השאלה שלי, מה הן האפשרויות שלי בשביל לשים כרטיס קול נורמלי במחשב? איזה מההאפשרויות הן במסגרת האחריות ואיזה לא?

ואיזה כרטיס קול את ממליצים לי בשביל משחקים ו5.1 רמקולים? (אני משתמש ב4 בקונפיגורציה של 5.1)

פורסם

נשמע לי ממש לא אמין כל הסיפור הזה.

באיזה לוח אם מדובר?

פורסם

ואיזה מעבד?

פורסם
  • מחבר

מצטער, לא התכוונתי להשמיץ אף אחד, אני פשוט מתאר את הבעיה שלי ואני זוכר שמישהוא המליץ לי על כרטיס און בורד במקום כרטיס קריאטיב.

המעבד שלי:

Intel® Core2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz 2.83 GHz

לוח האם:

Gigabyte GA-EP43-DS3L

הנה קישורים לבעיות כמו שלי שמצאתי בSTEAM:

http://forums.steampowered.com/forums/showpost.php?p=11242569&postcount=3

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=962272

פורסם

מהתיאורים שלך יכולתי להשבע שקנית איזה I7 EXTREME עם מערך של 4 כרטיסי 295GTX

סה"כ מחשב MID-END, אין צורך להשתמש בתיאורים מפוצצים (מחשב חיה)

כרטיסי קול onboard הם מעבר למספיקים לכל הצרכים ולכן אותו בחור ייעץ לך להשאר עם onboard, בכל אופן אתה בטוח שזאת לא בעיה ברמקולים\מגבר?

פורסם

הכרטיס קול שיש על הלוח, Realtel ALC888, אמור לעבוד מצויין בכל מערכת וכל מצב ומספק בהחלט לא מעט.

אגב OpenAL גם לא אמור לעשות שום בעיות במשחקים.

לדעתי הבעיה היא בכלל לא בכרטיס קול אלא בדרייברים לא תקינים/חוסר עדכון של המשחקים שאת המשחק/חוסר עדכון של מערכת ההפעלה.

פורסם
  • מחבר

מצטער על התיאור המפוצץ. :kopfpatsch:

המגבר והרמקולים זה לא. היה לי את המדבר והרמקולים כבר הרבה זמן ורק כשקניתי את המחשב החדש התחילו הבעיות. מה גם שבעיות הגימגום הם לא רק בסאונד אלא גם בתוכונת עצמם, מה שלא קשור לרמקולים או למגבר.

אני ינסה לעדכן את המערכת הפעלה(VISTA), המשחק מתעדכן אוטומטית כי זה STEAM והיא דואגת שהמשחק יהיה תמיד מעודכן.

בנוגע לדרייברים לא תקינים. אוליי אני צריך לעדכן את הדרייבר של הלוח אם מהאינטרנט?

חוץ מזה, קשה לי להאמין שהתקנתי דרייבר מקולקל או משהוא כזה.

פורסם

התקנת SKYPE במקרה?

פורסם

בנוגע לדרייברים לא תקינים. אוליי אני צריך לעדכן את הדרייבר של הלוח אם מהאינטרנט?

חוץ מזה, קשה לי להאמין שהתקנתי דרייבר מקולקל או משהוא כזה.

מה קרה לך, וודאי שאתה צריך לעדכן דריוורים.

אין לזה שום קשר למקולקל, מה זה מוצרי חלב ?!, יש מיליארד סיבות לבעיות שיכולות להיווצר ובגלל זה מוציאים עדכונים.

יותר הגיוני לך שמאות אלפי אנשים בעולם עם הצ'יפ הזה סובלים וככה זה אין מה לעשות בעניין ? אבל דריוור לא צריך עדכון כי הוא לא מקולקל ?

זה הגיון זה ? שמישהו ינענע אותך...

פורסם
  • מחבר

עדכנתי את ווינדוס וויסטה. אבל לא הצלחתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול על הלוח אם מGIGABYTE.

הוא הסיר את הדרייבר הקודם, ואז האינסטול אמר לי לעשות ריסט.

אבל אז הווינדוס וויסטה התקין דרייבר משלו, וגם אחריי שניסיתי להוריד את הדרייבר של הווינדוס וויסטה אז האינסטל של GIGABYTE/REALTEK כל הזמן אומר לעשות ריסטרט למחשב ולא מתקין כלום.

ולא התקנתי סקייפ.

פורסם

הייתי עונה קודם אבל הייתי באישפוז ניתוח השבוע.

אתה יכול לנסות להתקין את הדריוורים של חברת לוח האם או להוריד דריוור מתאים מREALTEK עצמם (לפעמים זה עדיף כי זה חדש יותר).

בכל מקרה לפני שאתה שם את החדש תוריד את הישן או כל מה שקשור לזה מרשימת מנהל ההתקנים.

ולפני שאתה עושה את זה תעדכן כל מה שאפשר שקשור למערכת הפעלה ולוח אם.

תריץ WINDOWS UPDATE גם ותתקין כל מה שקריטי, קשור אולי, או כדאי.

פורסם

שלום וחג שמח.

לי יש גם כרטיס קול מובנה עם דריבר של realtek.

אצלי התקנתי אותו מהדיסק של הדרייברים של הלוח אם. אני חושב שהוא בא בנפרד, משהו כמו HDPC sound Drivers.

תתקין את הדריבר של הכרטיס קול הספציפי (אין צורך לעדכן ביוס או את כל שאר הדרייברים).

לא יעזור? לך לחנות שקנית ממנה, ושיחליפו לך ת'לוח אם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים