עבור לתוכן

ה4870 שלי הלך לעולמו , אולי יש משהו לעשות בנידון?

Featured Replies

פורסם

טוב שמעו אני כרגע על 7300GT , עד יום ראשון שני במקרה הטוב אני תקוע איתו ...

הכל התחיל שלשום כשהפעלתי בטעות PHYSX BENCHMARK במשחק DARKEST OF DAYS ואז זה נתקע ודפק לי את הצבעים במחשב , עשיתי ריסטרט ולאחר מכן הופיעו מלא ארטיפקטים ובמקרה הטוב הצלחתי להגיע לשולחן העבודה .. הוצאתי את המחשב מהחשמל וחיכיתי מספר דקות , הכל חזר לקדמותו , אמרתי ננסה לשחק שוב ונכנסתי למשחק .. שיחקתי מספר דקות בהם הופיעו ארטיפקטים מעטים ואז בום המחשב קרס ( יש לציין ששום רכיב שלי לא נמצא באוברקלוק בזמן שזה קרה)

אחרי כיבוי נוסף של המחשב והוצאתו מהחשמל ליותר זמן נכנסתי לשולחן העבודה ולא היו שום בעיות , אתמול גם כן לא היו בעיות והיום - הפעלתי את המחשב לאחר שלא רצה להגיע שוב לשולחן העבודה ללא ארטיפקטים ( יש לציין שבמהלך כל הסיפור הטמפרטורות של כל הרכיבים היו תקינות לחלוטין ואפילו נמוכות מאוד )

נכנסתי למשחק MINI NINJAS והכל עבד חלק , אמרתי לעצמי בא נתן עוד ניסיון ל DARKEST OF DAYS ושיחקתי בו 2 שלבים ויצאתי , נכנסתי שוב להמשיך לשחק - הופיעו ארטיפקטים והמחשב קרס , עשיתי ריסטרט ולא היו ארטיפקטים , נכנסתי לMINI NINJAS ועשיתי LOAD GAME , לאחר הטעינה הכל היו שחור עם קצת צבעים בקושי ראו כלום והמחשב נתקע לאחר מספר שניות וקרס , אמרתי לעצמי משהו לא בסדר ואני חייב לגלות מה - כמובן שאני התחלתי מהכרטיס והרצתי GPU בOCCT על FULL SCREEN ללא נגיעה בשאר ההגדרות - התוצאה:

טמפרטורה תקינה של 56 מעלות

שגיאות - מעל ל180 אלף

וכמובן שבתמונה שם הופיעו מלא ארטיפקטים לבנים ולאחר מספר שניות המחשב קרס וסירב להדלק .

זה לאחר כ3 שבועות מאז שקיבלתי את הקירור לכרטיס ואמרתי בא ננסה להחזיר לקירור הקודם , כרגע חסרים לי ברגים אז החזרתי שוב את הTWIN TURBO וחיברתי למחשב , הדלקתי את המחשב ולאחר החלון שבו אפשר להכנס לBIOS המחשב קורס וזהו , החלפתי את הכרטיס ל7300GT והכל עובד

עכשיו - הכרטיס 4870 נראה כחדש , ממש יצא מהמפעל וללא קבלים נפוחים , סדקים או משהו שניתן לראות בעין בלתי מזוינת .

אבל עובדה שהחלפת הכרטיס תיקנה את המחשב.

עכשיו אני מחכה לבן אדם שממנו קניתי את הכרטיס שיענה לי ויגיד לי אם האחריות עדין בתוקף ומה קורה...

אני מצטער על החפירה ומודה למי שינסה לעזור לי

תודה.

פורסם

היי

המישחק DARKEST OF DAYS קצת בעיתי , הוא נהרס מהר אם יש תקלה בדרייברים(בעית יציבות מישחק ספציפי)

תנסה להסיר לגמריי את הדרייבר של כרטיס המסך, להתקין מחדש את הדרייבר, כולל עידכון לדירקס 9 .

הPHYSX BENCHMARK של המישחק לא מקלקל פיזית כרטיסי ATI ,

אם לא ילך , תחזיר את המערכת XP לאחור ותבדוק מישחקים אחרים.

רוני

פורסם
  • מחבר

המחשב לא עולה יותר עם הכרטיס 4870 .

פורסם

היי

אז הכרטיס נהרס פיזית, אבל לא כתוצאה מהבדיקה של המישחק, תממש אחריות לכרטיס ,

פורסם

לא הבנתי

המשחק שצויין הורס כרטיסים כמו furmark?

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להתייחס לפוסט גם כאזהרה בלחיצה על Physx benchmark בDARKEST OF DAYS או בכללי שימוש במשחק...

אגב , איך אני יכול להיות בטוח שהוא נהרס פיזית , האם זה שאחת הנורות ליד שני החיבורי 6 פינים נדלקת יחד עם המחשב ב4870 אומר שהוא נפטר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים