עבור לתוכן

מהם הפריטים הכי משמועתיים במחשב למטרות סרטים?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לקנות מחשב שיתחבר למקרן ולרסיבר בסלון, מטרות המחשב הן: הצגת סרטים ואינטרנט בלבד.

שאלתי היא כזאת, מהם המרכיבים הכי חשובים (מעבד, לוח אם, כרטיס מסך/קול וכו') שיש לשים עליהם דגש ובהם להשקיע יותר?

שבת שלום...

פורסם

כל זה תלוי בתקציב, למרות שהיום מחשבים זולים מריצים FHD בלי שום בעיה.

במידה והרסיבר לא כולל כניסה אופטית או שאין לו DAC טוב כל כך, כדאי להשקיע בכרטיס קול (וכאמור, זה תלוי מאוד גם ברמקולים שיש לך).

המחשב שלי לדוגמה, מריץ FHD בלי שום בעיה וקניתי אותו לפני שנה וחצי ב4K, היום, אם עדיין מישהו מחזיק את המעבד הזה תוכל למצוא אותו בסביבות ה2K לדעתי ולהוסיף כרטיס קול נחמד במידת הצורך.

פורסם
  • מחבר

צהריים טובים

אתה מדבר איתי במושגים מעט מפוצצים שאני לא ממש מבין את הפירוש שלהם (הבנתי רק מזה פול הייץ דיי)

המחשב אמור להתחבר למקרן (המקרן ישן ככה שאין לו הייץ די בכלל)

התקציב לא משהו בכלל, לכן אני שואל על איזה חלקים הכי לשים תשומת לב? כרטיס מסך זה דבר חשוב? מה לגבי מעבד וזיכרון?

פורסם

אני ממליץ לך לקנות לוח אם עם כרטיס מסך מובנה חזק יחסית, לפי ערכת השבבים אפשר לדעת איזה יש בו.

בטובים יותר יש האצה לסרטים ועוד הרבה דברים טובים, שיכולים להוריד את העיבוד מהמעבד המרכזי לכלום.

מה שהוא מנסה להגיד לך, שאם יש לך רסיבר שאתה רוצה להתחבר אליו אז אין טעם לשקיע בכרטיס קול יקר.

כרטיס קול מובנה יעשה את העבודה.

בקשר למעבד וזיכרון, אני מאמין שאפילו המעבד והזיכרון הכי זולים יספיקו אבל אני לא מבין בזה יותר מידי.

פורסם

לי יש בסלון מחשב בלי רסיבר כי אל המחשב מחוברים רמקולים 5.1 (5+סאבוופר) שמיוחדים למחשב, יש לו כונן בלו-ריי וכרטיס מסך מובנה והוא מחובר למסך FHD. אם קונים לוח אם טוב אפשר לוותר על רסיבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים