פורסם 2003 בספטמבר 322 שנים אני מנסה להתחבר עם win 2000 pro שהתקנתי לו remote desktop connectionלמחשב עם win xp בעל 2 חשבונות 1 - בלי סיסמא2- עם סיסמאהמחשב המרוחק מחובר לאינטרנט עם המשתמש בלי הסיסמאכשאני מנסה להתחבר לא משנה עם איזה משתמש הוא רושם לי את ההודעה (בתמונה)ואז אם אני מאשר הוא מנתר את המשתמש וגם את החיבור לאינטרנט !!! ואז אני לא מצליח להתחברמישהו יכול לעשות סדר בבלאגן של המשתמשים איך צריך להגדיר אותם מי צריך להיות מחוברועוד קונפיגורציות שצריך לעשות כדי להתחבר ממחשב מרוחק (סימנתי את התיבה שניתן להכנס אליי)אולי צריך הגדרות שיתןף כלשהם ???תודה
פורסם 2003 בספטמבר 522 שנים זה שהוא חייב להיות בlogout אין לזה פיתרון שידוע לי לפחותהסיבה שהוא מתנתק מהאינטרנט זה שהוא מחובר עם חייגן לפרופיל שלו בלבדתסמן בחייגן, anyone who use this computerיכול להיות שזה יעזור.בהצלחה
פורסם 2003 בספטמבר 522 שנים או קיי אז ככה תבטל את כל מה שעשית....תלך לחיוג של האינטרנט תיכנס עליו במאפיינים... ואז הולך ללשונית Advanced ואז עושה v על האפשרות.."allow other network users to connec through this computer internet connection"אל תעשה כלום במחשב השני רק במחשב ההוסט שאתה רוצה...
פורסם 2003 בספטמבר 522 שנים מחבר תודה רבה על התגובות יכול להיות שזה זה אבל ברגע שאני מסן לו את האופצייה הוא לא מצליח להתחבר לאינטרנט ונתו לי שגיאהאני מחובר דרך הכבלים וברקיש למישהו רעיון ???
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים מחבר הנה השגיאה: the specified destination is not reachable error number 769 החייגן הוא של הכבלים וברק שמתקינים אותו הוא עושה את ההגדרות אוטומטי אין לי מושג איזה הגדרות
פורסם 2003 בספטמבר 922 שנים מחבר טוב פתרתי את זה הגדרתי מחדש את ההתקשרות וסימנתי שכולם יכולים להשתמש בהתקשרות הזו תודה לכולם על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.