פורסם 2003 בספטמבר 622 שנים מחבר טוב קודם כל תודה על כל התגובות חברה..אני כבר לא יודע למה לשים לב ! אז קודם כל מה זאת החנות הזאת ks2?האם היא שווה משהו איפה היא נמצאת האם מישהו פה מכיר אותה ויודע שהם לא חראות.. ולמה לא לקנות באייבורי הלכתי אליהם והם מנחמדים ונקבל הנחות וזה למה לא כדאי ויש איזה מקום אחר שאתה ממליץ? דבר שלישי אמרתם שהgforce4 ti4200 במבצע.. אז איפה המבצע וכמה זה עולה אחרי המבצע והאם זה עדיף על radeon9600pro? וזהו אני חושב היה עוד איזה משהו תענו בבקשה על הכל כי אני מת כבר לקנות את המחשב החדש.. תודה מראש
פורסם 2003 בספטמבר 622 שנים אני אישית ממליץ על פנדה מחשבים זה חנות מצוינת ועם מוצרים טובים מאוד וksp זו חנות אם מחירים זולים אבל כשמגיעים לקטע של האחריות לא כדאי לדעת מה קורה אחר כך הם ככה משגעים את השכל עד כדי שאתם תיצטערו שקניתם אצלהם אני מדבר מניסיון אישי ומניסיונם של אנשים שקנו אצלם אז תחשוב על זה.
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים לא יאמן איך בת'רד אחד הצלחתם להזכיר את כל 3 החנויות שכולם אומרים לא להתקרב אליהן.
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים שמע,יש בארץ 100 חנויות ו-6,000,000 דעות עליהם.אני למשל לא מסכים עם BIODOME ואני לקוח מרוצה של KSP.לכל אחד התנסות שונה עם חנויות.יש פה שירי הלל על ZIGZAG - אבל הם יקרים מדי.אתה צריך לראות איזה ציד מכשפות הלך פה שבוע שעבר על PCH,למרות שגם איתם יש לי נסיון טוב (ואני רחוק מלהיות פראייר).אל תשאל פה בפורום על חנויות - זה הפתרון שלי.יכול מאוד להיות שמי שממליץ לך על חנות הוא בעל אינטרסים ומי שמשמיץהוא בעל אינטרסים בחנות אחרת.אפילו מנהלי הפורומים (עם כל הכבוד), מכירים או מחוברים לחנות זו או אחרתמה שמונע מהם להיות ממליצים אובייקטיביים,לדוגמא : פנדה.אני לא ממליץ על החנות בדיוק כמו כל מנהל פורום באתר. אבל הסיבה שאני עושה אתזה היא נסיון אישי גרוע ובאתר מדובר על מריבה עתיקה שטחנו עד עפר.שאל מישהו שאתה מכיר וסומך עליו !
פורסם 2003 בספטמבר 822 שנים מחבר טוב תודה רבה אחי טסונאמי מאוד עזרת לי..עכשיו בגלל כל החילוקי דעות האלה אני שואל אם המפרט שהבאתי מאייבורי שווה את המחיר או שאני יוצא פראייר?!כי אני כמעט סגור על החנות בגלל כל הקטע של האחריות אני בטוח שהם לא יברחו..אני רק רוצה לדעת אם שווה מה שהבאתי שמה..תודה מראש ;D
פורסם 2003 בספטמבר 822 שנים אל תקנה באייבורי !!גם אם זה הדבר האחרון עלי אדמות !!!רק לא אייבורי!מוזר, חשבתי שהוא היה ברור מספיק.
פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים מחבר ראיתי את זה אחי הבעיה שלא כולם חושבים שהיא כל כך גרוע טוב אני מאוד מתלבט בין pchardware ל ivoryלא חשוב אני כבר לבד אחליט..לאיפה הגענו אני כוחלה שאלתי אם המפרט שהבאתי שווה משהו האם הוא שוה?הבאתי שניים אחד של pchardware ואחד של ivory אז לפחות תגיבו על המפרט של pchתודה מראש.. ;D
פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים אני קניתי באייבורי מחשב דומה רק עם כרטיס מסך אחר... השירות שלהם טוב למדי. אבל שקיבלתי את המחשב הם הביאו לי במקום geforcefx 5200 128bit הם הביאו 64והביאו גם זיכרון של specktek במקום של samsung יום למחרת הלכתי לשם והחליפו על המקום.לדעתי השירות שלהם בסדר גמור והם נחמדים מאוד.
פורסם 2003 בספטמבר 1222 שנים אני קניתי באייבורי מחשב דומה רק עם כרטיס מסך אחר... השירות שלהם טוב למדי. אבל שקיבלתי את המחשב הם הביאו לי במקום geforcefx 5200 128bit הם הביאו 64והביאו גם זיכרון של specktek במקום של samsung יום למחרת הלכתי לשם והחליפו על המקום.לדעתי השירות שלהם בסדר גמור והם נחמדים מאוד.נו ברור.....וכמה אנשים לא שמים לב?!?!!?!!!?אם אתה שם לב...אז אופס טעינו........ומחליפיםאני לא מדבר על איבורי ...אבל שמעתי סיפורים על רמאויות.....שהקשר בין מה שכתוב בקבלה ומה שיש במחשב זה מקרי בהחלט.אז אני מאוד חושש מהשטויות הללו.ואני קוה רכיבים לבד ומרכיב לבד....
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים מחבר טוב תודה אבל אני חייב עכשיו מפרט לpchardware כי זה כמעט סגור שאני קונה אצלם אני צריך מפרט מבוסס על מעבד amd radeon9500pro 512ddr מארז יפה הרבה מאווררים! וזהו בעיקרון תודה מראשש
פורסם 2003 בספטמבר 1422 שנים מחבר אחי אני צריך שתעזרו לי למצוא מפרט כי יופי אני יודע זיכרון כרטיס מסך ומעבד וגםאת הפרטים שלהם לא הכל אני צריך לוח אם מאר מסך וכו'אז בבקשה תעשו מאמץ ותמליצו על מפרטים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.