עבור לתוכן

נעלמה העברית בפלאפון מסוג nokia 5800 - פתרון

Featured Replies

פורסם

שלום ,

עשיתי הרגע עדכון תוכנה בפלאפון של אמא שלי באמצעות התוכנה של נוקיה ,

העדכון הסתיים בהצלחה רק שעכשיו כל הפלאפון באנגלית ואין בכלל עברית , אין אפילו מקלדת בעברית.

אני חייב דחוף להחחזיר את העברית , איך אני יכול לעשות את זה?

איך אפשר לעשות ROLLBACK או למצוא את הגרסא הכי עדכנית שהיא עם עברית?

בבקשה אנשים זה ממש דחוף , אמא שלי תהרוג אותי :)

פורסם
  • מחבר

בדיוק מצאתי את המאמר ששלחת בחיפוש באינטרנט ורציתי להעלות אותו כאן , תודה על העזרה בכל מקרה.

ולידיעת כולם , עובד מצוין! משום מה הפלאפון הזה נמכר באורנג' כנראה עם קוד שפה לא נכון ולכן העדכון היה באנגלית.

לי אישית יש את ה N97 ועשיתי עדכון והכל היה כרגיל בעברית.

פורסם

rotman, שנה בקשה את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום (עזרה דחוף!!).

פורסם

אפשר להיתעלק על הנושא טיפה ?

בקיצור ,לאחותי יש פלאפון של נוקיה מדגם 5610 ,פלאפון נחמד ,אבל לא משהו מיוחד ,בקיצור ,יום אחד היא אומרת לי שמשחקים לא פועלים לה ,לאחר בדיקה ,הבנתי שגם ערכות נושא ועוד כמה דברים לא פועלים לה (בקיצור כל מה שמבוסס ג'אווא).

אז אני שואל ,מה צריך לעשות ? איך אני מתקן את זה ,חשבתי על צריבת תוכנה ,אבל אני לא יודע איזו תוכנה ,ואני לא יודע איך לעשות את זה .

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני לא כזה מומחה לפלאפונים אבל ,

אני מניח שאם הפלאפון תומך בעדכון תוכנה לבד באמצעות nokia pc suite אז תעשה עדכון תוכנה וגם אם התוכנה שלך מעודכנת תהיה לך אפשרות להתקין את התוכנה מחדש.

ואם הוא לא תומך בזה , אז בטוח שאם תלך למרכז שירות של אחת החברות הם יתקנו לך את זה , זה פשוט יקח בטח איזה 45 דקות כמו תמיד.

תנסה גם לגגל ואולי תמצא פתרון אחר...

בהצלחה

פורסם

אפשר להיתעלק על הנושא טיפה ?

בקיצור ,לאחותי יש פלאפון של נוקיה מדגם 5610 ,פלאפון נחמד ,אבל לא משהו מיוחד ,בקיצור ,יום אחד היא אומרת לי שמשחקים לא פועלים לה ,לאחר בדיקה ,הבנתי שגם ערכות נושא ועוד כמה דברים לא פועלים לה (בקיצור כל מה שמבוסס ג'אווא).

אז אני שואל ,מה צריך לעשות ? איך אני מתקן את זה ,חשבתי על צריבת תוכנה ,אבל אני לא יודע איזו תוכנה ,ואני לא יודע איך לעשות את זה .

לעדכון תוכנה אתה צריך להוריד NSU מהלינק הבא (PC Suite צריך להיות מותקן על המחשב):

http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_en.exe

סתם הערת ביניים, ערכות נושא בS40 הן לא מבוססות JAVA.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים